• magus
    Van, hogy én is tolnám 4 után még, de azért általában elég, meg utána szedelődzködünk haza, ha elkezded 10 körül a partyt (márpedig azért elkezded, mert végülis koncertekre mész, szóval fix az idő) akkor nem nagyon vágysz 4 után túl sok mindenre, ha egyedül vagy akkor örülsz, hogy élsz, ha nem, akkor meg úgysem a tánctéren folytatódik a party : )

Volton nagy név, pl Offspring. Tizenéves korom (igazából mindenki aki volt tizenéves) kedvenc zenekara. aztán ott van pl a Nouvelle Vague, bár láttam már tavaly Soundon, megnézném mégegyszer, hihetetlen tündéri az énekesnőjük ahogy ordítja 10 percen át, hogy "Im too drunk to fuck". Aztán High Contrast, lehet mondani, hogy szar az új album, sztem akkorse olyan rossz, és hát az idei Essential mixe egyszerűen überalles. Marky & Stamina és Roni Size, szinte visszatérő vendég. És amiért amúgy nagyjából lementem tavaly Soundra, a Kruder & Dorfmeister, az számomra hatalmas csalódás volt, mert vmi deep house mocskot játszottak a kellemes kis chillout helyett, de Voltra jön Tosca, ami ha jól tudom kb ugyanaz, de tuti azt a chilloutot játsza, amire vágyom. Dreadzonet is meghallgatnám