5645
-
#4725 Az alapban jár a játékhoz P -
#4724 az fh-n fent van -
#4723 na kezdek belejönni,3csillagon már volt kapufám :D -
#4722 hali! Ha mx-ed van, akkor lassulni fog, ha Ti, akkor jó lesz! ;-) -
OPM #4721 üdv! már rég nem foglalkozom a játékkal, mert gef2-m volt, iszonyatosan belassult, ezért törölnöm kellett. most beszereztem egy gef4 videókártyát, de ugye ezzel is ua lesz, nem érdemes leszednem...? -
Petya777 #4720 nekem az ellenfél manusainak pontja villognak. Nincsen meg vkinek a kézikönyv? Abban biztosan le vannak írva ezek az apró részletek -
#4719 "mivel a "támadási kedv" folyamatosan változik a meccsen a labdabirtoklás és sikeres akciók függvényében..." - mohus
"ehhez ki kell választani a strategynál egy opciót nem? Hogy auto attack vagy mi..." - petya
nem...én nem állítok semmit:)
de azt vettem észre ha jo támadásokat vezetek akkor az egész csapat huzodik előre...és faszán helyezkednek...ezért nem hiányzik a kiugratás...
a térképen ha villog a játékos poziciójának jele akkor fogják szorosan..legálábbis en akkor szoktam ívelni előre ha nem villog...
-
#4718 hmmmmmmm érdekes
akinek dualja van bemásolhatna egy beállítást
pl L3-ra mit raktok? -
#4717 na visszakaptam a dual actionomat
illetve egy újjat helyette
ahogy nézem jobb gombjai vannak
mindjárt tesztelem -
Petya777 #4716 Amúgy meg sry, ha belegázoltam a lelkedbe, hidd el, azok nagyobbat csalódtak, akik ezért vették ki pl a szabiukat... -
Petya777 #4715 Jó de annyira felháborít. -
#4714 TÉNYLEG NINCS KÖZE! -
Petya777 #4713 Tudom hogy semmi köze nincs a témához, de azért érdemes elolvasni, netán hozzászólni:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9111871 -
Petya777 #4712 OK megvan. Van a mark settingsnél egy olyan hogy Covering. Az mit jelent? És a formation --> team --> attack/defense menüpontnál 4 opció (manual, auto attack, normal, meg még valami). Nem az auto attack az amit mohus mondott (mármint hogy automatikusan változik a támadási kedv). -
Gabe18 #4711 és érdemes négy taktikát gombokra rakni
Azt a startegy-ben kijelölöd és adsz nekik egy gombot /O,X,háromszög,négyzet/,és akkor a játékban a L2 vagy R2 /hirtelen nem tudom melyik/ + X,O,négyzet,hároszög gombokkal aktiválhatod.A gomb jele meg is jelenik az irányitott játékosod neve mellett. -
Gabe18 #4710 Hoho...hol van olyan hogy "Defens Strategy"?A sima strategy menüben nem lelem,illetve csak a "offsides trap"-ot. -
Petya777 #4709 "mivel a "támadási kedv" folyamatosan változik a meccsen a labdabirtoklás és sikeres akciók függvényében..."
ehhez ki kell választani a strategynál egy opciót nem? Hogy auto attack vagy mi...
"és érdemes négy taktikát gombokra rakni"
Hogyan kell gombokra rakni? odáig oké, hogy bemásolom hogy formation a, meg formation b, de melyik gombbal jön elég a gammában? És a countert, meg a pressinget hogyan lehet külön gombra?
-
Petya777 #4708 Na ez a régebbi:
-
Petya777 #4707 És Defense strategynál ti mit szoktatok kiválasztani? Line Defense, Zone Trap, Lestaktika, Sweeper,...? -
Gabe18 #4706 Védelemben meg ha az ellen 1 csatárral játszik,akkor semmi,2 csatárnál emberfogás,de 3 csatárnál nem.Hiába 4 védős a felállásom 3 csatárt az istennek nem birnak emberfogással lekövetni,akkor ott olyan kavarodás volt néha hogy inkább leszoktam erről. -
Gabe18 #4705 Én egy saját beállitású 4-4-2 -t szoktam játszani.Vész esetére van egy 3-4-3 "bekészitve",meg egy 6-3-1 de azt még szinte sosem használtam./majd ha a Real ellen vezetek a sorsdöntő meccsen a 85. percben.../
Meccs közben egy sima "center attack"-al szoktam kezdeni,ha növelni akarom támadást akkor bevetem a széleket,left-right attack,igy már igencsak előre játszik mindenki.Ha meg már ugy látom hogy jó az eredmény akkor a kontra támadást nyomom be magában /és ilyenkor tényleg érezhető hogy nem mennek fel annyira az emberek,de ha megvan a labda akkor a támadok nekiindulnak egyből./ -
Petya777 #4704 Jah ha én mentek a Stockba, akkor az minden játék-újraindításnál elveszik. A kényszerítő nekem is megy, azt vágom, de akármit is mondassz, ha futok egy közéépályássala pály közepén a két csatár egy helyben áll, ahelyett, hogy a lehshatáron várná a kiugratást... -
Petya777 #4703 "a PESben alapból nagyon jól helyezkednek a játékosok...ha ugy passzolsz akkor magától sikeres lesz kiugratás elég a térképet nézni a játékban...nem véletlenül villognak ott a pontok ugye:)"
Én nem használom a radart, de mikor villognaka pontok és miért?
Jah és defensenél, meg Bronkira és Xavira High nyilat teszek, hogy jobban visszafussanak és ha előremegy egy védő, akkor beálljanak a helyükre. -
Petya777 #4702 Nálam most így fest a legújabb felállás, de a régebbit (jól beváltat) is megpróbálom visszakeresni, az tuti volt, de haladok a korral. :)
Tehát:
-
#4701 en sem tok irni
érkéd=árkád -
#4700 ált semennyit mert mentek egy sablont és minden csapatnál egy pillanat alatt be lehet tölteni...szóval csak egyszer kell bíbelődni
egyébként én a klasszikus magyar felállással játszom 1 kapus 2 védő 3 középpályás védő 5 csatár-középpályás
lehet man markingot beállítani pl izgága Ronaldora érdemes
és érdemes négy taktikát gombokra rakni 2 formációt (2-3-5 és a 4-4-2) egy counter attackot és egy pressing (letámadás) funkciót
individual settingsben : egyesével mondhatod meg a játékosnak hogy mennyire támadjon mozogjon védekezzen...ezt én spec nem használom, mivel a "támadási kedv" folyamatosan változik a meccsen a labdabirtoklás és sikeres akciók függvényében...
a PESben alapból nagyon jól helyezkednek a játékosok...ha ugy passzolsz akkor magától sikeres lesz kiugratás elég a térképet nézni a játékban...nem véletlenül villognak ott a pontok ugye:)
én mivel L1 "futás"-gommbbal cselezek forgok a 16-os környékén abból simán indítható a kényszerítő...és a cselező játékos így beindul és egy okos kényszerítővel jut helyzetbe...mellesleg nagyon látványos is...főleg ha ívelve kapja vissza a lasztit felpörgetve...utána lehet bombázni
és pont ezek a dolgok adják a szim jelleget (értsd gombkombinációkkal lehet csak látványosat alkotni), mert egy halandó FIFA érkéd gémer megnyomta a kiugratást....szépen nagy kék placsnikkal jelezve mindenki számára érthetően ,hogy mi fog történni...:))))) aztán jöhetett az automata célzásos lövés és akár 40-ről is betalált minden... -
Petya777 #4699 nyilaknak=nyilak
Mér nem tok írni? :) -
Petya777 #4698 Ti mennyit szoktatok bíelődni a formation settingsnél? Illetve szerintetek mennyire számít a formation --> induvidual (ezt szvsz nem így kell leírni :D) menüpont alatt beállítható nyilaknak? Nálam Ronaldinho helyezkedik el a két egyvonalban lévő ék (Saviola, Larsson) mögött és amikor nagy lendülettel vezetem Dinhoval a labdát az isten szerelmére sem helyezkedik úgy a két csatár, hogy ki lehessen őket középen, a leshatáron ugratni. ehelyett egy helyben állnak és ha nyomok egy L2+kiugratás kombit, akkor max szélre futnak ... Kár hogy nincs olyan mint a FIFÁban a q (ritka előnye az EA-s sorozatnak). -
#4697 nem ahhoz a gépednek kéne jobbnak lenni
440-ed van ugye? -
#4696 oks,de nem tudnál nekem belinkelni egy olyan patchet amitől nem lessz lassú?plíz -
#4695 te figyi olvasd már el
amúgy a kérdésre válaszolva gondolom Master League-t kezdtél
bár gondolom inter és real szar csapatok akkor is lennének P -
#4694 olvasd el az első hozzászólást amit írtam
akkor jött ki -
#4693 Breki
de ahhoz érteni kell kicsit hozzá -
#4692 1. gyorsító patch a pes3-hoz van
2. a grafikához semmi köze -
#4691 elindítom,akarok egy szezont,azt nincs inter meg real csak szar csapatok,asszem kell a peccs! -
steweee #4690 a játék! csak hogy kb hol keressem az ftp-n. régen, vagy mostanában? -
#4689 az a breki's superpeccs az jó?azt töltöm most -
#4688 nekem csak gyorsító peccs kell a grafika miatt.az melyik? -
#4687 én meg magamat ajánlom P -
mike369 #4686 az a legújabb...