• Muttley
    Néhány dolgot már összegubiztam :)

skateboard alkatreszek

Az Element deszkák nagyon jóók de a függői nem.Elementes függőt ne wegyél.Inkább Silver-t wagy Tensor-t.

Ha adsz valamit a véleményemre, akkor Jart lapot veszel,de az Element is nagyon profi :), szerintem a függő nem olyan lényeges: Lehet Tensor, Venture, vagy akár Speed Daemons, csak az a lényeg, hogy egy már jól ismert cég gyártsa. Az Element függőt én sem ajánlom.

hát ismerősnek 1 hét alatt tropára ment a film függője .. Pedig csak olliezgatott

http://hbari.gportal.hu/gindex.php?pg=25746506&nid=4145126 - okos dolgok skate-ről.

Ha ajánlhatok: Baker, vagy Foundaion: )
    Foundation lapok mondjuk 15 be fájnak, de nekem elhiheted, hogy rettenet masszív lap, valamere már írtam, hogy kb 5 helyen van egész szépen bereccsenve, de így is műküdik, és olynan érkezéseket bír:D eszemmegáltőle:|..

Olcsóbból viszont Baker, vagy Sima.. Simával kapcsolatban rengeteg jót hallottam, a Baker meg egész jolműküdő lapocska:).

gumipogácsák ne a puhábbik fajtából legyenek, mert ha ahhoz hozzászokszok, akkor nehezebb lesz rászokni a keményre pedig az a jobb.

Függőkből Venture függőket ajánlanám. Szép színesek (van pink is), megbízhazó, erős, imbuszkulcsos tőcsavarral asszem mindegy