végre egyetért velem néhány dologban vki. sztem nem jó hozzáállás tökéletesnek beállítani vmit. én leírtam a hibákat,amik engem zavarnak,csak ez a nagy fifa kontra pes harc annyira elmélyült,mint magyarhonban minden vita. nincs másról szó,csak arról,hogy 1-es,vagy 2es. szavazz! és akkor jönnek az ellentétek...
de sorry,ez itt most off :)
a lényeg,hogy a kameranézet sztem zavaró,ugyan használom a radart is,de sokkal gyorsabb lene néhány támadásnál,ha látnám könnyen,hogy hová rúgom. a nyomásgyakorlás 2 jobb a fifában,aki használta rendesen ezt is,azt is az tudja.
köszi az érdeklődést,jól bírja a bill-em a gyűrődést,nem szokott sípolni. 2es nyomásgyakorlás,sprint,szerelés + nyilak simán belefér.
a beívelés a fifában nem előreszkriptelt dolog,sokszor van,hogy elindul a kapus,de megtorpan és ezzel óriásit hibázik is. mind1 végülis,nekem ott jobban tetszik a rendszere,mert ugyanúgy működik a tizenhatosnál,mint a pálya többi részén.
a fifában is megindulnak a játékosok maguktól is,meg lehet őket futtatni is. sztem ez nem előnye a pesnek,hogy itt nem lehet,ezt ne magyarázzátok be nekem. ha egy gyenge csapattal játszom,akkor én vagyok az edzőjük és ha azt mondom Pista rohanjá előre,akkor Pista előre rohan,ha csak nem süket. ettől még helyezkedhet rosszul Pista,vagy futhat rossz felé,de legalább mozog. persze ez egy durva példa,de talán szemlélteti mit is akarok ezzel mondani...
Breki: rengeteg szép gólt lőttem azóta (a magyarokkal is tudtam ollógólt szerezni) de a tudásom értéke a játék alapján még mindig ugyanaz. 3as szinten tökölök. szóval ha ugyanezt elérem 4-5 fajta góllal is,miért ne tenném?!
ezt a fifa multit meg szívesen lejátszanám veled egyszer,a legjobb személyesen lenne,1 gépen. a fifát pedig minden ízében kiismertem,a játékmenet során ha sokat játszik az ember,tudja mikor mi fog történni. persze ez gép ellen van,de ez multiban is sokat számít.
szóval én nem hordom le a pes-t,csak megjegyzem,hogy ez sem tökéletes,és van ami a fifában jobb ;)