2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#1073 nem vitatkozunk, mindenki tuggya, h én vagyok a lágszákszibb! -
#1072 Én meg sosem értettem, hogy miért is kell ezen úgymond vitatkozni, nem csak fiú, de lány esetében is. Ahány ember, annyiféle. Mivel nekem is van saját kialakult ízlésem és így van ezzel minden ember, ami másoknak lehet jó, vagy rossz, tetszés szerint, bizonygathatnak engem az ellenkezőjéről akár 1.000.000-an is, a kutyát sem fogja érdekelni. -
Vlala #1071 Szerintem (már ha szabad beleszólnom) ez lányonként változik, és egy lányon belül életkortól/tapasztalattól is.
Kinek szőke, kinek barna, izmos, vékony vagy "mackó", hosszú hajú, kopasz, akármilyen... mindegyiküknek más az ideálja. (Van akinek a mosogatószer :-) )
Mivel nem voltam még nő (bár már ígéreteket kaptam rá :-) ) nem tudom kiismerni őket.
Erről vannak szóbeszédek, hogy a feneket nézik, vagy a friss leheletet, a szép fogakat, a kisugárzást, a divatos öltözéket, szerintem ez marhaság.
Sőt, hallottam azt a tesztoszteron-dúsított megjegyzést is, hogy minden nő azt akarja, hogy uralkodjanak felette, még ha nem is árulják el... égbekiáltó baromság.
Szvsz ha kedvesen, figyelmesen, udvariasan, őszintén bánsz egy lánnyal, nem szúrhatod el. A legrosszabb, hogy kapsz egy kedves visszautasítást, ami egyáltalán nem sértő. (Na ez sem szentírás, láttam már lányt, aki a "sziá"ra egyből bunkó módon válaszolt... na ilyen is van, nem kell meglepődni. De azért a többség normális.)
Az Amerikai pite-féle "szopj le, szépségem" csak egyéjszakás dolgokhoz, laza erkölccsel megáldott hölgyeknél vezethet sikerre. Szerintem többet ér várni, és keresni egy igazit. -
#1070 16-tól nem büntetnek... én így tudom... -
Psziho Apu #1069 -
#1068 18...de 14től nem büntetnek érte :D -
Psziho Apu #1067 ja még 1 kérdés mikortól nem kiskorú valaki 16 vagy 18 év felett?
-
Psziho Apu #1066 á bonyolult nem csak cuffantani akarok vele. A kiscsaj is eszméletlen jól néz ki és teljessen szétvág(olyan a beállítotsága mint nekem kb ugyanazt szeretjuk stb) csak a kor az 1 kicsit gáz. Bár ez csak az én véleményem.
-
WiLDoR #1065 relativ, kérdés, hogy mit akarnak egymástól. szerintem csak megkuffantani akarja a csajt, hosszútávú kapcsolat aligha lesz belőle.
bár tudja a fene. én 26 vagyok, de van egy baromi aranyos barátnőm, aki veszettűl jól néz ki, s ha akarná akár össze is jönnék vele, mert miért ne?
hétvégén voltam egy házibuliba, bejött haverom egyik haverja meg annak a nője, én egész buliban leesett állal bámultam a csajt, annyira top-on volt, aztán mikor mondták, hogy a srác 26 a csaj meg 16 (kinézett vagy 20-nak simán), akkor meg mondtam: ez nem létezik :D
mondom, qrvajó nő volt, senki sem mondta volna meg róla, hogy "csak" 16.
szóval miért ne járhatnának? ez a párocska is tök jól elvan már fél éve, ha jól emléxem... -
#1064 Erre a témára már van egy topik. http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1069081958 -
Psziho Apu #1063 hali 1 23 éves srác járhat egy 16 éves lánnyal (ugye nem)
vagy buta kérdés véleményeket kérek -
#1062 jah, ez sem volt semmi... :) -
#1061 Nem baj. :)) Legalább eddig bírta :)) -
#1060 topik iz dead :( -
#1059 "AZ OLDAL MEGSZÜNT" -
#1058 Az archív cuccokat olvasd el!!! A főoldalán a hosszú (búcsú)szöveg után találod (sárga link) -
#1057 most olvasd el lassabban... :DDD -
#1056 Nem tudom még mindig hogy mi a bajotok vele. Sokkal csúnyább fiút is láttam már... Kicsit gyerekes, de hát 16 évesen ki nem az?! Nem álmaim pasija, de annyira nem nevetséges... -
#1055 nézz ide be... :) -
#1054 Mi a baj azzal a sráccal??? -
#1053 lol :)))) ez a MESTER egyik fasszopója...;))))) -
#1052 télleg nem semmi a srác... :DDD -
#1051 Nekem bejön. :)) Sterby + "Palika" sokszor jön Gödöllőre diszkóba /dj-ként/. NA jó, ha nem is sokszor, de egy párszor már voltak. A Palika aranyosnak tűnik. -
WiLDoR #1050 De ezen a pózon a mai napig röhögök:D
ezen egyáltalán nem csodálkozok :D
-
#1049 Muitaly a "csajisten", lol erre nem is emlékeztem:D
De ezen a pózon a mai napig röhögök:D
esztmosmér? -
#1048 Kész vagyok tőle!:) CLub rotation!!:)
Jó fej a sterby... vele szoktam edzeni.. Palika is meg a másik dj is mindig vele van!:) Normálisak!:) -
#1047 inkább ne firtassuk egymás zeni izlését mer az szubjektí bammeg
=amúgy a "pronyót" én se csípem és az a szám télleg mintha kissé gyengócára sikeredett volna h finom legyek és nőies:)) -
WiLDoR #1046 nekem bejön...
bár a nagy kedvencem még mindig a Discography. csócsózáshoz ideális -
peet69 #1045 jah és valami beszédhibás eltorzított hangu faszkalap mindogatja hogy kláb rotéjsön ennek mi értelme ???? -
peet69 #1044 AZA ASZÁM 1 BETEG SZAR SZÁM ÉS A 99%-a LOPÁS :cI -
#1043 Ez tényleg elég jó összeállítás, de még mehet hozzá egy jó pasi, jó testtel + egy kis kedvesség. :)) a papucs kimaradhat és a nadrágnak se kell feltétlenül fehérnek lennie. Hogy tetszik nektek Sterby száma (a Club Rotation)? Szeritem elég jól sikerült... :))) -
cyrus #1042 Fehér nadrág, nyaklánc, zselé a hajra, szétgombolt ing, papucs, és még sok más-más
Istenem hát ez kell a nőnek !!!!
MINDENKI VEGYEN MÉG EGY FEHÉR NADRÁGOT !! -
#1041 én már olvasom rendszeresen! :DDDDD
Muitaly pedig 1szerűen Miutáj. ezt még a Mester írta le a honlapján... :) -
#1040 "Megpróbálok lassan Muitalyra hasonlítani, a csajistenre! Fehér nadrág, nyaklánc, zselé a hajra, szétgombolt ing, papucs, és még sok más-más! Majd látni fogjátok az eredményt!"
by DJ Ronesz
djronesz.atw.hu
keressétek meg a DJ Ronesz fencklubbot az SGn!
(azt meg ne kérdezzétek, h a Muitaly-t hogy a gányba kell kimondani! :P ) -
davos80 #1039 "Aztán meg jópofiznak vele pár év múlva"
Ezt remélem nem rám érted...Ha igen, én nem jópofizok, csak kevés itt az ismerős, és gondoltam rákérdezek pár dologra, mert ismerős voltál.
Egy gyerek sok gonoszságra képes, ok nélkül.
Ezek szerint én is gonosz lehettem veled...
Na mindegy régen volt, meg az élet úgy is vissza adja... -
cyrus #1038 a lányok 5-6 évesen a lexebbek .. hmmm :PP
[fujj..] -
cyrus #1037 Optista... nevermind
Ma egyébként pont láttam, hogy egy kiscsajt laszállitottak az ellenőrök a földalattiról..
Esküszöm szegény gyerek a sírás határán állt, pedig azok a kontrollok még nem is voltak brutálisak, sőt tök rendesek voltak.... -
#1036 12 évesen még senki nem szép. :)) De azért még nem kéne b.szogatni. Hála az égnek már nem venném fel az ilyen dolgokat, de egy "kislány" ezt még nem tudja felfogni, csak azt érzi, hogy bántják... Aztán meg jópofiznak vele pár év múlva, mert "nem is olyan rossz csaj már". Jól van, nem sajnáltatom magam. :))))) Most már boldog az életem!! És imádom a sulimat is és az embereket úgy általában. :)) -
cyrus #1035 Voltál te valaha csúnya ???
Hogy ???
-
#1034 DAvos: nem téged utáltalak? Vagyis te utáltál.... :))) Mert csúnyának tartottál. Ez van. Hála Istennek, már nincs ilyen bajom. Beképzelt is lettem, látod... Utána visszamentem az előző sulimba, utána egy közgáz középiskolába ahol külkert tanultam, leérettségiztem és most Gyöngyösre járok főiskolára. Nincsenek jó emlékeim rólad... De már elfelejtettem mindent, csak szar volt úgy bemenni minden nap Aszódra, hogy tudtam, hogy nem fogsz békén hagyni. Hagyjuk, nem ide illik a téma. :)))) Felejtsük el. :)))) OKÉ?