5645
-
#3605 Hát igen azt elszúrták, meg PES3-ban alapból a mezek se valami szépek pl.
Viszont engem meg a meccsek előtti feketeségek idegesítenek.
Ott mi van PS2-ön? -
#3604 Téged dobunk fel élő prédá.... akarom mondani példának! :D -
#3603 És maradtak a FIFA-nál! -
#3602 Jah sok ilyet ismerek én is csak az a baj, hogy PES-el való lassulás, tökölés sok embernek elvette a kedvét már az első mérkőzésnél... -
#3601 mit csináljunk? :-) -
#3600 erre csak annyit, hogy tegnap haver átjön focizni
ez az a srác akivel mikor multiban játszottak 2003-ban azt hitték Hook van nálam
Mondom neki Fifa?
Jól felspéciztem.
Áh mondja neeeeeeeee
Mondom neki, ha We nem lenne, biztos tetszene, hisz mindig nagy fun voltál.
De azt mondja van, és hát azóta........ -
#3599 Na dobálózzunk itt Breki-vel! Neki volt türelme, hogy megértse és megyszeresse a PES-t (WE-t)...
Én alapból tudtam mire számíthatok, mert mellette sokat nyomom a focit PS2-n, gamepaddel és így volt fogalmam arról mennyire más gamepaddel játszani! -
#3598 köszi -
#3597 "elmondta már Pluhi ha jó a skillje magától kiugrik és mehet az indítás, ez sztem jobban hasonlít az igazi meccsre mint hogy nyomkodod és egymás után kezdenek el futni a játékosaid."
pontosan, mert ez a mesterséges intelligencia ami a FIFA-ban nincs! -
#3596 Ok hazaérek és berakom a WE-be is! mert ha a PES-es fájlt küldöm át az nem fog működni... próbáltam! -
#3595 5 perc PLEASE
mást nem tudja megcsinálni
(Ezt Tommy-tól tanultam)
Engem diploma előtti héten nyaggattak ilyenekkel -
#3594 elmondta már Pluhi ha jó a skillje magától kiugrik és mehet az indítás, ez sztem jobban hasonlít az igazi meccsre mint hogy nyomkodod és egymás után kezdenek el futni a játékosaid.
pl pont a kényszerítős megoldás az ami nekem legjobban hiányzik a fifában, elindulsz a játékossal lepasszolod és már fut is tuvább üres területre ahova kiugratással visszarakod. Ennél egyszerűbb és hatékonyabb sztem nincs.
Ezt a támado faultodat tényleg nem egészen értem.
Egyrészt ugye minden bíró másként fúj, amúgy megmondtam, hogy folyamatosan kell nyomni a gombot. Nekem érdekes módon nincs ilyen.
Alul van a kijelző ott jelzi (bár én kiszedtem)
Ha tök távoli lenne hogy csinálnád meg a kombókat?
Csak példaképp ugye négyfajta rugáscsel van.
Ugye kétfajta nyomásgyakorlás van
1. X-el amit én inkább használok és R1 valamint a sehol sem dokumentált L1 :-)
2. A négyzetes amiről te beszélsz Mikor a legközelebbi játékos nem számítva az általad irányított játékost jön.
Ehhez sztem érdemes jól belőni az automatikus váltást.
Itt nem ez a kérdés hogy jobban megy-e, vagy sem bár ebben sem vagyok biztos.
Csak ha azt vesszük amit írtál, hogy négyfajta gólt lősz
(lehet nem pontosan idézem).
Énis ilyen voltam (érdemes és tanulságos elolvasni anno a PES3 topicban mit írtam)
Ugye engem vádoltak meg, hogy fifamániákus vagyok esetlegesen elfogult.
Én voltam az aki el se tudta képzelni minek gamepad.
De mivel elég sokáig használtam a játékot (a fifa-t is) billentyűzettel és gamepaddal azt hiszem jól meg tudom itélni.
Persze el lehet érni ugyanolyan eredményeket bill-el is csak akkor a combo-k 3/4-ét nem használod nem tudod milyen a kényszerítő a levegőben stb. Arról, hogy hogy lehet leszorítani meg csavarni bill-el már nemis beszélve.
Ha valaki kipróbálja gamepaddal és utánna azt mondja jobb bill-el azt elfogadom -más kérdés, h. ilyennel még nem találkoztam.
Nem ellened beszélek hanem az érdekedben.
Ha nem próbálod ki milyen lehetne te leszel egy élménnyel szegényebb.
Nézd csak meg a görög oldalon a Flash gólokat és gondold végig, hány olyat lőttél. -
#3593 BREKI!
Meghalni nincs időm! Nyakamon a vizsgák! Örülök ha a barátnőm és a családom láthatom. -
#3592 a beívelés a FIFA-nál előre generált script... itt nem... nézd meg amikor a FIFA-ban már akkor felugrik a kapus lehúzni a labdát amikor beleérek a lasztiba, hogy beadjam. Mi ez ha nem korlátozás...
Itt van elkúrt beadás (túlszáll stb.) ez akkor van ha túl lehetetlen helyzetből próbálod meg beadni vagy túl gyors vagy ahhoz, hogy rendesen betekerd. Ez a valóság!
Kiugratás nekem is hiányzik, de be lehet állítani a játékosokat egyenként vagy tömegesen, hogy kiugorjanak egy-egy kontra alkalmával!
A kamerát tetszőlegesen állíthatod, amúgy meg ott a radar amit marha jól lehet használni!
Attól, hogy a FIFA billel is jó nem feltétlenül kell a PES/WE-nek is billre optimizáltnak lennie. Ez a játék gamepaddal mutatja meg igazán mit tud. Persze, ha polip génekkel vagy megáldva akkor jó lehet a keyboard is :D -
#3591 tényleg! lehet játékost kiugratni? mert ez nagyon hiányzik nekem, és nem a kényszerítős megoldás érdekel,hanem sima kugratás.
fifásan,vagy nem fifásan,itt nem te IRÁNYÍTOD oda a beívelést,ahová szeretnéd (a tizenhatosnál).
a támadó faltot nem értetted. ha vezeti a labdát a gép én meg megpróbálom szerelni,akko van olyan,hogy lepattanok róla(elesik a védő),mintha lekönyökölne. ezt soha nem fújja be,ellenben viszont egy sima becsúszást lefúj.
a kamera nekem nem elég. nem látom a középpályán se a támadóimat,se a védőimet és zavar.
akkor mit jelent az a nyomásgyakorlás? én úgy vettem észre,hogy a gép is a labdára megy 1 játékossal,míg te helyezkedhetsz.
részben igazad van. nem tudok játszani a játékkal,mert ezek a dolgok megakadályoznak benne. de próbálkozom. a gémpad vs bill dolog nem érdekel,fifában is simán ment olyan szinten,vagy jobban billel,mint néhány gémpadosnak... -
#3590 hát engem eléggé zavar, hogy bill-en nyomnom kell szereléshez az s-t mellette ugye a gyors futást esetleg a nyomásgyakorlást
támadáskor a kiugratásról, kombókról nemis beszélve
-
#3589 tény, hogy billel nem lehet sokmindent kezdeni, de nekem megfelel. én a szép játékra megyek (sok passz, kapus kijátszása stb.) erre meg alkalmas a bill sztem. demajd veszek gamepadot egyszer..
nah joccakát -
#3588 valami-t már írtál
igazából csak az érdekelt volna bill-el játszva tényleg ilyen
bár sokat játszottam úgy is -
#3587 -
#3586 hát erre majd holnap válaszolok.
most fáradt vagyok
sulibol megjövök, írok rá valamit.. -
#3585 érdekelnek csak nemtom normán bepakolni őket :D
oks 3kor felhívom..hajnalban :D -
#3584 Ja mivel teis bill-el játszol kiváncsi lennék a véleményedre mert én nem értem igazán ezeket a problémáit a srácnak -
#3583 hát megbeszéltük, hogy átküldöm
aztán nem voltál fent
de már aztsem tom igazából hol van
de téged nem érdekelnek ezek a tökjó csukák
meg kéne Hedge-t csikizni kicsit P -
#3582 hm majd vmikor adhatnál egy ujabb csomagot... régebben kínáltad? hm. sorry :D
7végén leszek icq-n (már használom azt is, leszedtem a 4.0-t) -
#3581 nincs
minek?
még a multkorit se kérted P
nekem a cipő kéne amit Hedge megigért
meg 6-ám jön az EB roster arra várok -
#3580 és nincs vmi ujabb csomagod? -
#3579 tudom, de nem mindegyik tetszik ami meg jó kiszedtem a fórumokból és beraktam -
#3578 te nagyon fifásan nézed
na sorban
- nem védőhívás nyomásgyakorlás
- kétszer ívelés? biztos a kétszeri gombnyomásra gondolsz
nagyon sokfélekép lehet beadni sztem nagyon jól megvalósították
pl ma multiban megfigyeltük, ha zavarod a kapust akár kiis ejti
- ilyet még nem tapasztaltam inkább azt, hogy letámadom és megzavarodva kirúgja
- Hát nálam Del Piero tudna mesélni a sárga lapjairól
- Hát elég régi fifa-s vagyok sőt ott még buheráltunk is a kameranézetekkel, de sztem a WIDE nagyon megfelelő,
távolabról nézve nem lehetne ilyen jól levezetni az 1in1-eket alkalmazni a kombókat.
- védekezéskor a passz gombot érdemes folyamatosan nyomni és én mellé nyomom az L'-et mint írtam
- multiban egy csomó büntetőt rugtunk de sosem éreztem, hogy a gép döntené el
- Ezt nem tudom nem játszok magyarokkal P
Hát tényleg nem nagyon értek veled egyet.
Sztem még mindig nem tudsz igazán játszani a game-vel.
Én nem azt mondom, hogy nincs hibája, de szerintem ezeknél a hiba benned van.
ÉS MÉGEGY MÉGEGYSZER A LEGFONTOSABB
EZT A PROGRAMOT GAMEPADDAL ÉS NEM BILLel KELL JÁTSZANI
Nemazért mert könyebb hanem mert sokkal élvezetesebb.
Ezt én úgy mondom, hogy még nincs egy éve, hogy szidtam az EA-t, hogy hogy képzeli, hogy Gamepad-ot vetet velem.
-
#3577 nos,számomra nagyon bosszantó a játékmenet a következők miatt:
-használhatatlan a második védő hívása: nagy ritkán ugyan beválik,de a gép nem a legközelebbi játékost hívja,hanem kitudja melyiket
-irányíthatatlan ívelés: máshogy működik az ívelés gomb a pálya különböző területein,van ahol erősséget is kell állítani,van ahol irányt sem,a gép megteszi helyettünk. használom a kétszer ívelést,meg a triplát is,és amikor gólt lövök így,mintha nem is én lőném. néha a kapushoz íveli,ezt is mintha a gép döntené el..
-a védekezéskor néha előre próbálom ívelni,erre tiszta helyzetből kivágja szögletre a saját 16osom előtti területről,mert a gép szerint úgy élethűbb
-nincs támadó falt,hiába pattanok le egy könyökös után a labdát vezető játékosról,ellenben ha szépen becsúszok elé a labdát elrúgva,befújja a szabadot.
-nincs számomra megfelelő kameranézet. a legbővebb (asszem wide) is csak egy 16osnyi területet mutat,ami iszonyat kevés a tájékozódáshoz a pályán.
-ha védekezek és szerelni próbálok a passz gombbal megnyomom,ekkor van,hogy nem szerel rögtön,nyomok mégegyet. de ilyenkor jön a bökkenő,mert az első passz szerel,a másodikra meg elpasszolja.
-a büntetőket a gép dönti el,hogy belövöm-e(hogy eltalálom-e a kaput,vagy sem)
-egy gyengébb csapattal képtelenség esőben játszani. a magyaroknak általában kétszer kell lenyomni a passz vagy lövés stb gombot és úgy futnak,mintha térdig érne a víz.
biztos nem fogtok egyetérteni egyikkel sem. pedig ezek sztem bosszantó hibák tudnak lenni. én a magyarokkal erőlködöm vb-n és eb-n 3 csillagon,de a 8ad illetve 4ed döntőn még sehogysem tudtam átverekedni magam. egyébként jó a játék,de ezek miatt néha törni-zúzni tudnék és most még biztos ki is hagytam vmit... -
#3576 ide felkerültek a 2004-2005ös mezek..
és nemtudok angolul :) -
#3575 Milyen új mezekkel?
Nem nagyon van olyan amit érdemes cserélni
De inkább olvasd a hírt a multiról -
#3574 Breki
az uj mezekkel nem akarsz egy naaaaagy mezcsomagot csinálni amit 1xű berakni? -
#3573 In an interview recently featured in the latest issue of Famitsu, Shingo Takatsuka Producer Winning Eleven 8, confirmed that the latest title will not feature online play!
Takatsuka-san confirmed that his team have been looking into the possibility of online play for a long time and suggested that fans won’t have to wait too long before being able to play against oncomers from across the globe.
Takatsuka-san claimed that the team are waiting until the mode can be fully realised before incorporating it, and went on to suggest about the possibility of 11 players competing against 11.
Whether or not the long rumoured Xbox version will in fact become the first Winning Eleven/Pro Evolution title to feature online play still remains uncertain, as Konami has become very quiet on the title as a whole.
It probably means, that there won't be an Online-Mode for PES 4 PC too! -
#3572 Akkor csak ami nekem kell
nem akad úgy ki egykis rosterezéstől mint a Fifa :-) -
#3571 már próbáltam nem azok :( -
#3570 sztem a mentések kompatibilisek
legalábbis a roster biztos -
#3569 ehm mert be akarom fejezni a MasterLeague-t mielőtt elkezdek egyet a WE-ben :D -
#3568 Why? -
#3567 Mivel a PES-el játszom és nem a WE-vel ezért abba tettem be... -
#3566 magadnak nem csináltad meg?