nos,számomra nagyon bosszantó a játékmenet a következők miatt:
-használhatatlan a második védő hívása: nagy ritkán ugyan beválik,de a gép nem a legközelebbi játékost hívja,hanem kitudja melyiket
-irányíthatatlan ívelés: máshogy működik az ívelés gomb a pálya különböző területein,van ahol erősséget is kell állítani,van ahol irányt sem,a gép megteszi helyettünk. használom a kétszer ívelést,meg a triplát is,és amikor gólt lövök így,mintha nem is én lőném. néha a kapushoz íveli,ezt is mintha a gép döntené el..
-a védekezéskor néha előre próbálom ívelni,erre tiszta helyzetből kivágja szögletre a saját 16osom előtti területről,mert a gép szerint úgy élethűbb
-nincs támadó falt,hiába pattanok le egy könyökös után a labdát vezető játékosról,ellenben ha szépen becsúszok elé a labdát elrúgva,befújja a szabadot.
-nincs számomra megfelelő kameranézet. a legbővebb (asszem wide) is csak egy 16osnyi területet mutat,ami iszonyat kevés a tájékozódáshoz a pályán.
-ha védekezek és szerelni próbálok a passz gombbal megnyomom,ekkor van,hogy nem szerel rögtön,nyomok mégegyet. de ilyenkor jön a bökkenő,mert az első passz szerel,a másodikra meg elpasszolja.
-a büntetőket a gép dönti el,hogy belövöm-e(hogy eltalálom-e a kaput,vagy sem)
-egy gyengébb csapattal képtelenség esőben játszani. a magyaroknak általában kétszer kell lenyomni a passz vagy lövés stb gombot és úgy futnak,mintha térdig érne a víz.
biztos nem fogtok egyetérteni egyikkel sem. pedig ezek sztem bosszantó hibák tudnak lenni. én a magyarokkal erőlködöm vb-n és eb-n 3 csillagon,de a 8ad illetve 4ed döntőn még sehogysem tudtam átverekedni magam. egyébként jó a játék,de ezek miatt néha törni-zúzni tudnék és most még biztos ki is hagytam vmit...