Notebook vasarlassal kapcsolatos tanacsok
  • games4ever
    #2059
    Sziaszok!

    Felmerült bennem mégegy kérdés mikor még most olvasgattam ennek utána:

    A renew programban résztvevõ termékeket a HP két nagyobb csoportba sorolta:

    1, A RENEW besorolású termékek jogilag újak, rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének szoftverlicenszével. Ezek a termékek vagy beragadt készlet, vagy meghiúsult üzlet miatt váltak a program részévé, illetve elõfordul, hogy bemutató/minta darabok voltak, vagy éppen kifutott konfigurációk/modellek. Továbbá szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a HP-Magyarország által nem forgalmazott termékek (összes HP pavilion és COMPAQ presario típus) garanciája és támogatása hazánkban jelenleg sajnos nem érvényes. Ezért minden esetben azt javasoljuk, hogy bármilyen HP-COMPAQ termék vásárlása esetén saját érdekében válasszon a business class (üzleti) sorozatból, hiszen ezen típusok hazánkban hivatalosan forgalmazottak és támogatottak.

    1, Az ASIS besorolású termékek jogilag használtak, nem rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének szoftverlicenszével sem. Ezekre a termékekre cégünk (NOTEBOOK STORE Kft. - 4 éve a hp renew program hivatalos partnere, 2004, 2005 és 2006-ban a legnagyobb HP Renew forgalmat lebonyolító cég mo.-on) vállalja a minimum 1 éves teljes körü garanciát (itt szeretnénk felhívni figyelmét, hogy más cégekkel ellentétben, nálunk a garancia az egész termékre, így annak akkumulátorára is vonatkozik) és támogatást, így kérdés, illetve esetleges panasz esetén hozzánk kell fordulni. Ezek a termékek vagy beszámításos, vagy visszavásárlásos üzlet miatt váltak a program részévé, illetve elõfordul, hogy garanciális esetek, vagy cseregépek voltak. A hp minden ASIS kategóriájú gépet az újraértékesítés elõtt letesztelt és ha szükségesnek látta tökéletesen felújított (mindezek ellenére, az esetlegesen elõforduló hibák kiküszöbölésére, illetve az Önök teljes elégedettségének elérése érdekében cégünk szigorú tesztnek vet alá minden a HP renew program keretében érkezett terméket).

    Lehet hogy hülye vagyok, de ezt nem igazán értem. Akkor ezek most használt gépek, ez azt takarja? Mert használtat 1 év garival nem nagyon szeretnék akkor venni, az úgy nem a legjobb. Akkor lehet hogy mégiscsak másikat kellene néznem. Ha valaki elmagyarázná ezt nekem akkor megköszönönném;)