• Blondy
    Al1234:

Nekem is hasonló gondom volt. Kilépett a meccs végén desktopra amikor épp mentenie kellett volna normál esetben az options file-t. Ati9600pro. A szokásos eljárás következett: Új katalyst letölt, installál, ennyi. Azóta 5 szezont nyomtam le master league-ben és a kb 100-120 meccs alatt 1x lépett ki desktopra de az meccs közben volt nem pedig a végén. Mondjuk nekem több hónapos driver volt fent, mert nem szoktam azonnal felrakni a legfrisebbet. Asszem 3.9-el csinálta ezt nálam...

Fasza a gáma amúgy. Képtelen vagyok abbahagyni. 15 perces meccseket nyomtam eddig 3 csillagon, de marhára zavart, hogy egy szezonban D2-ben 11-4 es golaránnyal zártam 14 meccs után. Feltettem 20 percesre tegnap a meccseket. Félszezonban járok és már most 14-3 -as a gólarányom és végre vannak 3 illetve 4-0 -ás meccseim is. 7 meccsen 8 gólszerzőm van abból kettő egymással verseng a gólkirályságért :) Fura, de olyan érzésem van mintha 2,5 csillagos lett volna amikor felraktam 20 percesre, de valószinü azért van , mert igy nem kapkod annyira az ember, ha még 0-0 az állás...