ibogldrc.jpg

• forzajuve
    Emerson már türelmetlen

A Juve legújabb igazolása már alig várja, hogy csatlakozhasson a keret többi tagjához és, hogy elkezdődjön az új szezon.

Emerson reggeli nyilatkozata: „Szeretnék mihamarabb találkozni az új csapattársaimmal, illetve Capelloval immáron Torinóban, már nagyon régóta vártam erre a napra. Az utóbbi hetekben a Gremio csapatával edzettem, közben folyamatosan vártam a hívást Olaszországból, szerencsére megérkezett.” A brazil középpályás már nagyon várja az első tétmeccset is: „Alig várom, hogy az első Bajnokok Ligája meccsen pályára lépjek és szívem-lelkemet kitegyem a győzelemért.” Emerson ejtett néhány szót excsapatáról is: „Elszomorít a Roma hozzáállása, hiszen Sensi megígérte nekem, hogy szezon végén bárhova elszerződhetek, én hittem neki és januárban elutasítottam a Chelsea anyagilag igen kedvező ajánlatát.”

Rómában nem volt mindenki boldog Emerson távozását illetően, Francesco Totti egyenesen azt nyilatkozta, hogy legközelebb, ha találkozik a brazillal, még köszönni sem fog neki. a pofánkulázás után ez egy igen humánus megoldás, tottika fejlődik