The Rasmus
  • ZzZz
    nos akkor maradjunk az offtopicnal mert az jol megy:) szal' miert? mert egy kicsit mas stilusba nyomtak? szerintem a load es reload tokeletes volt mert megmutattak hogy a lightosabb rockzenebe is tudnak kiemelkedoen produkalni es valjuk meg tokeletes volt a lemez volt eleje kozepe vege... a garage is jo volt feldolgozastol fuggetlenul mert itt is csomo pluszt adtak folleg hogy mostani hangzassal nyomtak fel... s&m et uj albumnak nem nevezem, de ettol fuggetlenul az is jo volt mert remekul kiegeszitette a szinfonikus zenekar es michael kamen aki sajna mar nincs koztunk (neki sok hasonlo lemezt lehet koszonni es film zenet). Az utobb lemezrol meg szerintem nem kell nyilatkoznom mindenki tudja, hogy sikerult... gyalazkodni meg mashol kell. Persze megint mondhatnam hogy szeretnek egy kiemelkedo kritikat kapni, de nem fogok amit mar megszoktam ezen a forumon...:) es attol hogy meg nem tetszik nem azt jelenti hogy fos... erdekes hogy egyes emberek meg sem probaljak a flame -et elkerulni.