Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
  • Vlala #1071
    Szerintem (már ha szabad beleszólnom) ez lányonként változik, és egy lányon belül életkortól/tapasztalattól is.
    Kinek szőke, kinek barna, izmos, vékony vagy "mackó", hosszú hajú, kopasz, akármilyen... mindegyiküknek más az ideálja. (Van akinek a mosogatószer :-) )
    Mivel nem voltam még nő (bár már ígéreteket kaptam rá :-) ) nem tudom kiismerni őket.
    Erről vannak szóbeszédek, hogy a feneket nézik, vagy a friss leheletet, a szép fogakat, a kisugárzást, a divatos öltözéket, szerintem ez marhaság.
    Sőt, hallottam azt a tesztoszteron-dúsított megjegyzést is, hogy minden nő azt akarja, hogy uralkodjanak felette, még ha nem is árulják el... égbekiáltó baromság.
    Szvsz ha kedvesen, figyelmesen, udvariasan, őszintén bánsz egy lánnyal, nem szúrhatod el. A legrosszabb, hogy kapsz egy kedves visszautasítást, ami egyáltalán nem sértő. (Na ez sem szentírás, láttam már lányt, aki a "sziá"ra egyből bunkó módon válaszolt... na ilyen is van, nem kell meglepődni. De azért a többség normális.)
    Az Amerikai pite-féle "szopj le, szépségem" csak egyéjszakás dolgokhoz, laza erkölccsel megáldott hölgyeknél vezethet sikerre. Szerintem többet ér várni, és keresni egy igazit.