Notebook vasarlassal kapcsolatos tanacsok
-
Nandusz #1934 Mindenképp ajánlanám neked ezt a márkát, hisz zoli47-el ellentétben nekem ilyen van és tapasztalatból beszélek, hogy kiváló laptopról van szó.
Persze ez nem volt mindig így. Korábban az ACER valóban kifogásolható minőségű laptopokat dobott a piacra, de ennek jó pár éve vége.
Ráadásul az új "gemstone" (ékkő) szériával feltették az i-re a pontot és prezentálták a PC-s világ felé, hogy az ACER felfejlődött a legnagyobbak közé mind minőségben, teljesítményben. Valamint az ACER büszkélkedhet jelenleg a világon legtöbb laptopot forgalmazó gyártó címével.
Egy nívós magyar szakmai oldal (prohardware.hu) így vélekedik az ACER-ről:
* átgondolt, modern dizájn,
* hibátlan összeszerelés, kitűnő anyagminőség,
* jó felszereltség.
Forrás
A fentieket SZEMÉLYES tapasztalatból én is megerősíthetem.
Tehát virsli (zoli47) "nívós" hozzászólásával szemben, melynek semmi alapja nincs, csak egyfajta beteges rögeszméből indul ki (nem először), én bátran merem neked ajánlani ezt a márkát.
De egyébként a belinkelt forráson kívül még körülnézhetsz a neten egyéb vélemények után kutatva, javarészt pozitív kritikákat fogsz olvasni.
(Azért mondom, hogy javarészt, mert vannak róla rossz kritikák is, mint mindenről...és már várom virsli (zoli47) papa ACER-t mocskoló linkjeit
)