44078

ibogldrc.jpg

• Kit--Kat
    Szal jót játszott a Moldávok ellen Alex, és mitlátok, ő a csapatkapitány már az olaszban is?:D
  • Breki33
    micsoda pajesz
  • gercse
    szép képek,remélem kiviszi Lippi a "mestert" :D
  • 9csöves9

• 9csöves9
    oh már tudom,el kellett volna olvasni a szöveget:)

http://2006.abu-jassim.com/Sweden_1-1_Iceland.wmv

Zlatan a gól elött jókora pohont adott :D
  • 9csöves9
    ő kicsoda?
  • Breki33
  • Breki33
    Capello szerint a mostani Juve:

" Arra számítok, hogy a csapat a megkezdett úton folytatja tovább remek szereplését." - kezdi Capello, majd lelkesen a következő szavakkal folytatja:
    " Nem tudom, hogy ez -e a legerősebb csapat, amelyet valaha edzettem, ezt nagyon nehéz lenne megállapítani, hiszen különböző periódusokban voltam tréner az egyes csapataimnál. A legerősebb talán az akkori Milan volt, de látva ezt a Juvét, szerintem egy új ciklus kezdetének lehetünk most tanúi! "

Capello két játékost külön kiemelt a mostani gárdából:
    " Ibra rengeteget fejlődött, gondoljunk csak bele: Ő egy sokkal könnyebb bajnokságból volt kénytelen megszokni az olasz bajnokság légkörét. Úgy gondolom kezdi megérteni azt, amit minden játékosnak meg kell értenie Itáliában: az önkontrollt: most már csakis kizárólag a meccsekre összpontosít.
    Vieira a világ egyik legjobb középpályása, fantasztikus kvalitásai és ereje van.
    Ő volt idén az első számú kiszemeltem, célpontom, s már most megállapítható, hogy rendkívül sok új dolgot hozott a csapat játékában."

Don Fabio kifejtette azon véleményét is, hogy sajnálja a szerencsétlen sérüléseinket, szerinte is túl sok mérkőzést kell abszolválnia egy profi futballistának manapság...

Végül Capot Del Pieróról is faggatták:
    " A mi Mesterünk, csapatkapitányunk mostanában tényleg a kritika központjában áll, pedig Ő az a futballista, aki rengeteget adott az olasz futball számára. Alex egy rendkívűli személyiség, nagyszerű ember, példakép mindenki számára!"

Camoranesi a Messina ellen 150. SERIE A-s meccsén léphet pályára!
    Ebből eddig 51-szer a Hellas Verona, 98-szor pedig a Juve színeiben lépett pályára, közel van tehát a 100. Juvés derbije!

Még egy debütálónk van: Zambro az Inter ellen már a 250. SERIE A-s mérkőzésén volt túl!
    Ebből 59-et a Bari mezében, 191-et pedig a Juve mezében teljesített Zambi!

Végül, de nem utolsósorban egy újabb átigazolási pletyka:
    [/img]http://sports.virgilio.it/it/images/200541/madoriz.jpg[img]

A holland válogatott legutóbbi Vb selejtező mérkőzésén jelen volt Franco Ceravolo is, aki bevallottan is Hedwiges Maduróra volt kiváncsi!
    Ceravolo Moggi "jobb keze" .
    Maduro az Ajax és a hollnad válogatott legújabb csillagaként van elkönyvelve, pedig még csak 20(!!!) esztendős!
    Ceravolónak állítólag nagyon tetszett az ifjú középpályás játéka, akit Hollandiában csak az "új Davids" -ként emlegetnek!

Agresszív játékstílusú, jól helyezkedő vkp Maduro, Rijkaardhoz is gyakran hasonlítgatják.
    A tehetségnek 2008-ig van érvényes szerződése az Ajax-szal, de a holland klub hajlandó megválni Tőle némi készpénz fejében, ahogyan azt mondani szokás! :)
    A Juve biztos benne, hogy a Vb-n megnő majd az ázsiója a fiúnak, ezért még most szeretnénk lépni Maduro mielőbbi megszerzése érdekében...

• Breki33
    Marcello Lippi claims the 2-1 win over Moldova boosted confidence, above all for Alessandro Del Piero, Christian Vieri and Alberto Gilardino.

"Del Piero played a wonderful game and was lauded by the fans," said the Coach after Italy's final World Cup qualifier at Lecce's Stadio Via del Mare. "I wish that happened more often rather than receiving insults. Both Vieri and Gilardino had the psychological need to score goals, so I am happy they were on target."
  • Breki33
    Zlatan is megsérült :(

• Barni
    nem tudja valaki vieirat miért cserélték le tegnap a 24. percben a válogatottban?
  • gercse
    jah, mondjuk akkor mi lesz Tottival?mindegy, ha nem is kezdőek,de csereként siimán ki lehetne vinni,sokat tudna dobni a játékon ha nem menne..
  • Breki33
    sztem simán játszhazna támadó középpályást illetve aztis el tudom képzelni mint ami Baggio volt asszem 94-ben
  • gercse
    jah,őt el is felejtettem,Toni,Gila, meg biztos van még egy két fiatal aki jó, de Del Piero is mutathatna valamit
  • Breki33
    Hát remélem nem viszi.

Akkor inkább Gilardino-t
  • BADE
    Szerintem Toni az egyedüli csatár,aki produkál is valamit most a Seria A-ban!
  • gercse
    ez ok, de akkor Vieri-t se vigye, ha Del Piero-t nem viszi...
  • Breki33
    Marcello Lippi, az olasz válogatott szövetségi kapitánya kijelentette, hogy Alessandro Del Piero egyelőre nem tartozik azon játékosok közé, akik biztosan ott lesznek a jövő évi, németországi világbajnokságon résztvevő keretben.
    Del Pierónak még bűvészkednie kell a válogatottban, hogy ott lehessen jövőre Németországban
    A Juventus egykori mestere a moldávok elleni, szerdai, immár tét nélküli mérkőzésen kezdőként számít a Zebrák támadójára, de kijelentette, hogy ennek ellenére a Juve tízesének nincs garantált helye a vb-re utazó 23 fős keretben.

"Vannak játékosok, akik biztosan ott lesznek a világbajnokságon, és vannak, akiknek még meg kell küzdeniük a kerettagságért. Nem kertelek, Del Piero utóbbiak közé tartozik. Éveken keresztül voltam az edzője, nálam jobban senki nem tudja, mire képes Alex. Ha azt nyújtja a válogatottban, amit tud, akkor igaz, nem kell semmit újra bizonyítania" - mondta Lippi.

Az ősz hajú mester ezzel arra utalt, hogy a futballista korábban azt nyilatkozta, neki semmit nem kell bizonyítania a moldávok ellen.

Del Piero 1995-ben mutatkozott be a Squadra Azzurrában, amelyben azóta 68-szor szerepelt és 24 gólt szerzett.

Olaszország már az utolsó előtti játéknapon bebiztosította a részvételét a világbajnokságon, miután Palermóban 1-0-ra nyert Szlovénia ellen az 5-ös csoportban és a szerdai eredményétől függetlenül az élen végzett.
  • 9csöves9
    mondjuk az sem lenne jobb ha a Vercotti fivérek ülnének ott
  • Kit--Kat
    Rohadjon meg a playboya, 1 ilyen birodalom az ölébe hullik:DDD
  • Kit--Kat
    ez-az ez-az,nyerjen még 3x és már is sikerülhet leigazolnia a Dinamo Bukarestbe:DDD
  • 9csöves9
    Ez a buzi szégyent hoz az Agnelli családra! takarítsák már el innen!

Lapo...
  • 9csöves9
    Egy svéd lottó nyertes megszeretné venni kedvenc csapatának Ibrahimovicot. 3 milliárd Ft értékű lottó nyeremény még így se fedezné a játékos kivásárlási árát.

:DD
  • 9csöves9
    még nem,de sztem inkábbazzal az irtó kevés Scudettojukkal kéne foglalkozniuk
  • Breki33
    Ezt láttad?
  • 9csöves9
    az lenne a legjobb ha egyáltalán nem lenne a válogatottban
  • NiGhTM4R3
    Ejj Thuram öngólt fejelt a válogatottban?
    Még a legjobbak is hibázhatnak..
  • Barni
    győzelem szempontjából nincs, eladott labdák szempontjából azért akad :)
  • BADE
    Elvett drapik:
  • NiGhTM4R3
    Erről van szó. De azért vedd figyelembe, h talán azért nem jönnek mert a kispadon ül egy Del Piero, meg egy Mutu..védők is érkeztek, középpályásaink meg talán a legjobbak. Szóval nemtudom..

Egyébként Zebinával mivan? Az egyáltalán még Juvés?:P Vagy sérülése van?
  • BADE
    ok,csak lassan már nem igazol senki sem hozzánk,mert sejti,hogy a kezdőben nem kap helyet,Capello meg nemigen szeret cserélni...
  • NiGhTM4R3
    Felállhatnánk, de Capello sztem másként gondolkodik. Őszíntén szólva, amíg jönnek az eredmények (némelyik nehezen!) addig nem kritizálom Capellot...
  • NiGhTM4R3
    Gladstone
  • R9
    foggalmam nincs,gondolom védő de Juan az nemlehet másra meg nem hasonlít :D
  • Breki33
    szted? P
  • R9
    Ő kicsoda?
  • Breki33
  • BADE
    pl. egy Treviso ellen felállhatnánk a Balza-Gladstone-Canna-Chiellini hátvédsorral
  • 9csöves9
    jaja ahogy Balza meg Chiellini is megérdemelne 1-2 lehetőséget :)
  • R9
    hát ja