• Blondy
    Pluhi:

Próbáld ki, hogy 5 percesről felnyomod a mecs idejét 10-20-ra! Kiváncsi vagyok nem érzed-e majd könnyebnek. Persze 3 csillagon. Nekem az 5. szezonban D2-ben: 3. hely kupadöntőn kikaptam és asszem valami 13-9-es golarányom volt. Feltettem 20 percesre és még aznap folytattam ugyanazzal a csapattal. Az eredmény: első hely, kupagyőzelem, 10 gollal golkirályom volt, golpasszkirályom is volt 6 passzal, kupában szintén golkirály+ passzkirály. A középhátvédem például 4 golt szerzett:) A második meccsem döntetlen lett a többit nyertem. A gólarányom pedig 28-7 volt 14 meccs után a szezon végén. Nem hiszem hogy ennyit fejlődtem volna egy alvás alatt :) 15perc -> 20 perc. Az érthető, hogy több golt rugok több idő alatt, de elvileg többet is kéne kapnom.. Hát alig tudták bevenni a hálót gyakorlatilag 2 meccsen kaptam 1 golt. Mondjuk a kezdő 11-emet le sem merem irni, de képzelhetitek a 6. szezonra milyen igazolásaim vannak már. Ha az olaszok meglátnák a juventus jelenlegi kezdő 11-ét sirva fakadnának, főleg a teljes manchesteri hátvédsorral, meg középályán roy keane-el :) Mondjuk elöl a Zidane,baggio,makay trio is jól muzsikál főleg ha davids és scholl ivelget nekik elöre :) A vicc az, hogy ilyen muksok mellett Giovanni a golkirályom kupában szezonban egyaránt. Közelébe nincsenek a paraméterei a baggio makay pároséhoz mégis kétszerannyi golt vág... Igazából csak azért vettem meg mert idegesített, hogy az olympiakos játékosaként 3 szezonban lett egymás után gólkirály. Megvettem és rá két szezonnal már nálam is produkálta. Ez a jópofa a master leageben... Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik hogy a pali 190cm magas, valami 86-os a fejelése és ehhez asszem 91 a jumpja. Nem csoda, hogy a 28 golbol kb 20 fejes gol volt ezt szerintem elbaszták ebben a játékban.