ki mit szeret(tőmény , sőr stb) ill. milyen gyakran fogyasztotok alkoholt..
  • shaba23 #851
    Szombaton feljöttek a haverok, hoztak bort tengernyit, aminek a nyakára is hátunk. Aztán én is előpakoltam a bárszekrényt (ami nincs, de van pia)
    Előszedtem a karácsonyra kapott 1 liter sétáló dzsonit, tokaji aszút, körte HP-t, Jégermejsztert kólát ropit.
    Na ebből nem nagyon fogyatkozott, mert pl a dzsoni föl sem lett bontva. Csodálkoztam is erősen, hogy "józanul" indulunk bulizni. A terv az volt, hogy megyünk asszem a Műegyetem bulijába. Már eleve czinkes volt eljutni is oda, mert nem tudtuk, hogy villamossal hogy keveredünk arra :)
    Aztán amikor beléptünk (a jegykezelés annyi volt, hogy a kopasz csákó elvette a jegyet és beledobta a szemetesbe:)
    már éreztem hogy itt baj lesz... eszméletlen szar volt a zene... annyira, hoyg muszáj volt leküldeni 3 korsó sört (400/db) és néhány vodkát (700/4c) ettől aztán a kedvem jó lett, de a zene szar maradt. Asszem egész este csak a toxic-ot ismertem, a többi az remek tüc-tüc volt, olyan amiben szöveg sincs... ettől aztán elment a maradék kedvem is (miért nem mentem inkább a rádayba?) ezért taxiba vágtuk magunkat, viszont a sofőr meg nem tudott vezetni...elkezdtem gyöngyözni homlokból és már az járt a fejembe, hogy menet közben kinyitom az ablakot és elengedem a vukkot szaladni, amikor megérkeztünk a célállomáshoz és én kipattannava a kocsiból megörvendeztethettem a II. kerületi zöldövezetet némi sörös-boros-vodkás gyomornedvvel
    Aztén alvás estig :)