-
háááát...szíved joga...én is sok csapatot rühellek (pl.:AC Milan), de a Juvénak azért drukkolok, mert mondom...6 éves korom óta szurkolok nekik...a Fiorentinának pedig azért, mert Firenze a kedvenc helyem a világban, és ilyen formán a focicsapata a kedvenc csapatom...:D...amúgy tisztában vagyok vele, h a két klub rivális, de szerintem ez nem számít...mindkettőnek másért drukkolok, de mindkettőnek drukkolok...a többi, a körítés engem őszintén szólva teljesen hidegen hagy...
ellenben abban nincs igazad, h a Fiorentina összevissza vásárolt...lehet, h sokat, de nem össze-vissza...a kezdőcsapatban 3-4 külföldi és 7-8(!) olasz van, ami a mai futballvilágban egy nagyon kicsit ritka (ugye a négy idegenlégiós: Frey, Ujfalusi, Jörgensen, és néha Bojinov)...míg a Juvéban már a kisgyerekkori kedvencem Alex Del Piero kispadra szorul egy ilyen tülökorrú szimulálós agresszív északi marha miatt (Ibrahimovic)...szóval...ez a bajom, h a Juve nem őrzi meg a nemzetiségét...nem úgy mint a Fiorentina, és nem úgy, mint a régi Juve, ahol Zidane-on, és Deschamps-on kívül nem emlékszem más légiósra...de ez már régen volt...mindenesetre, lehet, h furcsa, de én akkor is mindkét klubnak szurkolok, a többiről a véleményemet leírtam...Forza Fiorentina! Forza Juve!