Mitől szexi egy fiú?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
megvan 😄

nemcsakfeel
jó jó, ez mind igaz, de azért lehet nézni elég erõsen az ilyen csajok seggét is.. az más kérdés hogy többet úgyse várhatsz tõle.

*hihi ** *

PResident Evil
van egy Dickies pólóm 😄

Sadun Tryst
az izomagyú kidobófiúknak és a strigóknak... 😊 vagy soroljak még "egykettõt"? 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Breki33
de ilyen csajok kinek kellenek?
Sadun Tryst
itt is NAGYON sok csaj bunkó. ha nicsn jó kocsid, meg "trendi" megjenelésed, akkor úgy tudnak nézni az emberre, mintha más bolygóról jött volna. és még flegmák is. 😄
pedig aztán én ilyen koptatott gatyát, meg ilyen biz-basz CCCP-s cuccokat fel nem veszek! 😄
maradok a jó öreg nike, ÉS, Dickies, meg hasonló cuccoknál... (extreme sport style ruleZ ^_^)

itt gyõrbe ugyanaz a helyzet. itt a csajok még ráadásul bunkok is(némejik)

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Sadun Tryst
én csak az által áltakánosítottam, amit itt kanizsán látok. itt SZINTE mind1ik idióta cicababa hidrogénezett szõke, vagy szolibarna fekete hajú, "színtelen" napszemüveggel...
azt nem mondtam, hogy ezek a lányok ettõl már rondák, csak egyszerûen röhejes, hogy mennyire hasonlítanak 1másra. a legtöbbjük olyan, mintha sorozatban gyártották volna õket.

és nem azt mondtam, hogy minden festett fekete és szõke csaj hülye, meg etc. nekem is volt már festett feket hajú bnõm, és orvosnak tanul... csakhát, ez a plázacica style nekem nagyon nem jön be...

BhangraGirl
Sadun: Fekete haja volt, de aki szép az nem a hidrogéntõl szép, és nem attól hogy feketére van festve a haja. Miért húztok ezzel párhuzamot? tesómnak is feketére van festve az haja és nagyon gyönyörû, de nem buta és nem egy milliomos csemetével jár. Nekem pedig szõkére van festve, és most akarok feket csíkokat bele. 😄DD De attól még nem vagyok olyan, mint az ilyen típusú lányok!

The Garrett
fõleg hogy nálam 1 helyben áll 😄 popupblock rulez 😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tuvok
És várjuk meg míg ezret kacsint ?
Inkább leszedem a gif-et és átírom a frame idõket 0,1 sec-re, így pár perc alatt lemegy ezer . 😄

Sadun Tryst
😄

Breki33
A lényeg csak ezer kacsintás után látszik
Sadun Tryst
ebbõl most kiváncsi vagyok, hogy mit akarsz kihozni... 😊

Breki33
Sadun Tryst

glillu
😄DDDDDDD

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

na basszus.... 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

glillu
sztem inkább egy szép hidrogénszõke lány, aki a haja tövét festi feketére : ]

glillu
jaj basszus én egy olyannal nem tudnék lefeküdni basszus...

Sadun Tryst
a csaj hidrogénezett szõke esteleg festett fekete hajú volt?

nem hát hanem mennyi a kes és millen vezetö pozicioban van a muki.

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Tuvok
"undorító kopasz,kigyúrt pasi"

Manapság nem a kigyúrt muksókra buknak a lányok ?

BhangraGirl
De azért nem minden diszkós csaj ilyen. Ismerek olyat is, aki nagyon gyönyörû, "fehérgatyás", de egyáltalán nem buta,sõt! VAnnak kivételek! Új sztori: Tegnap voltam moziban a barátommal, mögöttünk állt egy gyönyörû lány, mellette egy iszonyat undorító kopasz,kigyúrt pasi. De szellemileg annyira egy szinten voltak, hogy elgondolkodtam rajta, hogy az is lehet, hogy tényleg vonzódnak egymáshoz. "8 decis kólát vegyünk?-kérdezte a fiú "Én nem iszok kólát, majd csak a tiédbõl"-lány. "Tudod, hogy én csak a kalóriamenteset szeretem"- FIÚ!!! "Én nem is akarok igazából kólát inni..." (lány) "És ki mondta hogy én akarok?!" (fiú). És nem ittak kólát.....

Sadun Tryst
én nem csodálkoztam, hanem fel voltam háborodva, hogy:
"hülye kurvák mi a fazt kavarnak azzal a seggfejjel. úgyis csak megduja õket, oszt otthagyja a gecibe..."

nekem vmi ilyesmi volt folyton a fejemben, mikor ezt láttam... 😊

Sadun Tryst
LOL 😄

The Garrett
hát ha én abból induluk ki milyen hülye voltam még 15 évesen, akkor általánosítok és aztmondom nemcsodálkozom hogy nem a saját korosztályukból keresnek. 😉

18-évesen nem az eszméim voltak merevek

Sadun Tryst
a csávónak meg odafigyelni az ilyen "nagylányokra"... 😛

mért a faszik a hibássak ? nemkéne a csajnak játszani hogy nagylány !

Sadun Tryst
szûz-kurva... jár a szája, de mikor eksün van, inkább meghúzza magát... 😊

Sadun Tryst
ezzel a fehérgatyával nagyon rátapintottál a lényegre! 😊 akin ilyen nagyon átlátszó fehér gatya van, az 98% diszkós, és hülye, mint a cipõm talpa...

igazából ez a fiatal csaj, idõs pasi gondnál a faszik is hibásak, mert foglalkoznak a csajjal. én 15 évessel MÁR nem tennék semmit, mert már pedo lennék! és mág csak 18 vagyok... 😊 ilyen szempontból nagyon merev eszméim vannak.

ja és én még azon szoktam kiakadni, hogy 1 csaj mit akar a pasijától. családot, jólétet, és azt, hogy szeresse õt. oké a csaj is szereti a férjét ill. barátját, de könyörgöm ezen felül semmire nem gondol a legtöbb nõ! én pl. mindig azon vagyok az aktuális bnõvel, hogy boldoggá tegyem minden szempontból! de ezt visszafelé nem érzékelem, és ezért rúgom ki mind1iket is... 😄
kevés csaj van sajna aki tényleg BOLDOG akar lenni, és nem gazdag, szeretõ, szóképû férjjel... 😞

csak megjátszák a nagylányt voltmár illenel dolgom azt mire odakerült a dolog fehérlett mint a gatyája hebegett habogott azt elhuzott haza...

glillu
a fiúknál csak álom. de a lányoknál nagyon nem az. mer ha jól megcsinálják a hajukat, kisminkelik magukat és jó cuccot vesznek el akkor egy 15 éves lány simán elmegy 18nak. az idõsebb csávóknak meg teccik h ilyen fiatal bnõjük van.
jaja vannak akik ilyen diszkósak. nah olyanokat ismerek de szerencsére csak látásból : ] vagy van olyan aki esetleg eccer kéccer belecsöppen a baráti társaságunkba, olyankor kábé az van h tudomást se veszek róluk, mivel beszélgetni azt nem lehet velük, mer olyan sötétek hoccsakna. egy értemes választ nem tudnak adni, inkább bután elmosolyodnak. õk a fehérgatyás csajok😊 és rossz értelemben fehérgatyások.

Sadun Tryst
ez igaz... 😊

de sok 15 lány akkor is elég "butus", hogy az idõsebbekre pályázik, ahelyett, hogy a saját korosztályában nézne körül...

The Garrett
Aztért lehet különbséget tenni 1 15 éves GYEREK pénzrõl/pénz szerepérõl alkotott képe, és 1 valamivel érettebb 25-6 éves "FELNÕTT" -é közöttt.

Sadun Tryst
ja, akik kocsival akarnak járni mindenhova...
ez a visszáján pedig olyan, mintha a fiúk pedig egy 24-25 éves csajjal akarnának járni. elég naív gondolat lenne... 😊

The Garrett
hmm akkor ez lehet a gond 😄 diszkóba nemjárok.. valahogy nem az én stílusom 😉

ha meg viszont látok valakit az utcán, akin van kb 400e huf értékû ruha meg agyonszolizott kozmetikázott stb stb,. arról nem/sem alkotok véleményt látásból. 😉

The Garrett
de azok kitérdekelnek ?😉
elnézést minden 15 éves csajtól 😉

glillu
vagy pedig a 15 éves csajokra.

Sadun Tryst
ez a pénzes szarság igazából a diszkós kurvákra jellemzõ, meg az idõsebb csajokra, akiknek kurvára nincs kedve dolgozni. mert sokat én se ismerek (csak 1-2-t), de látni viszont nagyon sokat látok...

The Garrett
akkor hálistennek csak énnemismerek/ismertem ilyeneket. DE tényleg egyet sem!

glillu
hát nem biztos h bevallják

The Garrett
sz.tem meg nemkéne aztmondtani hogy (kisebbségi) mer eddig ahány csajjal beszéltem... Vagy bárhol elõjött ez a téma. 2 káézzel hadonásztak hogy ÕÕÕÕÕ nem, õõõ nemnézi mennyi pénzed van stbstbstb 😉

meg itt is 😉

szal lehet csak "mi" hiszsük azt hogy kisebbség. és tényleg 😊

glillu
sztem attól h ha egy csávó gazdag, akkor mind1 h h néz ki, mert majd a pénze megszépiti. szal nagyon sok csaj igy gondolkozik. mer szép kocsija van, bármit megvesz neki... sajna elég sok ilyen csajt ismerek, szerencsére nem közelrõl😄 akiket csak az érdekel egy pasin h sok pénze legyen. ez a tipikus h jön a 17 éves csávóka, apja mercijével, igaz h undoritóan néz ki, de nagyon jó csaja van. h miért??? hát a pénze miatt.
nemtom engem soha nem érdekelt h egy csávóm mennyire gazdag. lehet h álati gazdag de nem birom elviselni. akkor meg milrt maradnék vele? szal sztem sokkal fontosabb h aranyos legyen kedves és szeressen. nekem mindig ez a lényeg. persze ha emellett gazdag is az csak plusz pont, de nem az a lényeg. szvsz

torrente
Veled elmennék nagyon szívesen!

Sadun Tryst
valamikor

Tuvok
néhanapján ...

Sadun Tryst
attól nem szexi lesz 1 fiú, hanem a csajok szemében kívánatos... mert finanszírozni tudja majd minden kis szarságát...
de a sok lové a ribanclelkû csajoknál jon be. a "többi" (kisebbség) csajt viszont maga a férfi/fiú érdekli. ami díjazandó

jah ! 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]