ált semennyit mert mentek egy sablont és minden csapatnál egy pillanat alatt be lehet tölteni...szóval csak egyszer kell bíbelődni
egyébként én a klasszikus magyar felállással játszom 1 kapus 2 védő 3 középpályás védő 5 csatár-középpályás
lehet man markingot beállítani pl izgága Ronaldora érdemes
és érdemes négy taktikát gombokra rakni 2 formációt (2-3-5 és a 4-4-2) egy counter attackot és egy pressing (letámadás) funkciót
individual settingsben : egyesével mondhatod meg a játékosnak hogy mennyire támadjon mozogjon védekezzen...ezt én spec nem használom, mivel a "támadási kedv" folyamatosan változik a meccsen a labdabirtoklás és sikeres akciók függvényében...
a PESben alapból nagyon jól helyezkednek a játékosok...ha ugy passzolsz akkor magától sikeres lesz kiugratás elég a térképet nézni a játékban...nem véletlenül villognak ott a pontok ugye:)
én mivel L1 "futás"-gommbbal cselezek forgok a 16-os környékén abból simán indítható a kényszerítő...és a cselező játékos így beindul és egy okos kényszerítővel jut helyzetbe...mellesleg nagyon látványos is...főleg ha ívelve kapja vissza a lasztit felpörgetve...utána lehet bombázni
és pont ezek a dolgok adják a szim jelleget (értsd gombkombinációkkal lehet csak látványosat alkotni), mert egy halandó FIFA érkéd gémer megnyomta a kiugratást....szépen nagy kék placsnikkal jelezve mindenki számára érthetően ,hogy mi fog történni...:))))) aztán jöhetett az automata célzásos lövés és akár 40-ről is betalált minden...