Gördeszka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csgery
Megmondom neked az õszintét, poénból írtam😄 Én eddig egyszer vettem pro függõket, és azt egyszeren rátettem a lapra. (boltban vettem).
Úgyh ebben nemtudok segíteni, hogy milyen van meg hogyan van😄
ugyanaz? mert Coreshopon ilyen van írva h 5.0 máshol meg 129mm meg 135 mm
írnak én meg nem tom hogy kell mérni mindig csak úgy szereztem a függõket h 7.5-es laphoz kell. <#vigyor5>
csgery
7.5 ös😄
Hali, lenne 1 kérdésem.
Én még sosem rendeltem netrõl és nem nagyon tudom a függõ méreteket, a 7.5-ös laphoz mekkora függõ való?
kovacsgellert
Akkor már azt is leírhatnád, hogyan rakjam be a videót... 😊

Amúgy ma valami szerencsétlen kisgyerek elém ugrott miközben ollieztwm le két lépcsõrõl és lezúztam szegényt. 😛
Mellékesen nekem meg kiment a bokám. 😞(

csgery
Nem, amit lementel, az egy 10mp ig tartó kép. Tehát te nem a videót raktad be, hanem a képet😄 Minden snapshotolt képet (meg bármilyen képet) autómatán 10mp ig jelenít meg.
kovacsgellert
ÁÁÁ, nehéz megmagyarázni. 😊)

Jobb oldalon vannak az elemek, amiket be lehet tölteni és utána hozzá lehet adni a Projekthez. Na oda beraktam a videót, megnyomtam a +-t(hozzáadtam a projekthez), meg is jelent szépen ott az idõsávon10 mp-nyi helyet elfoglalva(pedig a videó csak 7 mp...) és ott baloldalon a lejátszóban megnyomtam, hogy játsza le projektet erre egy állókép jelent meg és ott állt 10 mp-ig.... A kép ami megjelent az a videó kezdõképe volt, erre mondtma, hogy a videót képként kezelte...

csgery
Hát ezt én így hirtelen nagoyn nem értem, hogy mit is akarsz mondani😄
Szóval: megcsinálod a képet, és beteszed utána a videot, de azt állóképként kezeli?
kovacsgellert
A Nero Vison-nel hogy is kell? 😊

Az a bajom, hogy mikor belemegyek a Videó Készítése(vagy mittoménmi) menübe, ott meg is találom a Snapshot gombot, de mikor a videómat akarom hozzáadni a projekthez (.avi) , akkor nem ismeri fel és képként kezeli, tehát a videó legelején lévõ kép jelenik csak meg, méghozzá eléggé gyenge minõségben... Esetleg tanács? 😊

kovacsgellert
Leszedem az Ulead VideoStudio-t, remélem boldogulok majd vele. 😊

csgery
Ezt Nero Vision is tudja a Snapshot gombbal, ahogy minden normál videoszerkesztõ, pl. Ulead Videostudio, Vegas, ilyenek😊
leho94
asszem van ilyen plugin a lejátszókhoz

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

kikix12
Én nemértek ilyenekhez. :S Csuri?

PSN ID: csizmaziakiki

kovacsgellert
Tudtok olyan programot , amelyikkel videóból tudok kiszedni képeket, vagyis screenshot-okat csinálni?
És ha már a programoknál vagyunk akkor tudtok ajánlani egy normális videószerkesztõ progit? 😊

csgery
Sw fs bigspin és fs flip amit mostanában cuccolok😄 vagyis még gyakorlás szinten, néhanéha bepörög.
én most a 360 fliper szeretném😄 a varialflipem igen szép tud lenni😄
kikix12
Nekem is így volt egy darabig. Aztán sokat gyakoroltam és jó lett. Most viszont a kick miatt elhanyagoltam a heelt és most megint mögém jön a deszka. <#idiota>

csgery
Gyakorlat teszi a mestert<#wink>
(legalább felélett kicsit a topik)😄
azigen😄 szép kis rajz 😄 na köszönöm szépen a tanácsokat emgpróbálom megfogadni õket.erre h hátra kéne dõlni kicsit pattintás elõtt erre gondoltam énis de elég szar érzés volt XD de nemtom nekem a heelflip nem elém hanem MÖGÉM érkezik😄 mert írtad h nem hátra hanem fel vagy elõre kell a kezeimet emelni😄 ha elõre emelem akkor méginkább mögém fog érkezni a deszka
csgery
naszóval:

Ami a képen látható, egyszer fizika. Az elsõnél a kickflip rúgása utáni pillanatokat láthatjuk,a mikor is a lábad ahogy húzza a lapot, és ahogy kirúgod a flipet, akarva-akaratlanul a tehetetlenségi erõ + a lábad és deszka közti súrlódás miatt néhány centit BIZTOS a lábad felé fog megtenni a deszka. Ezért van az, hogy ha simán csak felugrasz, akkor mögéd érkezik a lap, vagy te a lap elé. HOgyha, a kezeddel magad mögé, azaz HÁTRA lököd magad, akkora tested is bizonyos lendületet fog felvenni hátrafelé, így körülbelül annyi utat teszel meg hátra, amennyit a deszka.
Heelflipnél a következõ: a kezeiddel nem házra, hanem fel vagy elõre kell ewmelned gyorsba. Ugyanaz történik, ami a flipnél, cska itt a sarkad surlódik a deszkával, ezért nemcsak megprödül, hanem egy picit ELÕRE is megy, de pl nálam, és itt körülöttem deszkázók között szinte lényegtelen mértékben(ahogy állsz, mintha magad elé pörögne a lap). Ha csak szimplán felemeled a kezed, és kirúgod, akkor a lapnak alattad kell maradni. Másik probléma lehet még, ohgy a pattintó lábaddal picit oldalra is rúgsz a deszkába nem csak elõre. De ezt meg kitapasztalod idõvel😉
skate00
evvel énis igy voltam,kick et maig napig se tok vhogy nemáll a lábamra,
ezt meg nemértem hogy Gery mit mond, én ugy tanultam meg hogy kicsit hátra felé dölök, elõször kicsit fura de nekem igy sikerült megtanulnom.
Esetleg vmi rajzal tudnád illustrálni mit akarsz mondani?

csgery
hátúgyhogy
amikor flipet csinálsz általába a kezed a hátad irányába kezd el mozdulni hogy a lap felett maradj. de ha a kezed magad elé emeled ugrás közben akkor biztos hogy a lap felett maradsz mer így magad elé ugrasz, és a lap is picit eléd fog földet érni mer a sarkaddal úgy rúgod el, hogy a lap elindul eléd😄
köszi szépen a válaszod.de ez alatt h a kezeddel magad irányába lökd magad ezalatt mit is értesz XD?
csgery
ugorj úgy mint kickflipnél, de a kezeddel magad irányában elõre lökd magad (érted hogy értem😊). Ekkor kb a deszka fölött fogsz maradni. Azért érkezel elõre, mer túlugrod a deszkát😄
nem tudjátok h miér van h 65%-ban mögém érkezik a deszka heelflipnél? pedig van hogy nagyon szépen beadom . sõt majdnem mindig beadnám csak mindig mögém érkezik.és soxor van olyan is beadom és egybõl lépek elõre mert csak a sarkaimmal érkeztem rá...
leho94
loál

skate00
<#mf1>

Jah Live!

ja hát jó vidi😄 a flippek elég betegek télleg😄
leho94
amugy elég betegek a flipek aaa

kikix12
Jah köszi. 😊

leho94

kikix12
Nah énis elcsesztem. :S Itt van megint:
http://www.youtube.com/watch?v=6o-7h6Qu_W4

kikix12
Na nekem ez tetszik nagyon:

ajha.azér ez elég durva vidi😄
skate00

kikix12
Jah hát jókvagytok. 😄 Mi még nem tartunk itt. De a 360 flip meg a bs heel 180 már sikerült. 😄

csgery
Jobban szeretek sw ben hajtani mint regularban<#buck> és azt keztem el fejlesztgetni egy jóideje😄
kikix12
Nice vidi! (y) Szépen haladsz a nollie és switch trükkökkel. ;D

csgery
A kurvaisten... szal katt
csgery
skate00

skate00
evvel énis így vagyok , csak nincs rá keret, amit Elitet kék venni (60 ezer) mert abba van vinyo oszt tom tárolni a sok skatebõl felvett videót <#vigyor3> az Arcade abb csak egy 512 es memokártya van (40 ezer) .
Itt van még 1 video:
[flashhttp://www.youtube.com/v/ddm42ys1hcU[/flash]

leho94
állat😄 kell egy box

kikix12
Ááá dehogy. Itt teljesen más. Teljesen valósághûek a trükkök. Néha úgy nézem el h mit rontok el 1 trükknél h bekapcsolom a skatet megcsinálom a trükköt és megnézem lassíva a videóvágás módban. xd

leho94
amugy skate-be is ugy van mint tony hawkba , hogy olliezol egyet , nyomsz egy trükköt de azt nem ollieból nyomja hanem már csak a levegõbe rúgja ki vagy vmi?😄 remélem érthetõen próbáltam fogalmazni

na meg a 2 ben ha nem olyan "egyedi" deszkád van amit te kreálsz akkor tök 8 h hányadik deszkád, a griptape sztem marha ronda.ilyen ocsmány fehér "kopás" v mi a rák akar az lenni hát az bántja a szemem. elrontja a deszka kinézetét. nemtom én 3 év alatt nem tudnék 1 gripet úgy befehéríteni mint a játék...na meg amásik (ami a skate elsõ részében is volt) hogy megveszel egy deszkát,annak a lapját egszer szétcsúszod akk tökmindegy h hol meg hogyan veszel újat akkor is kopott lesz az új deszka alja is.na de visszatérve a gripre. ahogy nézegettem a skate 3 vidiket sztem ott id ugyan ilyen marad...viszont végre több nadrág kerül bele.😄 ezt már vártam😄