1532
ki mit szeret(tőmény , sőr stb) ill. milyen gyakran fogyasztotok alkoholt..
-
#852 Hehehe van 1 jó játék.
Nagypapától megkérditek szépen a katonai rangokat.
Lesz kb 25.
Így lehet játszani hadseregeset:
Játék lényege:
1 feles a besorozófeles...
ez után lehet honvéd...
törzszászlósig (10. rang tán? :P ) Lehet 2 esével haladni a rangsorban felessel(bármilyen), és egyesével sör/bor al.
Ezután mivel átlépted a tiszti határt már scak egyesével lehet haladni bármit iszol ( non alkohol dring 1 rang levonás).
Nos ezt kipróbálva a legnagyobb italpusztító EZREDES-i rangig vitte... lehet tulszárnyalni :)
Hányás és egyéb ilyen dolog pedig nullázás(elestél a csatában kész véged :) )
Tök fun tud lenni próbáljátok ki! -
#851 Szombaton feljöttek a haverok, hoztak bort tengernyit, aminek a nyakára is hátunk. Aztán én is előpakoltam a bárszekrényt (ami nincs, de van pia)
Előszedtem a karácsonyra kapott 1 liter sétáló dzsonit, tokaji aszút, körte HP-t, Jégermejsztert kólát ropit.
Na ebből nem nagyon fogyatkozott, mert pl a dzsoni föl sem lett bontva. Csodálkoztam is erősen, hogy "józanul" indulunk bulizni. A terv az volt, hogy megyünk asszem a Műegyetem bulijába. Már eleve czinkes volt eljutni is oda, mert nem tudtuk, hogy villamossal hogy keveredünk arra :)
Aztán amikor beléptünk (a jegykezelés annyi volt, hogy a kopasz csákó elvette a jegyet és beledobta a szemetesbe:)
már éreztem hogy itt baj lesz... eszméletlen szar volt a zene... annyira, hoyg muszáj volt leküldeni 3 korsó sört (400/db) és néhány vodkát (700/4c) ettől aztán a kedvem jó lett, de a zene szar maradt. Asszem egész este csak a toxic-ot ismertem, a többi az remek tüc-tüc volt, olyan amiben szöveg sincs... ettől aztán elment a maradék kedvem is (miért nem mentem inkább a rádayba?) ezért taxiba vágtuk magunkat, viszont a sofőr meg nem tudott vezetni...elkezdtem gyöngyözni homlokból és már az járt a fejembe, hogy menet közben kinyitom az ablakot és elengedem a vukkot szaladni, amikor megérkeztünk a célállomáshoz és én kipattannava a kocsiból megörvendeztethettem a II. kerületi zöldövezetet némi sörös-boros-vodkás gyomornedvvel
Aztén alvás estig :) -
szando #850 kiröhögsz te galád???
amúgy csak vicceltem, nem volt rendőr, csak egy kutya amelyikre aszittem hogy őzike :DDDD -
#849 lol :DD
szívás :) -
szando #848 szombaton házibuliba mentünk, én vezettem úgyhogy elhatároztam hogy nem iszom, de amikor megláttam azt a literes becherovkát, kéremszépen, nem tudtam neki ellenállni... ezt mondtam a rendőrnek is, de nem nagyon díjazta.. úgyhogy most egy darabig nem lesz jogsim... -
#847 az biztos :DDD -
[Walaki]D`Lair #846 Én semennyit! :PPPP -
Grenzjager #845 -
Grenzjager #844 in PIVO er veritas -
#843 meghísz ? :D -
#842 -
#841 húúhe
itt ittam :) -
#840 hi ;) -
szando #839 OFF:
Adam5 nem ide tartozik, de 14 évesen NE MMORPGzzél. Én is csináltam de anyámék minden áldott nap kiverték a balhét, mert agész nap a gép előtt ültem.. így visszanézve igazuk volt, és nagyon sok időt elbasztam akkor vele, amit máig bánok. szóval ameddig nem kattansz rá jobban, hagyd abba! a saját érdekedben. és bocs hogy beleszólok.. de tudom milyen szar volt nekem & szüleimnek
ON -
#838 -
#837 ugyan már :) 175 be kerül egy négy egyes. régebben volt videós zenegép, szal jó hely.
amúgy meg bástya büfé -
#836 getsziek :!!!
vót megin bulejj!
koncert meg kirtáylyság
!!
sza lj ó vbolt
úgy indultam el tthonrol hogy megyek egy szar kocsmába azt iszunk egy két sört
de aztán jött egy tipp hogy van pince bulejj..
na az nem vót
irány a koncert!
nagyon elvoltunk :D
de megin egyedül volta m egy idősebb haverral -
Takezó #835 Nem a Doorsba jársz? -
Takezó #834 LOOOL -
#833 tabletta még ropog a fogad alatt mi? -
#832 ahova járunk, három éve 35 ft egy dl bor. :DDDD
még kólával is necces ( nekem ). -
#831 az fincsi lehetett:) -
#830 mult husvétkor unokatestvérem(16éves) ment át szomszédukba locsolkodni és balázs bá ragazkodott hogy igyon vele pohár jó házi készitésü pálinkát meg is itta szegény gyerek kb 20perc múlva végig hányta az udvarukat -
#829 jaj, mi is szoktunk olyat. :) nincsen is jobb az Emödi rettenetesnél
-
#828 az is elég ha pl nagypapa közelben lakik és szeret csinálni házi bort, pálinkát
:D -
#827 :DDD -
#826 ismerkedös duma: Hello, anyukádék kocsmárosok? -
#825 majd jól oda figyelek a választáskor :) -
#824 aki neked a kedves asszonypajtásod lesz -
#823 ugy értem a leendö/jelenlegi kisasszonyé. -
#822 nem ők sem :) -
#821 ismerős a helyzet ... 2 évig bagó nélkül jól meglevés
... tavaly novemberbe balesetezés -> stressz a köbön átélés, rögtön rágyújtás, visszasszokás ...
mostmár tervezgetés szépen ismét elhagyás, társaság miatt nem menés ... 2.dik sör után a cigi már nagyon jól esés ... ezért inkább vbkzás vagy hosszúlépésezés ...
hiszen borra csak a hetedik után rápöffentés ;)
egyébként hétfőtől teljes skippelés ... eddig kibírás. -
#820 akkor anyuci/apuci kocsmáros...) -
#819 14éves barátnőt aki kocsmáros?
hááát nem tudom van-e :) -
#818 szerzel egy kocsmáros barátnöt :) -
#817 "ismeritek a jó igaz mondást"
mármint hogy jó mondás is és igaz is :) -
#816 ismeritek a jó igaz mondást?
"mi nem vesszük az italt csak béreljük" -
szando #815 én már megszoktam, bár mostanában már nem iszok.. -
#814 hát büszke vagyok rátok, mit ne mondjak :P
nekem csak a mostani szilveszter volt gázos... kétszer teszteltem a répamirigyemet, plusz másnap reggel... hát nem akarom újracsinálni egy jó darabig, az tuti :) -
#813 Középsuliban 2 és 1/2 órán keresztül hánytam egyfolytában. Hánytam, utána víz,azt ki,víz,ki,...
Ez igaz, hogy csak 1,de szép, nem?