-
Tudom a Nosztári híd és társai, de szvsz ez sem változtat a lényegen, ami a bosnyákokról szólt akik 1 szegény országban élnek ahol a nép 75% munkanélküli, és ezen nem változtat az, hogy de van 1 szép tenger partja... Csak te ide elkalandoztál értelmelenül.
Hű nézzük csak áhh boccs tényleg van 1 ilyen, legmagasabb hegy, leghosszabb folyó és áá itt is van a legszebb tengeröböl, no comment... Ez te komolyan gondoltad, hogy ilyenek vannak a világon, hogy a legszebb tenegeröböl és az xy? Ez tök szubjektív. Szal ne oltásl már, hogy ez olyan alap dolog, miért neked ennyi erővel van fogalmad holvan a spanyolok legmagasabb hegye??? Ezt én is csak azért tudom mert ott jártam és ez 1 tudatos dolog nem 1 olyan mondva csinált, hogy szvsz legszebb arborétum és társai. Te ott jártál neked ez tetszik ennyi... Alapvetően idióta felvetés volt sry...
1ként ha kicsit ésszerűbben fogalmazol és 1 rendkívül szép öbölnek hívod bevallom úgy sem tudom mert így ennyire komoylan nem figylek/tanuok ezekből az érdektelenebb országokból mint pl Bosznia vagy Grúzia.