ibogldrc.jpg


  • 6unn3r
    #43991
    Ez szerintem gyenge érv mellette. Én sajnálom Buffont, a Realra meg mérhetetlenül mérges vagyok, amiért megadták annak lehetőségét, hogy a Juve előtt felcsillanjon a remény, pláne a Barca leszereplése után. Azt gondoltam, hogy Zidane is és a játékosok is vannak annyira tapasztaltak, hogy nem engedik ezt meg, pláne nem saját közönség előtt.
    A Juve teher nélkül játszott, nem voltak görcsösek, ezzel látszólag a Madrid nem tudott mit kezdeni. Ronaldo hisztijeit pedig elítélem és egyenesen megvetem. De továbbra is úgy tartom, hogy Benatia ostobaságot csinált (habár már lehetősége nem volt, mert különben Lucas ziccerben fejel), az eset pedig bőven megadható volt.
    Más különben meg a Juve magára húzta a Realt, mert amilyen zűrzavar volt a 3. gól után a Madridnál, a Juve kihasználhatta volna, hogy lezárja a meccset és a továbbjutást. Ehhez képest 20 perccel a vége előtt beálltak védekezni, látszólag hosszabbításra/tizenegyesekre várva. Allegri is ezért nem cserélte be Bentancurt, pedig mióta ott toporgott a vonalnál, várták a 2x15-öt. Ez meg részükről volt hülyeség, mert tudhatták volna, hogy a Madrid ellen ilyenkor mindig történik valami. Történt is.