5645
-
#3365 Nah ez az! Most fogd meg a képeket és az Opacity-t rakd 0-ra mindegyiknél különben átlátszóak lesznek a játékban! -
#3364 nemnem........#3353 !! -
#3363 #3355 -
#3362 okok de végül is nem ezt kérdeztem eredetileg -
#3361 a 3270-es nincs meg bin-ben
-
#3360 Nem kitalált nevek, csak a te induló csapatod kitalált. Persze később az átigazolások miatt már a többi csapat összeállitása is megváltozik. Tul. egy lightos menedzserprogi, ahol te játszod le a meccseket. Nagyon addiktiv, vigyázzatok.
Én 5 perces meccseket játszottam 3 csillagon, de vért izzadtam minden győzelemért. Valahogy sokkal keményebbnek tűnt az ML 3*, mint a sima exhibition-nél. Mondjuk valszeg a falábúak miatt. Amúgy nem szoktam jóval gyengébb csapattal kiállni, hát most megtudtam milyen. Div2 végefelé már kedtem ráérezni hogyan kell játszani ezekkel a bénákkal, de most lecseréltem a fél csapatot. Cél a Div1 első hatba kerülés. Még van egy két poszt, ahová igazolnom kell, és kész is lesz az erős középcsapat. -
#3359 ...mondjuk meg van bin-ben
...na látod,hogy neked sem világos
Ya,1ébként mi értelme van a master liga-nak??? kitalált nevekkel, "legyengített" csapatokkal ??? -
#3358 Most ilyen
-
#3357 Na a hal-resize oké csak ez a palette-s dolog nem világos -
#3356 ugyebár ha nincs meg bin-ben elég nehéz asf exp.-el berakni -
#3355 ...megaztán sztem 1szerűbb is lenne csak benyomni a bootpack-ot az Afsexplorerrel azt a gaméban beállítani,mint ilyen graphic studiokkal szorakozni -
Blondy #3354 Al1234:
Nekem is hasonló gondom volt. Kilépett a meccs végén desktopra amikor épp mentenie kellett volna normál esetben az options file-t. Ati9600pro. A szokásos eljárás következett: Új katalyst letölt, installál, ennyi. Azóta 5 szezont nyomtam le master league-ben és a kb 100-120 meccs alatt 1x lépett ki desktopra de az meccs közben volt nem pedig a végén. Mondjuk nekem több hónapos driver volt fent, mert nem szoktam azonnal felrakni a legfrisebbet. Asszem 3.9-el csinálta ezt nálam...
Fasza a gáma amúgy. Képtelen vagyok abbahagyni. 15 perces meccseket nyomtam eddig 3 csillagon, de marhára zavart, hogy egy szezonban D2-ben 11-4 es golaránnyal zártam 14 meccs után. Feltettem 20 percesre tegnap a meccseket. Félszezonban járok és már most 14-3 -as a gólarányom és végre vannak 3 illetve 4-0 -ás meccseim is. 7 meccsen 8 gólszerzőm van abból kettő egymással verseng a gólkirályságért :) Fura, de olyan érzésem van mintha 2,5 csillagos lett volna amikor felraktam 20 percesre, de valószinü azért van , mert igy nem kapkod annyira az ember, ha még 0-0 az állás... -
#3353 hogy lehet azt beállítani,hogy az "edit mode" -bane CSAK 5 féle csukát lehessen állitgatni (8!) ??? -
laca70 #3352 Pedig poén lenne. Kiváncsi lennék a zoknikat hogy kezeli le. -
#3351 áh dehogy P -
laca70 #3350 Ezt a surranót akarod betenni ? -
#3349 Az jó lenne mert pár dolgot nem értek
Slot gondolom az 1. 2. 3.
MOst a többi pipát ki kell szedni?
ráhúzod a képeket az összes palettára
ezt kicsit bővebben ha lehet
A half resize nem az elején kell? -
#3348 1. a grafik editorral megnyitod az afs fájlt, majd megkeresed ahol a csukák vannak (azért így nyomom mert nincs előttem minta)
2. na most megnyitod az első képet a progiban majd a bal egérgombbal ráhúzod az első slotban található csukákra.. ezt megcsinálod a másik kettővel is a két másik slotba
3. majd után kipipálva hagyod a középső lehetőséget (Extract/Insert RGB Data) a grafikus tálca alatt (szép volt :D) és a jobb egérgombbal ráhúzod a képeket az összes palettára
4. ezután midnegyik képnél beállítod, hogy ne legyen átlátszó! Opacity = 100% asszem!
5. csinálj a három képen egyenként egy Half Resize-ot és a gs slotokba is másold be őket a bal egérgombbal
ENNYI! nehéz elsőre de ha kell a fájl felteszem majd!
5. meg -
#3347 A telefont? Mit tudom én :D
najó nem viccülök... -
#3346 Inkább azt mond meg ha tudod, hogy a 3270-est hogy kell berakni
ezzel szenvedünk P -
#3345 Hmm én asszem válogatok magamnak össze csukákat és azokat pakolom majd be... -
#3344 ehm modem mindíg is volt, de ha fizeted netezgetek vele én napközben is! -
#3343 a csukák jók -
#3342 a múltkor má vót
vagy én nem tudom követni -
#3341 ja Breki hogy nem tudod megérteni, hogy nekem nincs netem otthon és nem tudok felmászni bármikor...
Az az EB-s patch ratyi sztem :) -
#3340 jó nekem délután :-)
Amúgy az EB-st csak én prószáltam ki?
a stadionoknál volt egy kis bibi -
#3339 suliból vagyok... semmit sem tudok így segíteni! -
#3338 akkor az id-jük kellene -
#3337 A hétvégén tudom csak kirakni... -
#3336 Akkor kirakhatnád az fh-ra
megköszönnénk -
#3335 Mivel PES3-ra van kiadva nem! Én megoldottam, mert kiszedtem a textúrákat és beraktam őket a WE-s fájlba... -
#3334 Hát ezt kérdem
akkor Wei-ben nem jó? -
#3333 Eh hát ez a probléma... én kiszedtem az újakat és úgy! Gondolom a WE7-be nyomtad be? Na ott a bibi... -
#3332 Hogyan?
Nekem egyes emberek arca fehér lett
és nemcsak azoknál a csapatoknál amik benne vannak
Igaz én könyvtárastul exportáltam vissza.
Illetve Importáltam -
#3331 EZ itt offtopic, de elég sokminden
Kluivert meg ugye amit művelt... -
#3330 Nekem jók lettek, sikerült beraknom őket! Alapjában véve a PES3-hoz vannak! -
#3329 Mi a bajod velük? -
#3328 Ja kérdés
a Nevico arcokat nektek sikerült berakni?
Illetve hogy a játékban jó lett-e. -
#3327 Hát reméljük a hollandok az első körben kiesnek :-)
Kluivert-nek meg börtön járna... -
#3326 reméljük de én félek Trapp elszúrja
amúgy van EB-s topic holnaptól meglepetésekkel :-)