Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neto szerepet kap a BL-ben, ez amúgy tök jó, legalább játéklehetőséget kap, Buffon pedig pihenhet. A védelem miatt kicsit aggódom azért, de reméljük nem lesz gond.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Sturaro legnagyobb bánatomra egyre inkább egy lelkes (nem túl okos, futballozni nem igen tudó) pitbull benyomását kelti. Persze biztos jobb lenne ha folyamatosan játszana, de én benne sokkal többet láttam, mint amit általában a pályára rak.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
Szó volt még a lyonos Tolissoról, legalább benne 22 évesen megvan a lehetőség, hogy klasszis legyen. Persze megegyezni gondolom nehezebb, de télen úgyse tudunk olyan játékost hozni, aki komoly erősítés és a BL-ben is játszhat, úgyhogy nyárig ráér.
Más: néztem tegnap a Napoli meccsét, durván elkalapálták idegenben a Benficát (gólt csak azért rúgtak a portugálok, mert Albiol utolsó emberként eladta 0-2-nél a labdát, a benficás meg begyalogolt vele a kapuba), ami azért nem egyszerű dolog. Tudom, hogy sokaknak nem szimpatikus a klub, de el kell ismerni, hogy Sarri igen tetszetős játékot nyomat velük. A Hamsik-Insigne-Mertens-Callejon kvartett pedig nagyon érzi egymást, egyedül Gabbiadini lóg ki. Ha nem sérül meg Milik, akkor minden fronton számolni kellett volna velük. Nem tudom a lengyel mikor tér vissza, de az tuti, hogy aki őket kapja, nem fog örülni. Azt hittem sikerül elmadárkodni a jó kezdés után (lásd Besiktast nem bírták megverni), de ez tegnap úgy, hogy nyerniük se kellett meggyőző teljesítmény volt, egyáltalán nem olaszos.
Amici di nessuno...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Amici di nessuno...
Nagyon jól reagált a csapat, rettentő fontos volt, hogy ebben a kemény sorozatban most ne ragadjunk be.
Mandzukic néha úgy érzi az ember kilóg, mert támadásban néha majdnem használhatatlan, de a mai teljesítménye mutatja, hogy milyen hasznos, csak nem mindig tűnik fel ennyire. 3 labdaszerzés, felszántja a pályát, egymás után két lövést blokkol először mellel, majd fejjel. Remek volt ma, megérdemelte, hogy betaláljon. Még Higuaínnak összejöhetett volna egy gól, különben tökéletes meccs. Még védőnk se sérült le!
Amici di nessuno...
A vezetőség viszont a mercatora fókuszál Alves elvesztésével már égetően szükséges lesz egy szélső védőt igazolni aki a BL-ben is bevethető. Gianluca Di Marzio is megerősítette h komolyak a Juventus érdeklődései Ivanovic felé.A másik opció az Mu fiatal olasz szélső védője Darmian akinek Mourinho nem állna az útjába ha a távozásáról lenne szó.

dec. 7. Dinamo Zagreb (otthon)
dec 11. Torino (idegenben)
dec. 17. Roma (otthon)
dec 23. Milan (szuperkupa)
---------------------------------------------
jan. 8. Bologna (otthon)
jan. 15. Fiorentina (idegenben)
jan 22. Lazio (otthon)
Ez így elég ütős, még jó hogy az utsó csoportmeccsen kb. mindegy ki a középhátvéd. Nem tudom szerzünk-e valakit januárban, másrészről kb. annyira lenne jó, hogy pár meccsen ülne a padon. Csatárnak meg elhozhatnánk Cassanót, úgyis kirakták a Samptól. 😊
Amici di nessuno...
Mehet egy telefon Cáceresnek... 😄
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.11.28. 19:59:50
Hernanes ment volna amúgy, mi tartottuk vissza addig amíg be nem esik a hőn áhított középpályás...
A sérülések tényleg szörnyen pechesek, de Bonuccié pont egy izomhúzódás volt, aminél jobban semmi nem mutatja, hogy nincs megfelelően felkészítve az izomzat. Ezekből van nálunk talán a legtöbb és ez Allegri óta folyamatosan így van, de így volt ez a Milannál is. Ez már nem pech sajnos.
Alvesnek ha igaz ez a 3-4 hónap akkor őt kb. el is felejthetjük. Nem lesz nevezve a BL-re, márpedig egy ilyen korú, ennyi trófeát nyerő, dúsgazdag brazilt nem sok minden fog azon kívül motiválni a szezonban.
Nem néztem meg, de szinte biztos vagyok benne, hogy egymás után nem tudtunk volna kiállni 2x a legerősebbnek kikiáltott Buffon-Chiellini,Bonucci,Barzagli-Alex Sandro,Marchsio,Khedira,Pjanic,Alves-Dybala,Higuain kezdővel, rotációt nem számolva. Azért ez így decemberre fordulva nagyon durva...
Ami viszont a mutatott játéknál elképesztőbb, azok a sérülések. Gyakorlatilag minden védőnk és csatárunk volt már sérült ebben a szezonban, Asamoah és a középpálya ehhez képest nudli. Ráadásul még a stábra vagy edzőpályára vagy mittomén mire se lehet fogni az egészet. Barzagli rosszul esett a vállára, Dani Alves csontja tört el, Bonuccin is látszott, hogy rosszul lépett, amikor azt a szörnyű labdát próbálta elérni. Ezek benne vannak, akárhogy is nézzük, csak most egy rakásban jöttek. Legalább remélem ezzel "letudtuk", és februárra nagyjából teljes lesz a keret. Pjaca pl. marha hasznos lehetne most.
Engem azért nem keserített el ez a vereség annyira. Jobb ha szezon elején kijönnek a komoly hibák, így nem ringatjuk magunkat abba a tévhitbe, hogy minden rendben van.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.11.28. 17:37:17
Amici di nessuno...
Ami ennél is rosszabb, Alves szárkapocscsont törést szenvedett, úgyh neki jó időre meszeltek. Kurva jó, komolyan mondom. 😞
Amici di nessuno...
Az egész EL elbaszottságát a nagyok klubok számára mutatja, hogy a legjobb megnyerni az egészet, utána a legjobb kiesni a csoportkörben, mert az jelenti a legkevesebb vesződséget. A legszarabb meg eljutni az elődöntőig, döntőig egy rakás meccset játszva a szinte semmiért.
Amici di nessuno...
Látva a bajnokságban elért eredményeket én nem lepődök meg rajta.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2016.11.24. 21:31:44
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.11.24. 17:41:10
Amici di nessuno...
#43290: Ez érdekes felvetés, nekik jobb is lenne a második hely. Személy szerint kivenném a nyolcaddöntős védettséget az azonos nemzetbeli csapatoknál. Vicc, hogy másodikként a Sevilla könnyebb ellenfelek közül kap valakit, mint mi elsőként.
Amici di nessuno...

Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.11.24. 16:33:42
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Bonunak meg már kinéz egy top10 kipattanós kapásgól videó, nagyon érzi ezeket. Durva, hogy középhátvédként több gólt szerez a 16-oson kívülről mint mondjuk pontrúgás utáni fejesből.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
szerk: végre ez a passz Khediranak jó volt.
Utoljára szerkesztette: Rockynhooo, 2016.11.22. 21:22:15
Úgyhogy én elhiszem, hogy elég az x, csak nem látom mit nyerünk vele.
Amici di nessuno...
Nyilván a sérülések nem jöttek jókor, de inkább egy szem Mandzukic, mint egy szem Dybala. Őt legalább nem eszik meg a védők, és fel lehet rá lőni a labdákat, aztán csatlakoznak a többiek. Jó csapat ez a Sevilla, masszívak, de beszarni azért nem kell tőlük. Ha már elcsesztük a múltkor otthon, akkor most legyünk tökösek és menjünk ki úgy, hogy megcsapjuk őket.
Amici di nessuno...