5645
  • The Hedgehog
    Nah ez az! Most fogd meg a képeket és az Opacity-t rakd 0-ra mindegyiknél különben átlátszóak lesznek a játékban!
  • Johnny23
    nemnem........#3353 !!
  • Breki33
  • Johnny23
    okok de végül is nem ezt kérdeztem eredetileg
  • Breki33
    a 3270-es nincs meg bin-ben
  • pluhi
    Nem kitalált nevek, csak a te induló csapatod kitalált. Persze később az átigazolások miatt már a többi csapat összeállitása is megváltozik. Tul. egy lightos menedzserprogi, ahol te játszod le a meccseket. Nagyon addiktiv, vigyázzatok.
    Én 5 perces meccseket játszottam 3 csillagon, de vért izzadtam minden győzelemért. Valahogy sokkal keményebbnek tűnt az ML 3*, mint a sima exhibition-nél. Mondjuk valszeg a falábúak miatt. Amúgy nem szoktam jóval gyengébb csapattal kiállni, hát most megtudtam milyen. Div2 végefelé már kedtem ráérezni hogyan kell játszani ezekkel a bénákkal, de most lecseréltem a fél csapatot. Cél a Div1 első hatba kerülés. Még van egy két poszt, ahová igazolnom kell, és kész is lesz az erős középcsapat.
  • Johnny23
    ...mondjuk meg van bin-ben

...na látod,hogy neked sem világos

Ya,1ébként mi értelme van a master liga-nak??? kitalált nevekkel, "legyengített" csapatokkal ???
  • Breki33
    Most ilyen

• Breki33
    Na a hal-resize oké csak ez a palette-s dolog nem világos
  • Breki33
    ugyebár ha nincs meg bin-ben elég nehéz asf exp.-el berakni
  • Johnny23
    ...megaztán sztem 1szerűbb is lenne csak benyomni a bootpack-ot az Afsexplorerrel azt a gaméban beállítani,mint ilyen graphic studiokkal szorakozni
  • Blondy
    Al1234:

Nekem is hasonló gondom volt. Kilépett a meccs végén desktopra amikor épp mentenie kellett volna normál esetben az options file-t. Ati9600pro. A szokásos eljárás következett: Új katalyst letölt, installál, ennyi. Azóta 5 szezont nyomtam le master league-ben és a kb 100-120 meccs alatt 1x lépett ki desktopra de az meccs közben volt nem pedig a végén. Mondjuk nekem több hónapos driver volt fent, mert nem szoktam azonnal felrakni a legfrisebbet. Asszem 3.9-el csinálta ezt nálam...

Fasza a gáma amúgy. Képtelen vagyok abbahagyni. 15 perces meccseket nyomtam eddig 3 csillagon, de marhára zavart, hogy egy szezonban D2-ben 11-4 es golaránnyal zártam 14 meccs után. Feltettem 20 percesre tegnap a meccseket. Félszezonban járok és már most 14-3 -as a gólarányom és végre vannak 3 illetve 4-0 -ás meccseim is. 7 meccsen 8 gólszerzőm van abból kettő egymással verseng a gólkirályságért :) Fura, de olyan érzésem van mintha 2,5 csillagos lett volna amikor felraktam 20 percesre, de valószinü azért van , mert igy nem kapkod annyira az ember, ha még 0-0 az állás...
  • Johnny23
    hogy lehet azt beállítani,hogy az "edit mode" -bane CSAK 5 féle csukát lehessen állitgatni (8!) ???
  • laca70
    Pedig poén lenne. Kiváncsi lennék a zoknikat hogy kezeli le.
  • Breki33
    áh dehogy P
  • laca70
    Ezt a surranót akarod betenni ?
  • Breki33
    Az jó lenne mert pár dolgot nem értek

Slot gondolom az 1. 2. 3.
    MOst a többi pipát ki kell szedni?

ráhúzod a képeket az összes palettára
    ezt kicsit bővebben ha lehet

A half resize nem az elején kell?
  • The Hedgehog
    1. a grafik editorral megnyitod az afs fájlt, majd megkeresed ahol a csukák vannak (azért így nyomom mert nincs előttem minta)

2. na most megnyitod az első képet a progiban majd a bal egérgombbal ráhúzod az első slotban található csukákra.. ezt megcsinálod a másik kettővel is a két másik slotba

3. majd után kipipálva hagyod a középső lehetőséget (Extract/Insert RGB Data) a grafikus tálca alatt (szép volt :D) és a jobb egérgombbal ráhúzod a képeket az összes palettára

4. ezután midnegyik képnél beállítod, hogy ne legyen átlátszó! Opacity = 100% asszem!

5. csinálj a három képen egyenként egy Half Resize-ot és a gs slotokba is másold be őket a bal egérgombbal

ENNYI! nehéz elsőre de ha kell a fájl felteszem majd!

5. meg
  • The Hedgehog
    A telefont? Mit tudom én :D

najó nem viccülök...
  • Breki33
    Inkább azt mond meg ha tudod, hogy a 3270-est hogy kell berakni

ezzel szenvedünk P
  • The Hedgehog
    Hmm én asszem válogatok magamnak össze csukákat és azokat pakolom majd be...
  • The Hedgehog
    ehm modem mindíg is volt, de ha fizeted netezgetek vele én napközben is!
  • Breki33
    a csukák jók
  • Breki33
    a múltkor má vót
    vagy én nem tudom követni
  • The Hedgehog
    ja Breki hogy nem tudod megérteni, hogy nekem nincs netem otthon és nem tudok felmászni bármikor...

Az az EB-s patch ratyi sztem :)
  • Breki33
    jó nekem délután :-)

Amúgy az EB-st csak én prószáltam ki?

a stadionoknál volt egy kis bibi
  • The Hedgehog
    suliból vagyok... semmit sem tudok így segíteni!
  • Breki33
    akkor az id-jük kellene
  • The Hedgehog
    A hétvégén tudom csak kirakni...
  • Breki33
    Akkor kirakhatnád az fh-ra
    megköszönnénk
  • The Hedgehog
    Mivel PES3-ra van kiadva nem! Én megoldottam, mert kiszedtem a textúrákat és beraktam őket a WE-s fájlba...
  • Breki33
    Hát ezt kérdem
    akkor Wei-ben nem jó?
  • The Hedgehog
    Eh hát ez a probléma... én kiszedtem az újakat és úgy! Gondolom a WE7-be nyomtad be? Na ott a bibi...
  • Breki33
    Hogyan?
    Nekem egyes emberek arca fehér lett

és nemcsak azoknál a csapatoknál amik benne vannak
    Igaz én könyvtárastul exportáltam vissza.

Illetve Importáltam
  • Breki33
    EZ itt offtopic, de elég sokminden

Kluivert meg ugye amit művelt...
  • The Hedgehog
    Nekem jók lettek, sikerült beraknom őket! Alapjában véve a PES3-hoz vannak!
  • The Hedgehog
    Mi a bajod velük?
  • Breki33
    Ja kérdés
    a Nevico arcokat nektek sikerült berakni?

Illetve hogy a játékban jó lett-e.
  • Breki33
    Hát reméljük a hollandok az első körben kiesnek :-)

Kluivert-nek meg börtön járna...
  • Breki33
    reméljük de én félek Trapp elszúrja

amúgy van EB-s topic holnaptól meglepetésekkel :-)