-
Nem tudom 60 millát ér-e. Eddig sehol nem tudta bebizonyítani, hogy egy világklasszis csatár, akit muszáj kezdetni. Másrészről nálunk is elég jó volt (bár sokan csak a 2 évvel ezelőtti BL kieséses szakaszában meg tavaly a Bayern elleni nyolcaddöntőn látták és az alapján ítélték meg, sajnos az ott nyújtott kiemelkedő teljesítményt nem tudta máskor produkálni), a Realban nemigen láttam játszani, de a mutatói ott se rosszak. Mindenképpen szükségetek lenne egy góllövő csatárra, Morata ismeri a Serie A-t, el tudom képzelni, hogy köré lehet építeni egy jó kis csapatot. Csak a 60 millát sokallnám egy tehetséges, relatíve fiatal csatárért, aki tulajdonképpen az elmúlt két évben többnyire a padon ült. Ráadásul tavaly 30 millióért vásárolta vissza a Real.
Megvetni nem fogom érte, ha a Milant választja. Hozzánk nyilván nem jön vissza, legalább a Napolit tavaly kikosarazta (állítólag). Nyáron fogja elvenni a csaját, aki olasz, gondolom ez nyomós érv a digókhoz való visszatérés mellett. :)
A Kessie-Biglia páros+Musacchio kezdetnek mindenesetre ígéretes.
Azt viszont egyáltalán nem értettem az utolsó, teljesen tét nélküli bajnokin miért nem Storari játszott, ennyit megérdemelt volna. Vagy Donnarummát addig kell játszatni, amíg még nálatok van?
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2017.06.01. 22:08:46