Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
Régebben komolyabban edzettem és nagyobb darab voltam, és rengetegszer megkaptam lányismerősöktől, hogy "amikor még csak látásból ismertelek, azt hittem te is valami bunkó izomagyú vagy":DD Sajnos ezt hívják előítéletnek vagy általánosításnak.Én pl. azért edzettem, hogy jobban nézzek ki.Nyílván ebben benne van egy olyan igény is, hogy jobban tetsszek a nőknek, de eszem ágába nem volt plázacicákkal összejönni, soha nem is hajtottam az "üres" nőkre.És ezzel nem csak én vagyok így azok közül akik súlyzót fogtak a kezükbe, mert van jópár egyetemet/főiskolát végzett-szóval nem bunkó-haverom is akik szintén lejárnak "gyúrogatni", de abszolút nem jellemzőek rájuk azok a dolgok, amit leírtál.Szerintem sok nő azért is fél a sportosabb fickóktól, mert nincs elég önbizalmuk.Egyrészt sokan úgy gondolják, hogy nem méltóak hozzájuk, mellettük nekik is mindig modellalkatú, kikent cicababaként kell fesziteniük, másrészt meg attól félnek, hogy egy jó pali úgyis megfogja őket csalni, mert hát ő(a nő) hogy néz ki, és sokkal jobb nők is vannak náluk akik ráhajtanak, és el fogják csavarni a férfi fejét.
Ettől függetlenül az is igaz, hogy az izomagy kifejezésnek azért van alapja:DD