-
elmondta már Pluhi ha jó a skillje magától kiugrik és mehet az indítás, ez sztem jobban hasonlít az igazi meccsre mint hogy nyomkodod és egymás után kezdenek el futni a játékosaid.
pl pont a kényszerítős megoldás az ami nekem legjobban hiányzik a fifában, elindulsz a játékossal lepasszolod és már fut is tuvább üres területre ahova kiugratással visszarakod. Ennél egyszerűbb és hatékonyabb sztem nincs.
Ezt a támado faultodat tényleg nem egészen értem.
Egyrészt ugye minden bíró másként fúj, amúgy megmondtam, hogy folyamatosan kell nyomni a gombot. Nekem érdekes módon nincs ilyen.
Alul van a kijelző ott jelzi (bár én kiszedtem)
Ha tök távoli lenne hogy csinálnád meg a kombókat?
Csak példaképp ugye négyfajta rugáscsel van.
Ugye kétfajta nyomásgyakorlás van
1. X-el amit én inkább használok és R1 valamint a sehol sem dokumentált L1 :-)
2. A négyzetes amiről te beszélsz Mikor a legközelebbi játékos nem számítva az általad irányított játékost jön.
Ehhez sztem érdemes jól belőni az automatikus váltást.
Itt nem ez a kérdés hogy jobban megy-e, vagy sem bár ebben sem vagyok biztos.
Csak ha azt vesszük amit írtál, hogy négyfajta gólt lősz
(lehet nem pontosan idézem).
Énis ilyen voltam (érdemes és tanulságos elolvasni anno a PES3 topicban mit írtam)
Ugye engem vádoltak meg, hogy fifamániákus vagyok esetlegesen elfogult.
Én voltam az aki el se tudta képzelni minek gamepad.
De mivel elég sokáig használtam a játékot (a fifa-t is) billentyűzettel és gamepaddal azt hiszem jól meg tudom itélni.
Persze el lehet érni ugyanolyan eredményeket bill-el is csak akkor a combo-k 3/4-ét nem használod nem tudod milyen a kényszerítő a levegőben stb. Arról, hogy hogy lehet leszorítani meg csavarni bill-el már nemis beszélve.
Ha valaki kipróbálja gamepaddal és utánna azt mondja jobb bill-el azt elfogadom -más kérdés, h. ilyennel még nem találkoztam.
Nem ellened beszélek hanem az érdekedben.
Ha nem próbálod ki milyen lehetne te leszel egy élménnyel szegényebb.
Nézd csak meg a görög oldalon a Flash gólokat és gondold végig, hány olyat lőttél.