ibogldrc.jpg

• Breki33
    Capello szerint a mostani Juve:

" Arra számítok, hogy a csapat a megkezdett úton folytatja tovább remek szereplését." - kezdi Capello, majd lelkesen a következő szavakkal folytatja:
    " Nem tudom, hogy ez -e a legerősebb csapat, amelyet valaha edzettem, ezt nagyon nehéz lenne megállapítani, hiszen különböző periódusokban voltam tréner az egyes csapataimnál. A legerősebb talán az akkori Milan volt, de látva ezt a Juvét, szerintem egy új ciklus kezdetének lehetünk most tanúi! "

Capello két játékost külön kiemelt a mostani gárdából:
    " Ibra rengeteget fejlődött, gondoljunk csak bele: Ő egy sokkal könnyebb bajnokságból volt kénytelen megszokni az olasz bajnokság légkörét. Úgy gondolom kezdi megérteni azt, amit minden játékosnak meg kell értenie Itáliában: az önkontrollt: most már csakis kizárólag a meccsekre összpontosít.
    Vieira a világ egyik legjobb középpályása, fantasztikus kvalitásai és ereje van.
    Ő volt idén az első számú kiszemeltem, célpontom, s már most megállapítható, hogy rendkívül sok új dolgot hozott a csapat játékában."

Don Fabio kifejtette azon véleményét is, hogy sajnálja a szerencsétlen sérüléseinket, szerinte is túl sok mérkőzést kell abszolválnia egy profi futballistának manapság...

Végül Capot Del Pieróról is faggatták:
    " A mi Mesterünk, csapatkapitányunk mostanában tényleg a kritika központjában áll, pedig Ő az a futballista, aki rengeteget adott az olasz futball számára. Alex egy rendkívűli személyiség, nagyszerű ember, példakép mindenki számára!"

Camoranesi a Messina ellen 150. SERIE A-s meccsén léphet pályára!
    Ebből eddig 51-szer a Hellas Verona, 98-szor pedig a Juve színeiben lépett pályára, közel van tehát a 100. Juvés derbije!

Még egy debütálónk van: Zambro az Inter ellen már a 250. SERIE A-s mérkőzésén volt túl!
    Ebből 59-et a Bari mezében, 191-et pedig a Juve mezében teljesített Zambi!

Végül, de nem utolsósorban egy újabb átigazolási pletyka:
    [/img]http://sports.virgilio.it/it/images/200541/madoriz.jpg[img]

A holland válogatott legutóbbi Vb selejtező mérkőzésén jelen volt Franco Ceravolo is, aki bevallottan is Hedwiges Maduróra volt kiváncsi!
    Ceravolo Moggi "jobb keze" .
    Maduro az Ajax és a hollnad válogatott legújabb csillagaként van elkönyvelve, pedig még csak 20(!!!) esztendős!
    Ceravolónak állítólag nagyon tetszett az ifjú középpályás játéka, akit Hollandiában csak az "új Davids" -ként emlegetnek!

Agresszív játékstílusú, jól helyezkedő vkp Maduro, Rijkaardhoz is gyakran hasonlítgatják.
    A tehetségnek 2008-ig van érvényes szerződése az Ajax-szal, de a holland klub hajlandó megválni Tőle némi készpénz fejében, ahogyan azt mondani szokás! :)
    A Juve biztos benne, hogy a Vb-n megnő majd az ázsiója a fiúnak, ezért még most szeretnénk lépni Maduro mielőbbi megszerzése érdekében...