ibogldrc.jpg

• bmffm856
    úgy legyen!...de remélem jövőre majd a Fiorentina menetel a bl-ben, és a Fiorentinát üldözi m indenki a bajnokságban! Forza Fiorentina! Forza Juventus!

amúgy...egy személyes vélemény...én 6 éves korom óta Juve drukker vagyok...tehát 12 éve...de mostanában a Juve is elment abba az irányba, amibe a real madrid már sokkal régebben...itt a külföldi játékosok vásárlására gondolok...szerintem minden klubnak meg kellene őriznie a nemzetiségét...tudom,h ez a mai labdarúgásban már nem létezik, de gondoljuk csak el...mondjuk a Fradi drukkerek...tudnánk drukkolni egy olyan Fradinak, melyben 11-ből 8 játékos nem magyar? szerintem (én legalábbis nem)...ezért nem értek egyet a Juve ilyen igazolásaival, h Vieira, Ibrahimovic, Emerson, stb...én az olasz focit szeretem, és nem a nemzetközi focit...ezért drukkolok most elsősorban a Fiorentinának, mert ők még megőrizték az olaszságukat...de tudom, h ez felesleges szócséplés a mai világban, de azért szerintem nem vagyok egyedül, aki ezt így gondolja...mindemellett Forza Juve! Remélem ők nyerik a BL-t!

hello...peti.