• Blondy
    Na hamár EB akkor én is leírom... Bár ezzel ahogy nézem itt nem igazán leszek népszerű :)

Abszolút német szurkoló vagyok bár tisztában vagyok vele, hogy a jelenlegi válogatott egy fos, de a német mentalitás miatt mindenre képesek még így is. Pont ezért szeretem őket. A másik csapat amit szeretek a francia válogatott egyszerűen azért, mert kurva jó játékosaik vannak. Emléxem az EB-n a sörsátorban én egyedül szurkoltam szinte nekik, mert minden magyar olasz drukker. Ezt különben nem értem miért van, de 10 magyarból 8 olaszdrukker bazze. Legalább ha nők lennétek megérteném de igy??? :D A harmadik közutálatnak örvendő kedvencem pedig a holland válogatott :) Igaz még a régi időkben szerettem meg őket amikor az EB-n meneteltek 86-ban és azóta várom a feltámadásukat :( Érdekes, hogy nekem azok a csapatok jönnek be amiket a legtöbben utálnak, de általában véve is az árral szembe szoktam úszni és szarok a népszerű csapatokra meg sportolókra ha nekem nem az jön be. Divatból nem fogok nekik szurkolni.

Hajrá Bayern! :))