Mindenki ismeri, neve már fogalom
  • Shep
    #316
    Megnéztem én is és
    - Az eddigi Bondokhoz a címen kívül semmi köze nincs a filmnek, ja de benne van M is
    - az egész film olyan mintha a forgatókönyvíróknak azt mondták volna, hogy írjatok x akciójelenetet, aztán ezeket az akciókat bedobálták egy kalapba egy másikba meg x országnak a nevét és kihúzgálták őket és párosítottak. Ezek után rájöttek ,hogy hé ez így frankó, mert a népnek úgyis az akció kell (ami igaz is), de mi lenne ha valami történet is lenne, nem csak halomra verne/lőne a főhős mindenkit.
    -Na nosza mit csináljunk, hát az akciók közé tegyünk be valami maszlag dumákat, meg bárgyú pofát vágó szinészeket, meg kell valami gonosz is. -
    Ok, de mi legyen a fő szál?
    -Hát folytassuk az előző rész történetét (jó ez biztos így is volt eredetileg is, ez rendben is van) legyen bosszúállósdi, de legyen egyből 2 is
    Hát valahogy így állt össze a film, idétlenebbnél idétlenebb karakterek, Bond John McClane-t megszégyenítően írtja a népet, bírja az ütést, az 100+ méterekről 2m-el a talaj felett kinyíló ernyővel való földet érés meg sem kottyan neki (elég hihető), persze előtt már körbeutazta a fél világot, zuhant pár emeletnyit és közben persze az előző rész óta egy percet nem aludt.
    A történet egy nagy nulla, se eleje se vége, mintha egy könyvet a közepétől kezdenék el olvasni.
    És akkor a harmatgyenge vágási munkát nem is említem.

    Összességében nekem jobban tetszett, mint az előző, mert ezen legalább nem unatkoztam, de a fenti hibákat azért nem tudom elnézni.
    6/10 (Ja és Buci hangja számomra végig idegen volt Craigtől)