-
leírtam már máshova a véleményem,csak bekopizom
nah előszőr is grat a fiúknak,sztem jobbak voltunk bár a támadásaink most is hagynak kiváni valót maguk után.
a taktikáról: jó ez a 3-5-2 csakhogy ez a taktika csak akkor megvalósítható ha mindkét oldalon van egy Zambrottánk.Chiellini közel sem tudta azt a teljesítményt nyújtani,szerencse hogy Canna sokszor kitolódott balra,mert Chiellini nem tudott hátraérni.Hiába nevezik új Zambrottának én egyenlőre nagyon nem vagyok vele kibékülve.A félidőben én egy Chiellini-Nedved v. Camo cserét gondoltam,erre lehozza az egész jól játszó Alexet.Zlatan cselei az első félidőben sajna nem jöttek be,nem is csoda,olyanokat próbált amiket talán a Den Haag védői bevesznek,viszont egy világbajnok Lucio nem.A védelmünk sztem nagyon jó volt.Voltak ott is bosszantó hibák,de nagyon jól működtek,rendkívűl jól voltak feltolva.Sztem többször játszhatna ez a hármas középen.Főleg úgy hogy Camo jelenlegi formáját elnézve kell egy jobb kp.Vieira és Puma is nagyok voltak,Vieira gólpassza önmagáért beszél.No meg Trez 2 gólja is Zlatan rendkívűl nagy butaságot csinált,mondjuk sztem örülhetünk hogy csak a végén állították ki és nem egy korábbi utánrúgásért
Lubos Michel egyébként borzasztóan vezette a meccset,feleslegesen szétfújta a találkozót
Helyreállt a világ rendje,újra minden szinten első a JUVE