Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
de a DVD-s érdekelne
Viszont Quaresma azt mondja a progi amit ajánlottam
"KitServer" VERSION 1.2" használható Wei-hez is.
valamint a disk id is za,hogy DISK1
koszi
??
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
nagyméretûeket csak be kell másolni
a többihez általában segésprogram kell
PS2 DualShock-ot
Pcre nemtom...Logitech Dual az nem valami top minõség...de ezt csak cikkolvasás alapján mondom
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
mégegyszer utoljára
Aki inkább az angol csapatokat szereti az a Wolf-ot rakja fel aki Olast meg mást az a Wendettat inkább.
V9ykn8_TZL0
Ugye teljesértéjû a jáék?"
a játék annyit ér, mint amennyiért megvetted ugye?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
az internationalt azért rakták utána, mert ugye ezt már angolul a japcsikon kívül dobták piacra!"
PS2-n van Tardini stadion...és a rendes neve
World Soccer Winning Eleven 7 International
csak japánban (március) és nemrég amcsiban jött ki
a Winning Eleven 7 (2003 nyarán adták ki) az egyenlõ a PES3-mal (2003 oktober) PS2-n
szerintem PC-n nincs WSWE7I csak WEI7 nem?
dehogynem....
ha jól értem
a lövés ugye a "négyzet" gomb...a lent látható kiosztáson a "B"...
egy titka van...folyamatosan nyomva kell tartani...és máris sprintel a labdát tartó játékosra a tesó vagyis nem te hanem az egyik társad
nem ajánlott észnélkül használni ,mert a futás fárasztó...és nem célszerû egy 16oson belüli lévõ játékos kirángatni ilyen célra emberfogásból, mert a gép pont oda fog passzolni a kirohanó Zrínyi mellett😊
az L2-vel viszont be lehet valóban hátrálni...kisterpesz oldalazós mozgásos védekezés😊
de annyi modja van a védekezésnek hogy ihaj...eleve érdemes emberfogásokat kiadni...a taktikában és nézni az ellenfél felállását...
plusz a quik settingsben..forwards pressing:allows forwards to catch ball vagy ilyesmi...ami arrol szol hogy a csatárok folyamatosan letámadnak...
fasza ez a gém...nagyon ott van
csak annyit...rosszabb mint a FIFA😊 brrrrr
bbbbroááá
a zöld csik folyamatosan fogy...az a táp😊 vagyis fárad én a második félidõ 10 percétõl szoktam cserélni játékost
a barna csík torna/bajnokság esetén van "accumulated fatigue" vagyis érdemes pihentetni a játékost és nem mindig játszatni mert könyebben fárad és sérül ha a barna csík tele van😊 vagyis kakis😊
aztán megkérdezi milyen néven mentse
készít egy új asf-et az adott néven amikor kész visszanevezed
az fh-n asszem le van írva részletesebben
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
általában ezek egész asf-ek
elvileg meg lehetne gyakorlatilag nem