5645
-
#3445 Persze ez skillfüggő. Csak képzett játékosokkal szoktam csinálni. -
#3444 Mezőnyben a jó öreg passzolgatás cimű varázslatot szoktam alkalmazni, aztán vagy a szélen elfutok, vagy inditom az ékeket, esetleg kényszeritővel középen kerülök ziccerbe. Én az apró kis gólocskák hive vagyok, tehát a megfelelő pillanatban megpöttyintem a lövés gombot, és elguritom a hosszúba. Előnyben megkockáztatok egy lövőcselt, ill átemelést, persze ez emberfüggő. Kutyaütőkkel nem érdemes virivarizni. Ha át kell fűzni egy embert, akkor az R2-őt használom. 360spint nagyon ritkán csinálok, a jobb analóghoz amúgy is ritkán nyúlok.
Más. Egy ideje aktivan használom a nyomásgyakorlás 2-t, azaz a lövés gombot védekezésnél. Jó időzitéssel tuti szerelés. -
#3443 tényleg erről jut eszembe nektek is van, hogy a Zidane-s cselnél a játékos elhagyja a labdát? -
#3442 oylan csel nincs vagy jó lövés amit ti is használtok? -
#3441 Hát nagyon úgy tűnik...
Pedig nem kizárt, hogy ki tudnánk találni valamit. -
#3440 FH PES Guide -
#3439 te most direkt nem mondod a konfigod? P -
PrOceSs #3438 http://www.issextreme.com/gameplay/ -
#3437 ti mien különlegességeket tudtok a gámban cselek vagy akármi a rugások érdekelnének cselek vagy akármi ami a rugásról szól thx -
bang #3436 az enyémnél gyengébb gépen is simán fut az egyik ismerősömnél,
jegelem a gamet, majd egyszer összejön nekem is a dolog
vagy azért mert a Konami találja el végre a PC-t, vagy azért mert a gépemet sikerül majd úgy "frissítenem", hogy az a PES-hez is bejöjjön..., de hangsúlyozom, csak ehhez most nem fogok belenyúlni a vasba, mert minden más gamenél OK. Majd egy későbbi soronkövetkező tuningnál vagy eltalálom ezt is vagy nem
egyébként alapelvem, hogy max. annyit "fikázzak" valamit, amennyit fizettem érte, úgyhogy ezt a progi esetén már erősen túlzásba is vittem :))
köszönöm a reagálásokat és jó játékot mindenkinek
-
#3435 Tök ász ez a 2 Puma labda :)
-
#3434 ezt sem tapasztaltam
de még mindig nem írtál configot -
bang #3433 "csak a Konami ISS (nem is tudom hanyasa, a legutóbbi), a PES 3 és a WEi." NEM
Komani = Konami
:))
-
bang #3432 nem lép ki nekem sem, csak amikor én lépek ki a játékból (a deskre), akkor előjön rendesen a desk és onnan nincs tovább ... fagyi.
én egy játékért nem igen fogok könyékig belenyúlni a vasba (hardver csere), mert minden game tökéletesen fut nálam (még az EURO is) csak a Konami ISS (nem is tudom hanyasa, a legutóbbi), a PES 3 és a WEi.
Ja és köztük volt alaplap-, proci- és videokari csere (erősítés) is.
nem hiszem, hogy hardver gond van (még ha nem is a legújabb erőművel bírok), mert a Komani átiratok következetesen LOL. -
#3431 Milyen rendszered is van?
Nekem sohase lépett ki- ha nem én akartam.
Illetve egyszer mikor valamit rosszul raktam fel. -
#3430 Sztem ha elolvasnád amit ezekről írtunk egyszerűbben megoldhatnád.
Láthatod, hogy a többségnek jó.
Amúgy az EA-s gameplay-al nincs akkora gond sztem
kb 60%-osnak érzem. Csak vannak a játékban irtó nagy hülyeségek és hát a grafika. -
#3429 Cruijff hivatalosan de nagyon sokféleképpen írják Jordi így használja
A Real-t azóta nem bírom mióta összevásárolt divatcsapat.
Na a Platini és Tigana-s vállogatottat szerettem
Mikor a Németek kiejtették őket viszont ellenük szurkoltam
viszont a 84-es EB-n a Portugál meccs máig feledhetetlen akkortól kezdtem el szeretni a focit.
Énis gombfociztam kivágtam a fejeket és aláragasztottam a neveket. Szóval már akkoris spéciztem. -
#3428 Ott súlyos problémák lehetnek a rendszerrel. Nálam annyi az össz, hogy nagy ritkán kilép meccs betöltése helyett. -
bang #3427 ja és még valami: amikor kilépek a Wei-ből csontra fagyasztja a gépet, szépen kilép a deskre, de utána semmilyen parancsot nem fogad el a gépem, még ctrl+alt+del sem játszik (úgy kell kilőnöm az egészet)
és uez volt a PES3-mal is. :(( -
bang #3426 hát én már nem tudom miben bízak:
1. az EA rájön hogy néz ki egy elfogadható gameplay (avagy mi fán terem a foci)
2. a Konami csinál végre egy PC kompatibilis átiratot
remélem valamelyiket megérem -
Blondy #3425 Ezzel nem értek egyet. Divat a Braziloknak és a Real Madridnak. De én 20 éve szurkolok ennek a 3 csapatnak és az már minden csak nem divat. Bár igaz hogy a gombfociban szerettem meg őket :) Érdekes volt Bachambauert vagy Cruyf-ot játszatni Platini és Tigana ellen, bár ez akkor még annyira nem zavart :DDD Bocs a nevekért fingom sincs most hirtelen hogy írják őket helyesen :(
Na tényleg befejezem az OFFolást és megyek nyomok egy kis WE7-et hamár feljutottam a rájátszásban a D1-be. -
#3424 Sztem pont a Hollandoknak és a Franciáknak divat szurkolni
DE EZ NEM AZ EB FÓRUM
MINEK NYITOTTAM AZT HA NEM ODA ÍRJÁTOK????????? -
Blondy #3423 Bocs nem 86-ban volt az eb hanem 88-ban ... -
Blondy #3422 Na hamár EB akkor én is leírom... Bár ezzel ahogy nézem itt nem igazán leszek népszerű :)
Abszolút német szurkoló vagyok bár tisztában vagyok vele, hogy a jelenlegi válogatott egy fos, de a német mentalitás miatt mindenre képesek még így is. Pont ezért szeretem őket. A másik csapat amit szeretek a francia válogatott egyszerűen azért, mert kurva jó játékosaik vannak. Emléxem az EB-n a sörsátorban én egyedül szurkoltam szinte nekik, mert minden magyar olasz drukker. Ezt különben nem értem miért van, de 10 magyarból 8 olaszdrukker bazze. Legalább ha nők lennétek megérteném de igy??? :D A harmadik közutálatnak örvendő kedvencem pedig a holland válogatott :) Igaz még a régi időkben szerettem meg őket amikor az EB-n meneteltek 86-ban és azóta várom a feltámadásukat :( Érdekes, hogy nekem azok a csapatok jönnek be amiket a legtöbben utálnak, de általában véve is az árral szembe szoktam úszni és szarok a népszerű csapatokra meg sportolókra ha nekem nem az jön be. Divatból nem fogok nekik szurkolni.
Hajrá Bayern! :)) -
#3421 Jaj, gyerekek, hát Portugáliában az Olaszok fognak nyerni,ezt bárkivel bármibe lefogadom. Vieri-Del Piero-Totti csatársor le fog alázni mindenkit.
Na 1ébként sztem a franciák már mindent megnyertek,meghát már nem is olyan fiatalok Zidane-ék,bár ők midíg esélyesek az tuti.
Rajtuk kívül még bejöhetnek természetesen a portugálok!
A németek(akiket nagyon nem csipázok 1ébként) sztem szarba se lesznek (szerencsére,bár Lineker azt mondta,hogy 22-ből mindíg nyer a német!),a hollandok,angolok titkosesélyesek!!
A spanyolok meg nem nyernek soha ez most is így lesz.
....dehát majd meglátjuk -
#3420 ja és ha neked pl. a Vice City gameboy akkor k***-jó gameboyod lehet -
#3419 mi a baj a kártyával? még egyenlőre minden játék ment rajta amit felraktam, csak a pes szarakodik -
#3418 na ezt énis mondhattam volna
Érdekes a Franciákat régebben szerettem. -
#3417 fogad a halál:)
én nem drukkolok senkinek...mondjuk a hollandokat és a franciákat rühellem...a többi jöhet
Garcia: upgrade-eld a PC-det...mert ezzel a videókártyával egy Gémbolyt sem nyomsz le:) -
#3416 igen a 10 tippből 2 kb :-)
pl volt külön speed patch is -
#3415 hát.. asszem a pes3-hoz felraktam azt a hivatalos1.102-es, vagy 1.103-as patch-et aztán a játékban fel lehetett nyomni a sebességet, de még így is szörnyű lassú volt...
ez volt?? -
#3414 Akkor megvan a bibi
Vegyél egy rendes kártyát és jó lesz valószínűleg.
Amúgy az fh-n és az általam régebben leírt dolgokat kipróbáltad? -
#3413 nem,de majdnem... MX 460-as van -
#3412 Nem MX 440-ed van véletlen? -
#3411 A Wei-hez nincs gyorsító patch -
#3410 az meglehet, viszont a belassulást még a gyorsító patch-el sem tudam megoldani...
amugy hajrá spanyolok! -
Gabe18 #3409 Remélem a Németek nem szivnak,inkább bejutnak a 4 közé.
Mondjuk reálissan azt a csoportot a Hollandok nyerik,és a Német-Cseh lesz a ki-ki meccs.
Szóval hajrá Germany! /de nyerni szerintem az Olasz-Francia párosból nyer valaki.../ -
#3408 Miért csak Zidene-t írod nagybetűvel? :-)
Aműgy én a Manchesteri védelemmel nem dicsekednék P -
#3407 A Spanyolok nem nagyon szoktak világversenyt nyeni -
#3406 nah ajánlok egy fogadást
sztem a németek szívnak
viszont a Portugáloknak lesznek jó meccsei