5645
-
#3405 a vonalak (pálcikák) az driverhiba
nálunk jól megy
a hiba önnél van uram -
#3404 viszont nálam mag a pes/we játszahatatlan -
#3403 ehhez meg annyit hogy a Fifa/Euro 2004 konzolon szaggat:) ráadásul az egész játékmenet irreális és nem életszerű -
#3402 "Konami... PC ... ???"
erre csak annyit PES/WE-t konzolon!!!
-
#3401 nah én pont ugyan így vagyok, ma végre megszereztem a WE7i-t abban reménykedve, hogy nem lesznek benne azok a bug-ok mit pes3-ban (ami nekem is régóta megvan)...
szóval elidítottam és ugyan az a tetű lassuság és a játékosokból kiálló vonalak.... az euro-val legalább lehet játszani, bár a mozgások meg minden egy nagy 0 a pes/we-hez képest, csakhát ezek a bug-ok... én a fifa 2005-ben bízom, hátha sikerül egy jó gémet kiadni -
#3400 "Valahogy sokkal keményebbnek tűnt az ML 3*, mint a sima exhibition-nél. Mondjuk valszeg a falábúak miatt."
na ebben igazad van, DE nem a falábúak miatt...egyre jobb lesz a csapatod és egyre jobban nyomja a gép is...ezt én is észrevettem (PS2 verzió) -
#3399 Nálam a spanyolok a befutók. -
#3398 "Sztetek ki lesz a befutó Portugáliában"
ahogy az nemzetközi szereplésen lenni szokott a németeknek össze szokott jönni dobogó még a legocskább csapatukkal is
az a baj hogy a BL és tsai kifacsarja a játékosokat...pl Figo árnyéka lesz önnmagának stb stb -
Blondy #3397 Pluhi:
Próbáld ki, hogy 5 percesről felnyomod a mecs idejét 10-20-ra! Kiváncsi vagyok nem érzed-e majd könnyebnek. Persze 3 csillagon. Nekem az 5. szezonban D2-ben: 3. hely kupadöntőn kikaptam és asszem valami 13-9-es golarányom volt. Feltettem 20 percesre és még aznap folytattam ugyanazzal a csapattal. Az eredmény: első hely, kupagyőzelem, 10 gollal golkirályom volt, golpasszkirályom is volt 6 passzal, kupában szintén golkirály+ passzkirály. A középhátvédem például 4 golt szerzett:) A második meccsem döntetlen lett a többit nyertem. A gólarányom pedig 28-7 volt 14 meccs után a szezon végén. Nem hiszem hogy ennyit fejlődtem volna egy alvás alatt :) 15perc -> 20 perc. Az érthető, hogy több golt rugok több idő alatt, de elvileg többet is kéne kapnom.. Hát alig tudták bevenni a hálót gyakorlatilag 2 meccsen kaptam 1 golt. Mondjuk a kezdő 11-emet le sem merem irni, de képzelhetitek a 6. szezonra milyen igazolásaim vannak már. Ha az olaszok meglátnák a juventus jelenlegi kezdő 11-ét sirva fakadnának, főleg a teljes manchesteri hátvédsorral, meg középályán roy keane-el :) Mondjuk elöl a Zidane,baggio,makay trio is jól muzsikál főleg ha davids és scholl ivelget nekik elöre :) A vicc az, hogy ilyen muksok mellett Giovanni a golkirályom kupában szezonban egyaránt. Közelébe nincsenek a paraméterei a baggio makay pároséhoz mégis kétszerannyi golt vág... Igazából csak azért vettem meg mert idegesített, hogy az olympiakos játékosaként 3 szezonban lett egymás után gólkirály. Megvettem és rá két szezonnal már nálam is produkálta. Ez a jópofa a master leageben... Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik hogy a pali 190cm magas, valami 86-os a fejelése és ehhez asszem 91 a jumpja. Nem csoda, hogy a 28 golbol kb 20 fejes gol volt ezt szerintem elbaszták ebben a játékban. -
#3396 Config? -
bang #3395 nekem az UEFA rendesen fut... viszont a progi nem különösebben tetszik
a Wei meg lassú, vagy kisebb felbontásban begyorsul-belassul, így ez sem tetszik. :(( -
mike369 #3394 ok -
#3393 Semmi csak furcsa, amit Breki kollega mondott még nem tapasztaltam... de ne offoljunk! -
mike369 #3392 hmmm? -
#3391 hmmm -
#3390 nekem csak a menuben lassul be
viszont szörnyű mennyire nem lehet buherálni
berakok egy mezt erre más már nem compressed
kilép magától
stb -
mike369 #3389 nem akarom bántani az EA-t, szívesen játszanám szét az agyam az UEFA-val meg majd a FIFA 2005-tel is, CSAK MENJEN MÁ' RENDESEN!!!!!!! -
mike369 #3388 annó az unreal II -höz volt egy focis mod.
füves pályán lehetett egymásnak "lőni" a labdát és rendes kapuba kellett benyomni a végén! multiban király volt.
na, nálam még az se szaggatott úgy, mint az UEFA, pedig akkor még jóval vékonyabb volt a masina... -
#3387 Tőlem lehet ultra-hyper grafikája csak legyen rendesen optimizálva!!! -
#3386 és ez így van Hedge.Nálam (PIV2.8,1Gb RAM,Ati9800pro) és hát picit szaggat,ami ténleg elég nevetséges....hát a WEI jobban megy,ahogy azt kell az tuti!
Kiváncsi leszek a pl.Fifa2005-re ezügyben. -
#3385 nemis akartam szimplán be szeretném rakni -
#3384 Éljen soká és javuljon... -
mike369 #3383 Éljen soká az EA! -
#3382 Az UEFA még bika gépen is szaggat. pl nálam! 3 gigaherc' közelében pörgő gépen nem szabadna akadnia de ezt teszi...
A WE-t sikerült belőnöm bár magam sem tudom hogyan :) -
#3381 Az újnak amit próbálsz berakni... edit mode-ban nem változtathatod a színeit... egyik csukának sem! -
#3380 hm? -
mike369 #3379 Milyen géped van? Mert nálam pl. a Fifa,UEFA2004 szaggat kicsit, ez meg megy rendesen.
Lehet, hogy csak beállítás kérdése az egész... -
#3378 Meg ennek nem lehet Edit Mode alatt a színeit változtatni! -
#3377 A Wolf-ban is olyan össze vissza nyomottak... -
#3376 Meg lehet oldani csak el kellene olvasni mit írtak róla sokan és hogyan oldották meg...
nézd a meg a forum.fifahungary.com-on -
bang #3375 a héten sikerült megszereznem a gamet
a PES 3 megvan régóta, de mivel alapban lassú pecselve meg hol lassú, hol gyors ... uninstall
azután Wei :))sok jót írtok róla... install ... ugyanolyan tetű lassú, felbontás-részletezettség kombinációk esetén vagy lassú, vagy mint a mérgezett egér :(((
Konami... PC ... ???
-
#3374 Hát amikor a mások által készítetetteket nézem ott az elsők nem ilyenek hanem ilyesmik
-
#3373 de simán alul rákattintok vagy fel kell húzni? -
#3372 Azok a slot-ban mindíg így látszódnak! mintha egy fénykép negatívjai lennének! -
#3371 Ezt mindenegyik palettán tedd meg...
az slot-os képeken NE!!!! -
#3370 Mondtam, hogy nicns előttem a cucc így nem tudom mi micsoda! Opacity az átlátszóság és 0-ra kell tenni, hogy ne legyen átlátszó egyetlen szín sem a pallettán. de inkább használd az Opacity csúszka alatti FEKETE ikont... az az összes színről leveszi az átlátszóságot! -
#3369 -
#3368 -
#3367 a kihúzod azt jelenti, hogy a kép helyére?
Eddig azt mondtad, hogy 100%-ra
És utánna rendesen látszódnak a csukák alul (1 slot)? -
#3366 Vagyis bocs! A pallettákra értettem! Kihúzod a palettát és az Opacity-t 0-ra állítod majd visszahúzod!