• Gregorius
    Igen, én is állandóan becsődölök, de a patch sem segített. Mondjuk eddig csak az első pályát nyomtam, ahol nem is lehet belépőt szedni, de nem is léptem túl rajta, mert bár megvan a tycoon fokozat, egyelőre nem vonzott tovább, no meg vizsgaidőszak van.
    Az a helyzet, hogy ha be van építve, és már csak nézni kéne, akkor sem tudok benne gyönyörködni, mert 3000MHz-en Ati 9600 XT-vel beszaggat, illetve alig vánszorog a játék. Olyan bug-os, hogy azt öröm nézni.

Van, hogy az excitement ratinget egy állomáson belüli előregurulással frissíti, és kiírja, hogy menetidő 00:02 másodperc, low, low, low. És mindenki sarkonfordul a pénztárnál, és lehet megvárni egy újabb tesztkört. Arról meg ne is beszéljünk, hogy már az első törpepályán olyan vad dolgokat csinál, mert még be sem építem teljesen a területet, de már memóriakezelési problémái vannak, és van, hogy a hullámvasutak röpke 1 tizedmásodperc alatt végigrobognak a pályán, az állomáson egymásbacsúsznak a vonatok, meg miegymás.

Az tetszik a játékban, hogy próbálták az első rész hangulatát visszaadni, és nem igyekeztek semmi ördöngőset beleültetni a játékba, de ez a 3D egy kicsit kifogott rajtuk. Mondjuk szerintem kivitelezésben a Theme Park World-öt bőven übereli, de nem annyira, mint az elvárt lett volna.

Ja, és köszi a választ, majd meglátom, hogy sikerül. :)