• Blondy
    Jaja We7-el nyomtam. A legjobb az egészben, hogy életszerű mert bizonyos csapatoknak handicap-jük van master leagben szerintem. Nekem a Fulham volt a mumusom sok szezonban vert ki kupábol meg miatta nem jutottam fel stb. Erre együtt feljutunk 6.-ban és 7-8-ban második volt mögöttem végig és mindig iszonyat kemény volt ellene. Pedig tök lütyő játékosai voltak.

Amikor Zidane és Davids Juvés volt akkor szerettem a Juvét meg. Viszont nem is tudtam, hogy Henry is ott volt. Igazából csak a BL meccseiket néztem. Most viszont nem tudom melyik csapattal kezdjem újra :( A Bayernel nem fogom, mert nem tetszik az eastern league. A spanyol csapatokat meg utálom és az angolok sem hoznak lázba, pedig az egy normális league, mert ott legalább majdnem minden csapat angol. Talán a Porto jöhet szóba. Mindenesetre az elején tuti, hogy Drogba lesz a csatárom :) Mondjuk érdekes, de úgy rémlik ő lett idén a francia gólkirály, ehhez képest a WE7-ben iszonyat fos paraméterekkel rendelkezik. Ezen csodálkoztam is.