Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi, csak mert pcre a we7 is angol, a kiegészítõk is külön vannak és nem látok semmi különbséget, megvan mind2
http://goo.gl/gd6Zi5
Most már "csak" kik kell jutni a vébére! :)
Japánban a Pro Evolution Soccer-t Winning Eleven-nek hívják...
Sokan (tévesen) azt állítják, hogy az európaiak 4 résszel le vannak maradva a japánok mogott, és hogy a PES1 valójában a japán WE5. Holott ez nem így van, mert Európában még régebben kiadták az ISS Pro Evolution 1-t és 2-t (persze csak PS1-re...), amely a WE3-mal valamint a WE4-gyel egyezik meg. De még ez se biztos, mert Európában volt még 2 (számomra ismeretlen) epizód ISS Pro ´98 és ISS Pro 2000 néven.
Szóval én (a PES játékok osrajongója) se tudom, hogy ez hogy is van valójában... :)
Sokan (tévesen) azt állítják, hogy az európaiak 4 résszel le vannak maradva a japánok mogott, és hogy a PES1 valójában a japán WE5. Holott ez nem így van, mert Európában még régebben kiadták az ISS Pro Evolution 1-t és 2-t (persze csak PS1-re...), amely a WE3-mal valamint a WE4-gyel egyezik meg. De még ez se biztos, mert Európában volt még 2 (számomra ismeretlen) epizód ISS Pro ´98 és ISS Pro 2000 néven.
Szóval én (a PES játékok osrajongója) se tudom, hogy ez hogy is van valójában... :)
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Igenis, fõnök, tudomásul vettem!!! 

MOST EZT MINDENKI VEGYE TUDOMÁSÚL! A PES3 LETÖLTÉSEK NAGY RÉSZE JÓ WE7I-HEZ IS!!!!! És ezért a WE7I-hez lehet letölteni kiegészítõket a fifahungary-ról a pes3 letöltések közül!
Amúgy Spark mezkészítõ mester elkészítette a magyar válogatott mezeit, nagyon frankók lettek, most rakom ki az FH-ra õket!
Amúgy Spark mezkészítõ mester elkészítette a magyar válogatott mezeit, nagyon frankók lettek, most rakom ki az FH-ra õket!
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
igen
legalábbis én még nem hallottam ilyenrõl...
legalábbis én még nem hallottam ilyenrõl...
Hi all! Csak nálam csinál olyanokat a game hogy késve reagál a billentyûkre? Pl. szalad elõre a játékos mint az állat de hiába nyomom passzt nem csinál semmit. Van erre vmi megoldás?
A readmeben mit jelentenek ezek: pl:9 Simeone>>>>LJUNGBERG?
Nem tudod?
Nem tudod?
Aha szóval jo hozza.Bocsi kicsit kómás vok.De akkor a fifahungaryn miert nincs WE7 kozott?
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Ami arccsomag felkerult a fifahungaryra (amelyben 150 arc van)az csak PES3 hoz jo vagy mukszik WE7-nél is?Elore is koszi!
Lenne egy kérdésem.Ami arccsomag felkerult a fifahungaryra (amelyben 150 arc van)az csak PES3 hoz jo vagy mukszik WE7-nél is?Elore is koszi!
Sziasztok!
1. Az fh-n felsoroltam a kiemelt fórumban szinte az összes oldalt amit ismerek
2. Nem lehet esetleg klubcsapatok kárára, de ezse biztos
3. Ha binben van akkor igen
2. Nem lehet esetleg klubcsapatok kárára, de ezse biztos
3. Ha binben van akkor igen
Írjatok egy olyan oldalt ahonnan cumokat lehet leszedni a WE7-hez...Kijelzõk meg ilyenek...
Továbbá olyat lehet csinálni,hogy plusz válogatottakat berakni a gameba???Mondjuk magyarok meg ilyenek csak ne másik csapatokat írjon felül...Továbbá cipõk meg ilyenek berakásához a ASF explorer a jó továbbra is ???
Továbbá olyat lehet csinálni,hogy plusz válogatottakat berakni a gameba???Mondjuk magyarok meg ilyenek csak ne másik csapatokat írjon felül...Továbbá cipõk meg ilyenek berakásához a ASF explorer a jó továbbra is ???
Aki leszedte az FH-ról a Bernabeu stadionom, sztem elõtte fel kell rakni az általam ajánlott Bernabeu stadion-t illetve annak Update-jét, hisz azt javítottam.
Ezenkívül rossz helyen van a PES3 stadionok között, bár gondolom ottis használható
Ezenkívül rossz helyen van a PES3 stadionok között, bár gondolom ottis használható
No comment !!! Jobb felsõ sarok kipókhálózva 

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Abban hogy itt nincsenek a mezben mindenféle össze-vissza szinek a nyaknál a gatyán és egyéb helyeken!
Jah és itt egy aprócska gól! Bocs hogy nem gifbe raktam, de sajna egyelõre nemtom hogyan kell! Csak 1,2 mb, divxel van konvertálva! Érdemes megnézni, kommenteket szivesen várok! ;)
Bergkamp goooooolll
Bergkamp goooooolll
nem jó a nézõközönség patch
egyesével át kell rakni egy jóba trasparencyvel együtt
sajna elég macerés pár csapatnál nálam is benne van
egyesével át kell rakni egy jóba trasparencyvel együtt
sajna elég macerés pár csapatnál nálam is benne van
Na megcsináltam normálisra a Barcelona mezt!
Hazai
Vendég
Kapus hazai
Kapus vendég
A mezszámok a hazai, vendég, illetve kapus hazainál 230,222,117 színkódúak, a kapus vendégnél pedig 0,0,0, tehát feketék. Wedetiorral a 3D modellt 1-re kell állítani és a collert nem kell beikszelni!
Força Barça!!! ;)
Hazai
Vendég
Kapus hazai
Kapus vendég
A mezszámok a hazai, vendég, illetve kapus hazainál 230,222,117 színkódúak, a kapus vendégnél pedig 0,0,0, tehát feketék. Wedetiorral a 3D modellt 1-re kell állítani és a collert nem kell beikszelni!
Força Barça!!! ;)
ez aztán a kib@szás... 

Hát ez nem tartott sokáig, azonnal kibaszott, miután el akartam indítani egy meccset :((((((((
Na lejött emuléról a Copás patch, mindjárt kipróáblom és mondok róla véleményt!
Az mitõl van, hogy így néz ki a nézõközönségem egy jelentõs része 

Nekem is csinálja, de én ugy szútom ki ezt a hibát, hogy mikor jönnek a logók akkor nyomkodom az Eszkipet, a Space-t, meg az entert! :))) És így jó! :) (nekem is az alap csinalja)
szedd le a gépedrõl az ACE Mega Codec Packot :)
jó exe-t használsz?
raktál fel hozzá valami peccset is, vagy csak úgy az alap játék csinálja?
Volt valakinél olyan probléma hogy a Konami logók után csak fekete képernyõ és semmi más? A konfig: p4 2,4, 512 ddr (400), radeon 9200 (128mb) (catalyst 4.6), sblive 5.1, asus p4b-533
ja most olvastam ezt a hozzászólást....
indítsd újra a gépedet:) addig nyugodtan kimehetsz pisilni vagy kortyolni egy italt:)))))
na abbahagyon mert fáradt vagyok...és senki sem kiváncsi rá...:)
indítsd újra a gépedet:) addig nyugodtan kimehetsz pisilni vagy kortyolni egy italt:)))))
na abbahagyon mert fáradt vagyok...és senki sem kiváncsi rá...:)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
csak mert rég volt beszólás:)
nekem a PS2-ben 300Mhz, 32mb alap és 4 mb video ram van és semmiféle sebességgond nincs...
de azt hiszem ezt már írtam...:)))
szóval gépcsere vagy Konaminak petíció hogy tanulják meg a PCs tákolmányokat progizni...
nekem a PS2-ben 300Mhz, 32mb alap és 4 mb video ram van és semmiféle sebességgond nincs...
de azt hiszem ezt már írtam...:)))
szóval gépcsere vagy Konaminak petíció hogy tanulják meg a PCs tákolmányokat progizni...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ez is a frissített EB-s keret patch módosítása.
Én is meg akarom majd kicsit ritkítani benne az angol csapatokat...
Én is meg akarom majd kicsit ritkítani benne az angol csapatokat...
Kiraktam a legújabb Wolf-hoz készült kis átiratomat a
mike.iweb.hu
címre.
Benne a magyar válogatott és lettek, izland, új-zéland a klasszikus válogatottak helyén...átmenetileg.
Akit érdekel, az töltheti, akit nem, annak meg úgyis átsiklik a tekintete ezen az üzeneten...
mike.iweb.hu
címre.
Benne a magyar válogatott és lettek, izland, új-zéland a klasszikus válogatottak helyén...átmenetileg.
Akit érdekel, az töltheti, akit nem, annak meg úgyis átsiklik a tekintete ezen az üzeneten...