44078
-
#43476 Első félidőben le voltak mosva, azt hittem sokkal simább lesz a vége. Igaz, hogy a semmiből találtak egy gólt, de aztán még 10 emberrel is veszélyesek voltak, grat nekik. Kár, hogy nagy nehezen max. egy EL-hely fog összejönni nekik egy jó szezon végén. -
#43475 Nagyon érdekes Mandzsu helyzete, mert aki nem látta a meccseket, azt gondolhatná, hogy nincs jó formában ilyen kevés góllal. Miközben egész más a valóság. -
#43474 Tetszett nekem is, de nem hiszem, hogy sokszor fogjuk látni. Allegri saját elmondása szerint is egy hirtelen jött őrült ötlet eredménye volt az egész, így hogy sikeres is lett rögtön esetleg továbbgondolhatja. Komolyabb meccseken biztos nem állna így ki két belső középpályással, viszont kisebb csapatok legyilkolásához tökéletes lehet, azzal pedig meg lehet nyerni a bajnoki címet.
Ahhoz, hogy ez működjön, két ilyen típusú kp-val nagyon kellett Mandzukic és Cuadrado mezőnymunkája, szerintem a meccs legjobbjai is talán ők voltak. Mandzukicsot egyenesen a 2010-es Eto'o-hoz hasonlította valamelyik olasz lap abból a szempontból, hogy milyen melót lerakott csatárként erről a posztról. A horvát amit művel kb. november óta az valami óriási, egyszerűen kihagyhatatlan, valószínűleg sokat jár Allegri agya is azon, hogy lehetne ezt a támadóhármast ideálisan együtt játszatni. -
#43473 Nekem tetszett ez a felállás, nagyon határozott volt a játékunk, amihez szerintem ez is hozzájárult. Bár nyilván egy meccs alapján nem lehet általánosítani. Meglátjuk, remélem, alkalmazza még Allegri. -
#43472 Lehet, hogy mindenki az új címerrel van elfoglalva, de kissé háttérbe szorult az új felállás. 4-2-3-1 elöl Cuadradóval és Mandzukic-csal a két szélen, közöttük Dybala, legelöl pedig Higuain. Elég modern felállásnak tűnik, amely a támadókra épül. Kíváncsi leszek mennyire komolyak Allegri tervei ezzel a formációval. -
#43471 A képeket nézve a Tradizione és az Antichi Valori (sokatmondó, hogy pont két ilyen nevű csoport)fordítva rakta ki a drapiját, valószínűleg ők ezzel jelezték a nemtetszést. Az utóbbi időben pl. amikor a magas jegyárakkal volt bajuk akkor az egész kanyar így tett, most csak ők. Szerintem viszonylag hamar le fogja nyelni mindenki.
-
#43470 Szerintem nem voltak ellenző rigmusok, viszont így látni a pálya közepén ezt az új izét... elég lehangoló volt. :/ -
#43469 Én nem vettem észre semmit tv-n keresztül, de voltak kint magyarok majd biztos megírják. Mindenesetre azért minden székre tett a klub egy kis tájékoztatót róla :D -
#43468 Sajna nem láttam. Voltak az új "címert" ellenző transzparensek esetleg ellenző rigmusok? -
#43467 A meccs végén a Lazio szurkolók Bonu kisfiát éltették -
#43466 Na jah...
És a rekord is tovább nyúlik, immár 27 hazai bajnoki győzelem sorozatban! -
#43465 Na ez így elég jól esett. Nem kellett megizzadni, mégis erőt demonstráló és önbizalmat növelő győzelem volt. Pjacát sajnálom kicsit, nagyot dobna rajta, ha ezek alatt a 10 percek alatt is összejönne neki a gól, mindig megvannak a lehetőségei.
Szerdán Milan, itt kell folytatni, olyan a világon nincs, hogy zsinórban 3x kikapjunk tőlük... -
#43464 tudtam h ez lesz :D -
#43463 Hú, de bekezdtünk a Lazio ellen... :O -
#43462 -
#43461 Most már elég régóta tartó tendencia, hogy az ilyen szopókra jól reagál a csapat, a torinói statisztikánk meg hát magáért beszél. De valamikor ikszelni is kell azért idén, szóval én egy jó 1-1-et érzek a levegőben. -
#43460 Sok sikert holnapra!
Személy szerint nem örülök túlzottan h múlt héten kikapott a Juventus, mert így biztos h még motiváltabbak lesznek. A Lazionak meg amúgy is rosszul megy idén a nagyok ellen, a Juve ellen meg az elmúlt évekbe is. -
#43459 Ezt még mindig jobb magukra tetováltatni, mint a régi címert. Ha megunják sokkal könnyebb belőle valami mást csinálni, lásd a jobbnál jobb mémek. :)
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2017.01.21. 12:25:39 -
#43458 :DDDDD -
#43457 Így készült az új logo... link -
#43456 :D Ez jó. :) -
#43455 Igen ez még egy emészthető verzió lenne. Azóta láttam már többen magukra is tetoválták amúgy a zseniális logót...
A nagy felhajtás közben csendben átesett az orvosin Orsolini az Ascoli 19 éves, ballábas szélső támadója. Egész ügyes a youtube-on vannak róla összeállítások. Ezután pl. nem csodálkoznék ha szegény védő rögtön visszavonult volna :D
-
#43454 Egy szurkoló csinálta, és ha már ez az alap, mennyivel ízlésesebb lenne... Én mondjuk a 3 csillagot teljesen egymás mellé tettem volna, illetve a kontúrvonal az ív kezdeténél nem szép, de ez most részletkérdés:
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2017.01.18. 19:45:37 -
#43453 Nekem is úgy tűnik. Szerintem ez is elég gány. A háttértől függ, hogy milyen színű a címer? Legalább csinálhattak volna neki egy hasonló csíkos hátteret, mint eddig, és akkor a váltás se lenne akkora. -
#43452 Hozzászólni csak itt, meg ritkábban a JCH csoportban fészbukon. Olvasni rendszeresebben a juventuz.com, vecchiasignora.com és az indexes Juve fórumot szoktam. -
#43451 Csöves, Te más Juve oldalakat, blogokat látogatsz, s ha igen ott is hozzá szoktál szólni a cikkekhez? -
#43450 Szerintem mindkettő. Attól függ éppen hol használják fel. -
vagy
-
#43448 Amúgy most melyik a hivatalos, ahol a J betű fehér, vagy ahol a J betű fekete?
-
#43447 Pontosan, meg lehetne találni az egyensúlyt. Itt viszont nálunk most arról van szó, hogy egyáltalán nem a stabilan tartás a cél, hanem Agnelliék szintet akarnak lépni, amihez úgy gondolták egy komolyabb drasztikus marketingstratégia kell. Ez a logó-címer váltás csak egy nagyon kis szelete az egésznek.
Nagyon nem arról szól a történet, hogy hülyén fog mutatni a mezen pedig a felháborodók nagy része csak eddig jut el... -
#43446 ez a baj a mai futballban,hogy mindent alárendelnek a számoknak,a pénzügyi mérlegnek,márkanév,ázsiai piac,minden legyen,a múlt,a hagyományok meg szép apránként eltunnek. A Barcanal is amikor megjelent a mezszponzor (az unicef nem volt az) sokan lázadoztak ott,mert egy elv,egy hosszú tradicio lett besöpörve a szőnyeg alá. Persze az arabok pénze nélkül nem lenne Suarez,Neymar,meg 20 milliós fizetések,de szerintem lehetne párhuzamosan ápolni a hagyományokat és mellette gazdaságilag is stabilan tartani egy klubot,ha erre vevő az elnök/tulaj
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.01.17. 21:20:33 -
#43445 Marketing szempontból összehasonlítható és most itt erről is van szó, ezért történt az egész. Attól függetlenül, hogy néhány évesek, jóval nagyobb márkanevek mint a Juventus. A Juventus márkanév növelése a céljuk tehát nyugodtan lehetett inspiráció egy-egy top világmárka arculata. -
#43444 Még mielőtt nyilvánosan keresztre feszítenétek itt...
A mez egészére értettem, hogy jól néz ki. Juve tradíció ide, Juve tradíció oda, ez a mez szép.
Magáról a logóról nem nyilatkoztam, de ha gondoljátok, akkor kifejtem én is a véleményemet.
Igazából nekem mindegy, hogy mi a Juventus címere, mert nem vagyok a csapat szimpatizánsa. Nem mondom, hogy utálom őket, de amolyan semleges csapat. Szurkolói szemmel nyilván megbotránkoztató egy ennyire drasztikus váltás és hogy a kérdésedre válaszoljak, jómagam sem fogadnám pozitívan, ha az Arsenal kapna hasonló címert. Mivel nem követem a Juventust, ezért alább nem véletlenül kérdeztem rá az új címer eredetére, majd kicsit utána olvasva bukkantam rá a mezre, amit gondoltam belinkelek, hogy ha a dizájn egészét nézzük, alapvetően egy mutatós és kifinomult mezt láthatunk. Az, hogy ezzel mennyire törik meg a hagyományokat már más tészta és mivel nem vagyok kompetens a csapatot illetően különösképpen nem is akarok belemenni. -
#43443 Azért néhány éves, startupból indult IT cégeket ne hasonlítsunk már egy 120 éves futballklubhoz... -
#43442 Ez olyan, mintha valami retró mez lenne. Egy 80-as évekbeli egyszerű mezre rádobták a Jeep feliratot. Magához a mezhez illene az új logó. Remélem nem találják ki, hogy a megszokott csíkok helyett rábasznak középre két fehér csíkot, aztán nesze neked hazai mez.
A kérdés nem az, hogy mi szép meg mi nem. Ha rányomnak két tökéletes mellet a mezre címer helyett az is marha szép, csak nem helyettesíti az eddigi címert. Te örülnél, ha az Arsenal a mostani ágyús címer helyett kapna egy szép stílizált A betűt, ami jól mutatna? -
#43441 A mez maga dizájnos, csak ez nem a Juventus... :( A Dybala felirat nélkül egyáltalán nem asszociálnék a csapatra. -
#43440 A 2005 előttit vagy az azt követőt, mindegy. -
#43439 Ez olyan, mintha a Jeepnek is lenne egy focicsapata. Ha nem látnám a játékos nevét, nem tudnám, hogy ez a Juventus. Itt a mez maga a szép, szép lenne ez a régi címerrel is. -
#43438 Ez viszont így nem mutat rosszul. Sőt, szerintem baromi szép.
-
#43437 Jól megfogalmaztad, ez a gond. Nyitni a klubbal azonosulni nem is akaró divatszurkolók felé a világ minden tájáról. Lassan erről szól minden, és őszintén megvallva kezdi az egész elveszteni az értelmét. Nyissunk az ázsiaiak, a nők, a fiatalok, a buzik, stb. felé, mert nekik van pénzük. Szerintem 5 év és már nem is fog érdekelni. Amikor a csapatban lesz 10 légiós: 7 néger, egy kínai, egy arab, egy mexikói meg egy olasz, mert mégis csak fontos a tradíció. Az elnök meg vagy egy kínai lesz vagy valami arab sejk, akinek a seggéből is olaj dől.
Amúgy meg eltelik 1-2 év, és mindenki megszokja ezt is. Ha már az említett cikkben felhozták a Barcát. Pár éve náluk is jött a mezszponzor, volt felháborodás, de azzal magyarázták, hogy ez jótékonyság, az Unicef logója kerül a mezre. Aztán eltelt egy év, és jöttek a katari feliratok. Mára meg természetes lett. Meglep, hogy a címert még nem cserélték le, de szerintem ez is csak idő kérdése.
#43433: Tényleg...? Mégis ha megnézed a Torino címerét, egy "csöppet" fontosabb szerepet tölt be a bika, mint nálunk (főleg most, haha). A becenevük is Il Toro, azaz a bika.
#43436: Melyik régit? Szerintem a 2004 előtti jobb volt, mint az eddigi.