Itt azt kell megérteni, hogy teljesen más volt a Konami hozzáállása, mikor a progit fejlesztették. Egyszerűen NINCS totális kontroll. A játékosok skilljei (karöltve az AIval) határozzák meg a lehetőségeidet egy-egy helyzetben. Ez valamilyen szinten minden játékban igy van, a PES sorozatban különösen. Ez azért jó, mert kijönnek a tényleges különbségek a csapatok/emberek között, nem csak arról van szó, hogy az egyik gyorsabb a másik lassabb. A gyengébb játékos nem indul be, vagy rossz ütemben teszi, nem helyezkedik kényszeritőre, mert béna segg. Ezért nehéz jó kombinativ összjátékot csinálni a gyenge csapatokkal. Az egész nagyon életszerű ettől.
Amit irtál, az nem könyöklés, hanem test-test elleni harc akar lenni. Amúgy egyetértek, van mit csiszolni a szabálytalanságok megitélésénél. Ha visszafújná az előnyszabályt, ha kell, már az milyen jó lenne (tudom a PS2 japán verzióban már benne van).
Kameranézet. Ebben a játékban a radart használni KELL. Tecciknemteccik.
A nyomásgyakorlás azt jelenti, amit irsz. Néha valóban nem azt inditja rá, akit szeretnél. Ha közvetlenül szerelni akarsz vele, azért rá lehet érezni a pillanatra.
Hogy birja a bill. a sok gomb nyomkodását egyszerre? Nálam sipolna valszeg.
"Én a magyarokkal erőlködöm vb-n és eb-n 3 csillagon,de a 8ad illetve 4ed döntőn még sehogysem tudtam átverekedni magam."
Azt hiszem ez a legnagyobb dicséret a program felé!!!! Gondolj már bele, lol. Ki se jutunk, ez igy reális.