5645
-
#3645 csapatok kódját leírtam az fh-n
klikk
amúgy már ittis szerepelt -
#3644 namegoldottam.
we mod centerrel beraktam őket. időigényes volt dehát.. :D -
#3643 Breki: most szedek le a wekel-ről mezeket. de ugyebár mind bmp-s! hol tudom megnézni, hogy melyik csapatnak mi a száma? pl. a 102 a juve...ennyit tudok -
#3642 na speciel ez nem tetszik
én rendes selejtezőket EB-t BL-t online ligát szeretnék
nem ilyen fantáziákat -
#3641 miért mondtál le a becsúszásról?
Én kezdem érezni, hogy kell pl mikor egyvonalban futsz és tudod hamarosan jön a megfordulás......... -
#3640 én nem igy gondolom
fene se fogja egyesével kivagdosni
miaza egy mega
másnak kb a gólja ekkora
és mint látom
érdekes módon a soccergamingon is kirakták
ha nem érdekel képek letiltása be és kész -
#3639 "90%-ban érdektelen az egész"
Hú,jól megaszontam. Késő van már... -
#3638 Legközelebb egy link is elég lesz. Az összméretük több, mint egy mega és nem túl gyors a hely sem. 90%-ban érdektelen az egész, hacsak nem tudsz japánul. -
Blondy #3637 Hát sajnos ugy lehet ez, hogy 4 league van. Nem "tiszták" Nálam a southern league-ben például az olasz csapatok mellett ott figyelt a Monaco, benfica, auxere, Fulham, galata, olympiakos,Bruege,pana,stb. De a 70%-a olasz volt azért. Ebből a szempontból a northern a legjobb mert ahogy néztem ott 90% angol a maradék is északi csapat pl: Rangers,Celtic... -
Blondy #3636 Ja még valami... Ami feltűnt 3 csillagon, hogy a gép igen kesztyűs kézzel bánik velünk. 8 szezon alatt 2 tizenegyest fujtak ellenem és annyit kaptam én is. Ráadásul a 2.-at az utolsó meccsen fujta be ellenem természetesen a Fulham ellen :D Egy szezont (26 meccs) megusztam 6-7 sárgával. Mivel a becsúszásról lemondtam az első szezonban, piros lapot nem is kaptam. Remélem 4 csillagon szigorúbb lesz a spori, mert volt olyan meccs ahol igy is 9x fujt szabadrugást és utólsó védőm is kaszált rendesen, de sose kapott lapot pedig sima piros lett volna vagy 50 szitu. -
#3635 Nemsokáig volt és nem nyújtott maradandót sajnos
Egy angol csapattal hogy juthatsz fel együtt? -
#3634 -
Blondy #3633 Jaja We7-el nyomtam. A legjobb az egészben, hogy életszerű mert bizonyos csapatoknak handicap-jük van master leagben szerintem. Nekem a Fulham volt a mumusom sok szezonban vert ki kupábol meg miatta nem jutottam fel stb. Erre együtt feljutunk 6.-ban és 7-8-ban második volt mögöttem végig és mindig iszonyat kemény volt ellene. Pedig tök lütyő játékosai voltak.
Amikor Zidane és Davids Juvés volt akkor szerettem a Juvét meg. Viszont nem is tudtam, hogy Henry is ott volt. Igazából csak a BL meccseiket néztem. Most viszont nem tudom melyik csapattal kezdjem újra :( A Bayernel nem fogom, mert nem tetszik az eastern league. A spanyol csapatokat meg utálom és az angolok sem hoznak lázba, pedig az egy normális league, mert ott legalább majdnem minden csapat angol. Talán a Porto jöhet szóba. Mindenesetre az elején tuti, hogy Drogba lesz a csatárom :) Mondjuk érdekes, de úgy rémlik ő lett idén a francia gólkirály, ehhez képest a WE7-ben iszonyat fos paraméterekkel rendelkezik. Ezen csodálkoztam is. -
#3632 szerintem is ezért raktam be
A We7-el játszottál 8 szezont?
Henry és Zidane meg a hollandus tényleg Juve-s volt -
#3631 mikor máskor? :-)
amúgy jpeg max 300k és még szét sem tolja ugyebár -
Blondy #3630 Bazze ezek a képet marha jók! Jól látom, hogy van ahol épp össze akarnak verekedni a játékosok?? Raul arca is megdöbbentő meg az egész grafika brutál...
Más: Asszem most lemondok a juve kispadjárol, mert minden motivációmat elvesztettem. 8 szezont nyomtam velük végig 3 csillagon 20 perces meccsekkel. 3. szezontól megfogadtam, hogy egy meccset sem jáccok ujra ahogy esik ugy puffan. Voltak nagyon izgalmas pillanatok ebből fakadóan. Uccsó két szezonban már bajnok voltam D1-ben és gól király meg top assister is. 8. szezonban megvolt a kupa, a bajnoki cím és a BL győzelmet is besöpörtem. Mindhárom kategóriában Henry lett a gólkirály és a top assisterek is mind megvoltak. Mondjuk a BL döntő emlékezetes marad az biztos, mert a dortmund kiegyenlített a 2. félidőben. Kezdtem bepánikolni, hogy hiába a sok óra focizás elbukom a finish-ben. Stopped time-ban kaptam egy szögletet, gondoltam behozom Zizut aki formán kívül volt. A lepattantót Roy Keane bepasszolta a 16-oson belülre ahol kb 15 játékos tartozkodott. Mit ad isten épp Zizu lábára aki hálószaggató félfordulattal el is döntötte a meccset... A 9. szezont 96000 pes-el kezdtem volna ennek igy értelme már nem sok lenne. Főleg hogy így nézett ki a juve: Rio Ferdinand,Nesta,Campbell,W.Samuel,Roy Keane,Davids,Mendieta,Zanetti,Figo,Giggs,Zidane,Makay,Henry,Giovanni,Lizarazu,Silvestre,Van Der Sar,Kahn,Scholl. Nem beszélve arról, hogy már le volt igazolva következő szezonra Roberto Carlos és Vieri is :D Ehhez jött hozzá a 96000... Csak az uccsó két szezonban 120 gólt lőttem a bL és kupa gólok nélkül :) Itt az ideje valami lütyő csapattal 4 csillagon újrakezdenem.
-
Rossi1 #3629 Akkó linkeld be máskor!!!!!
egy nap mire bejön így az oldal...... -
mike369 #3628 én tudok, de rettentő irigy vagyok, úgyhogy nem fordítom le nektek!
Pedig micsoda infók...... -
#3627 mármint minek?
megjelentek egy magazinban Winning Eleven8 képek
(fifacity fórum)
gondoltam másokat is érdekel.
Mi ezzel a probléma? -
#3626 Ezt nagyon nem kellett volna. Mi a túró értelme volt ennek? -
#3625 Tud valaki itt japánul? P -
#3624 -
#3623 -
#3622 -
-
#3620 -
#3619 most megent nyomtam és fura,hogy mindig 1 góllal kapok ki a végén a nyolcaddöntőnek,ill a negyeddöntőnek. mindig ugyanaz a séma,a gép csak 1 gólt rúg a 2 támadásából,nekem meg 5 kapufa stb...
még 1 HIBA: nincs tétlen les a játékban! -
#3618 végre egyetért velem néhány dologban vki. sztem nem jó hozzáállás tökéletesnek beállítani vmit. én leírtam a hibákat,amik engem zavarnak,csak ez a nagy fifa kontra pes harc annyira elmélyült,mint magyarhonban minden vita. nincs másról szó,csak arról,hogy 1-es,vagy 2es. szavazz! és akkor jönnek az ellentétek...
de sorry,ez itt most off :)
a lényeg,hogy a kameranézet sztem zavaró,ugyan használom a radart is,de sokkal gyorsabb lene néhány támadásnál,ha látnám könnyen,hogy hová rúgom. a nyomásgyakorlás 2 jobb a fifában,aki használta rendesen ezt is,azt is az tudja.
köszi az érdeklődést,jól bírja a bill-em a gyűrődést,nem szokott sípolni. 2es nyomásgyakorlás,sprint,szerelés + nyilak simán belefér.
a beívelés a fifában nem előreszkriptelt dolog,sokszor van,hogy elindul a kapus,de megtorpan és ezzel óriásit hibázik is. mind1 végülis,nekem ott jobban tetszik a rendszere,mert ugyanúgy működik a tizenhatosnál,mint a pálya többi részén.
a fifában is megindulnak a játékosok maguktól is,meg lehet őket futtatni is. sztem ez nem előnye a pesnek,hogy itt nem lehet,ezt ne magyarázzátok be nekem. ha egy gyenge csapattal játszom,akkor én vagyok az edzőjük és ha azt mondom Pista rohanjá előre,akkor Pista előre rohan,ha csak nem süket. ettől még helyezkedhet rosszul Pista,vagy futhat rossz felé,de legalább mozog. persze ez egy durva példa,de talán szemlélteti mit is akarok ezzel mondani...
Breki: rengeteg szép gólt lőttem azóta (a magyarokkal is tudtam ollógólt szerezni) de a tudásom értéke a játék alapján még mindig ugyanaz. 3as szinten tökölök. szóval ha ugyanezt elérem 4-5 fajta góllal is,miért ne tenném?!
ezt a fifa multit meg szívesen lejátszanám veled egyszer,a legjobb személyesen lenne,1 gépen. a fifát pedig minden ízében kiismertem,a játékmenet során ha sokat játszik az ember,tudja mikor mi fog történni. persze ez gép ellen van,de ez multiban is sokat számít.
szóval én nem hordom le a pes-t,csak megjegyzem,hogy ez sem tökéletes,és van ami a fifában jobb ;) -
#3617 Jelszó meg kazonosító kell neki az eléréshez! Gondolom nem adott jogokat a könyvtárra vagy mittomén! -
#3616 elég sztem
a mezeket nem néztem -
#3615 bírom, hogy nem kell sokat írnom mert te helyettem is elmondod amit én is gondolok! ez így van! tökéletesen egyetértek és igazat adok! -
#3614 Itt azt kell megérteni, hogy teljesen más volt a Konami hozzáállása, mikor a progit fejlesztették. Egyszerűen NINCS totális kontroll. A játékosok skilljei (karöltve az AIval) határozzák meg a lehetőségeidet egy-egy helyzetben. Ez valamilyen szinten minden játékban igy van, a PES sorozatban különösen. Ez azért jó, mert kijönnek a tényleges különbségek a csapatok/emberek között, nem csak arról van szó, hogy az egyik gyorsabb a másik lassabb. A gyengébb játékos nem indul be, vagy rossz ütemben teszi, nem helyezkedik kényszeritőre, mert béna segg. Ezért nehéz jó kombinativ összjátékot csinálni a gyenge csapatokkal. Az egész nagyon életszerű ettől.
Amit irtál, az nem könyöklés, hanem test-test elleni harc akar lenni. Amúgy egyetértek, van mit csiszolni a szabálytalanságok megitélésénél. Ha visszafújná az előnyszabályt, ha kell, már az milyen jó lenne (tudom a PS2 japán verzióban már benne van).
Kameranézet. Ebben a játékban a radart használni KELL. Tecciknemteccik.
A nyomásgyakorlás azt jelenti, amit irsz. Néha valóban nem azt inditja rá, akit szeretnél. Ha közvetlenül szerelni akarsz vele, azért rá lehet érezni a pillanatra.
Hogy birja a bill. a sok gomb nyomkodását egyszerre? Nálam sipolna valszeg.
"Én a magyarokkal erőlködöm vb-n és eb-n 3 csillagon,de a 8ad illetve 4ed döntőn még sehogysem tudtam átverekedni magam."
Azt hiszem ez a legnagyobb dicséret a program felé!!!! Gondolj már bele, lol. Ki se jutunk, ez igy reális. -
#3613 Te a WekeL-en nem enged be a német mezekhez... téged sem? -
#3612 jah ok leszedem! elég standard-ra is vagy teljesen le kell húzni? -
#3611 dxdiagban
directx sound beállításia -
#3610 Hol kellett volna visszavennem? Nem?! -
#3609 Na ez a tipikus barom hozzáállás... félnek, hogy megtetszik nekik és félnek, hogy tényleg a többinek volt igaza! -
#3608 de sztem ott kiszedtek valamit
nem a loadingot mondom hanem közvetlen meccs előtt
visszavetted a hardveres gyorsítást? -
#3607 Hát erre jellemző, hogy a multkor icq-n beszélgettem egy cráccal aki elég jó Fifa multiban.
Asszem játszott is a vállogatottban.
Mondom neki, kipróbáltad a WEi-t?
Azt mondja nem
Mondom miért
Mert Fifa-s vagyok
Na jó...
-
#3606 Kis töltés de nem olyan sok, max 2 mp!
Te nálam mér akad a hang? Nem lehet ez ellen tenni valamit?!