Oscar Díj átadás
  • b-type
    sztem pl. az hogy Gollamot jelölni akarták a 2.rész után, az elég sokat elmond a bele fektetett munkáról, és hogy most a Ben Hurral jöttök az nem tetszik, 20féle képpen tudok bele kötni, ugyanugy ahogy a Star Wars sorozatba...de nem akarok, mert értem mit akart a rendező, és végül is elérte nálam.
    -Arról nem beszélve hogy most(!) teljessen más igényeknek kell megfelelni 1 mozifilmnek, igy is necces volt a népnek a 3órás mozi(aki többször nézte tudja miért).
    -sokan buzizzák a filmben bemutatott érzelmi kötelékeket a hobbitok közt. mert ma(!) ilyenek az emberek.
    -amit Bucser ír, az nehezebb dolog, mert sztem igaza van...az egyensúly többször is megbillent a filmben(hobbit magasság pl.), de még nincs kint a bővített ezért ezt nem is védeném.
    -nem volt könnyű egy Fapásztort megjeleníteni, vagy egy barlangi trollt, aki nézte az extrákat, márpedig Bucser 4lemezes vált.-ban van, az tudja hogy müvészeti szempontból kik dolgoztak teljes odaadással, és azok munkái
    volt sokszor sorban kevés a rendezőnek.
    -1 hajóról viszonylag egységes több száz millió ember véleménye, mig egy Ent-ről nem mondanám.
    remélem elértitek mit proszálok mondani..
    az Oscar már tényleg elértéktelenedett, de azért örülök.
    -sokan elbuktak volna ezzel az adaptációval, vagy ami még rosszabb, sikeres de sz@r filmet csináltak volna belőle.
    nem véletlenül nem nyúltak hozzá, pedig ordít akkora történet, és 1 sikerrendező sem merte...csak egy 'Hobbit'.
    jó hosszú, bocs.