A következő generáció
  • UNREG
    #87
    576.hu

    Elképzelhető, hogy a PS3 kapásból két fajta változatban jelenik meg (hasonlóan a jelnlegi PS2-PSX felálláshoz). A minden földi jóval felruházott "Home Server" verzió (beépített merevlemez és komoly hálózati képeségek) 600-700 euróért (ez jelenleg 150-170 ezer forint) lesz megvásárolható, míg az alap PS3 ára 200 euró (50 ezer forint) körül mozog majd.

    Valószínűleg már az idei E3-on bemutatják a PS2 újradizájnolt / lekicsinyített változatát (PS1 - PSone jellegú lépés, ugye), a Pstwo-t.

    A Sony nem tekinti a PSP konkurenciájának a GBA-t, mivel az ő gépük jóval "többet tud" a Nintendo handheldjénél, és ezt a tudást a későbbiekben még szélesíteni is akarják - például GPS és GPRS expanziókkal. A PSP egyébként 30 megányi memóriát tartalmaz majd, a grafikai képességei pedig valahol a PS1 és PS2 között helyezkednek el.

    A Sony a PS3-al bele akarja vetni magát a hálózati szoftverdisztribúcióba: a játékosok a neten keresztül tudnak majd játékokat letölteni, a Sony saját fejlesztésú DNAS-ének (biztonságos adatforgalmat garantáló hálózati protokoll) segítségével.