Kinek volt már? Mitől lehet?
  • Tetsuo
    #57
    Velem is szokott ilyen lenni, de ez hihetetlen. Úgy érzem magam mint 1 "ufólátó" aki látott egy ballont s utána zöld lényekről beszél..
    Mivelhogy magyarázat az nincs rá.. de télleg úgy történnek a dolgok ahogy mondjátok.
    Ha van ilyen képzetem vagyis egy erős gondolatfolyam beugrik a nagyonközeli jövőről (a szemszögemből), akkor próbálok semmit nem tenni ill nem erőlködni gondolatilag, így akár 10-15 másodpercig is eltarthat. Nekem ez kb a rekord, de mondjuk havonta megtörténik.. Bár van hogy több hónapig semmi, szerintem összefügg a lelkiállapottal.
    Az elején a képzet a jelenről szól sztán átmegy a jövőbe (ami elég LOL, de ezt tényként kezelem hiszen tapasztaltam) s többször is néhány(1-2) mp-re előre látom az eseményeket.. ez a hallás, látás, szaglás érzésekre is kiterjed. Sztán meg végiggondolom hogy ez most mi a fene volt, s milyen jó érzés..

    Azért írtam ilyen pontosan mert alapvetően materialista/akademista (bár ez utóbbi nem biztos hogy azt jelenti :) vok, szeretem az objektivitást és eleve pesszimista vok a tudományon kívüli dolgokkal (ezotéria), de ezt én tapasztaltam s teljesen tudatomnál voltam közben, szal a Deja Vu létezik az tuti!