-
Jól megfogalmaztad, ez a gond. Nyitni a klubbal azonosulni nem is akaró divatszurkolók felé a világ minden tájáról. Lassan erről szól minden, és őszintén megvallva kezdi az egész elveszteni az értelmét. Nyissunk az ázsiaiak, a nők, a fiatalok, a buzik, stb. felé, mert nekik van pénzük. Szerintem 5 év és már nem is fog érdekelni. Amikor a csapatban lesz 10 légiós: 7 néger, egy kínai, egy arab, egy mexikói meg egy olasz, mert mégis csak fontos a tradíció. Az elnök meg vagy egy kínai lesz vagy valami arab sejk, akinek a seggéből is olaj dől.
Amúgy meg eltelik 1-2 év, és mindenki megszokja ezt is. Ha már az említett cikkben felhozták a Barcát. Pár éve náluk is jött a mezszponzor, volt felháborodás, de azzal magyarázták, hogy ez jótékonyság, az Unicef logója kerül a mezre. Aztán eltelt egy év, és jöttek a katari feliratok. Mára meg természetes lett. Meglep, hogy a címert még nem cserélték le, de szerintem ez is csak idő kérdése.
#43433: Tényleg...? Mégis ha megnézed a Torino címerét, egy "csöppet" fontosabb szerepet tölt be a bika, mint nálunk (főleg most, haha). A becenevük is Il Toro, azaz a bika.
#43436: Melyik régit? Szerintem a 2004 előtti jobb volt, mint az eddigi.