Mitől szexi egy fiú?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*hihi ** *
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
pedig aztán én ilyen koptatott gatyát, meg ilyen biz-basz CCCP-s cuccokat fel nem veszek! 😄
maradok a jó öreg nike, ÉS, Dickies, meg hasonló cuccoknál... (extreme sport style ruleZ ^_^)

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
azt nem mondtam, hogy ezek a lányok ettõl már rondák, csak egyszerûen röhejes, hogy mennyire hasonlítanak 1másra. a legtöbbjük olyan, mintha sorozatban gyártották volna õket.
és nem azt mondtam, hogy minden festett fekete és szõke csaj hülye, meg etc. nekem is volt már festett feket hajú bnõm, és orvosnak tanul... csakhát, ez a plázacica style nekem nagyon nem jön be...
Inkább leszedem a gif-et és átírom a frame idõket 0,1 sec-re, így pár perc alatt lemegy ezer . 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
"hülye kurvák mi a fazt kavarnak azzal a seggfejjel. úgyis csak megduja õket, oszt otthagyja a gecibe..."
nekem vmi ilyesmi volt folyton a fejemben, mikor ezt láttam... 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ezzel a fehérgatyával nagyon rátapintottál a lényegre! 😊 akin ilyen nagyon átlátszó fehér gatya van, az 98% diszkós, és hülye, mint a cipõm talpa...
igazából ez a fiatal csaj, idõs pasi gondnál a faszik is hibásak, mert foglalkoznak a csajjal. én 15 évessel MÁR nem tennék semmit, mert már pedo lennék! és mág csak 18 vagyok... 😊 ilyen szempontból nagyon merev eszméim vannak.
ja és én még azon szoktam kiakadni, hogy 1 csaj mit akar a pasijától. családot, jólétet, és azt, hogy szeresse õt. oké a csaj is szereti a férjét ill. barátját, de könyörgöm ezen felül semmire nem gondol a legtöbb nõ! én pl. mindig azon vagyok az aktuális bnõvel, hogy boldoggá tegyem minden szempontból! de ezt visszafelé nem érzékelem, és ezért rúgom ki mind1iket is... 😄
kevés csaj van sajna aki tényleg BOLDOG akar lenni, és nem gazdag, szeretõ, szóképû férjjel... 😞

jaja vannak akik ilyen diszkósak. nah olyanokat ismerek de szerencsére csak látásból : ] vagy van olyan aki esetleg eccer kéccer belecsöppen a baráti társaságunkba, olyankor kábé az van h tudomást se veszek róluk, mivel beszélgetni azt nem lehet velük, mer olyan sötétek hoccsakna. egy értemes választ nem tudnak adni, inkább bután elmosolyodnak. õk a fehérgatyás csajok😊 és rossz értelemben fehérgatyások.
de sok 15 lány akkor is elég "butus", hogy az idõsebbekre pályázik, ahelyett, hogy a saját korosztályában nézne körül...
ez a visszáján pedig olyan, mintha a fiúk pedig egy 24-25 éves csajjal akarnának járni. elég naív gondolat lenne... 😊
ha meg viszont látok valakit az utcán, akin van kb 400e huf értékû ruha meg agyonszolizott kozmetikázott stb stb,. arról nem/sem alkotok véleményt látásból. 😉
elnézést minden 15 éves csajtól 😉
meg itt is 😉
szal lehet csak "mi" hiszsük azt hogy kisebbség. és tényleg 😊
nemtom engem soha nem érdekelt h egy csávóm mennyire gazdag. lehet h álati gazdag de nem birom elviselni. akkor meg milrt maradnék vele? szal sztem sokkal fontosabb h aranyos legyen kedves és szeressen. nekem mindig ez a lényeg. persze ha emellett gazdag is az csak plusz pont, de nem az a lényeg. szvsz
de a sok lové a ribanclelkû csajoknál jon be. a "többi" (kisebbség) csajt viszont maga a férfi/fiú érdekli. ami díjazandó
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]