ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    Szerintem ettől még nem kell Milan feltámadást vizionálni. A keretük még mindig nagyon középcsapat, most a lelkesedés vitte őket, teltház, mák, Rizzoli és még így is majdnem pontot mentettünk egy nehéz BL meccs után idegenben. Tavaly a bajnokság ebben a szakaszában a Fiorentina vagy az Inter is hasonlóan állt, hosszútávon kijönnek majd a keret hiányosságai. A kínaiakkal még mindig nem történt semmi, ha végre össze is jön, annak a tényleges hatása csak jövő nyártól kezdődik majd. És ahogy az Internél látszik, az sem garancia azonnal semmire.

Amit viszont nagyon irigylek tőlük, azok a beépített fiatalok. Persze a helyzetük és a pénztelenség vitte rá őket, de sok mindent elcserélnék eredményességben arra, hogy egy rangadót valamelyik 18 éves kölykünk döntsön el. És a szomorú az, hogy a kanyarban sincs senki, pedig aztán a legjobb infrastruktúra áll a rendelkezésünkre. Végre rendszeresen odakerül egy primaverás az első kerethez és az is ki? Egy Balotelli klón Raiola bébi...

#43227: Nekem azonnal a Muntari gól jutott eszembe, hogy akkor most egál. A döntésben amúgy tényleg az a közjáték volt botrányos, ha rögtön jelez az asszisztens akkor azt mondom jól van benézte. De ez a perces csevegés a Milan játékosokkal majd meggondolom magam ez kibaszott szánalmas volt. Rizzoli a legjobb olasz bíró jelenleg! Konkrétan nem láttam még rangadót amit ordas hiba nélkül vezetett volna le.

Az eredmény amúgy nem tragédia, alapból egy döntetlent vártam, általában az ilyeneket valami mákkal behúztuk az utóbbi időben. Az viszont aggasztó, hogy egyre jobban látszik, hogy a keret mégsem olyan jó amilyennek tűnik...Pár sérülés és már alig tudunk kiállni úgy ahogy a mester szeretne, már meccsek óta össze-vissza kell variálnia. Amikor Marchisio elment melegíteni azt hittem behozza, hülyét is kaptam volna, ha beküldi egy ilyen darálóba. Hiányzik az erő a középpályáról, így az ész (Pjanic, Dybala) sem tud kiteljesedni. Higuaint meg baszhatjuk, ha nem passzolnak neki. Én nem tudom, hogy ennyire szorosan fogják-e, vagy nem komálják, vagy ő mozog keveset, de szezon eleje óta látványos, hogy mennyire nem keresik a társak. Én vártam, hogy majd a kis pajtásával mennek a kombinációk, kényszerítők, de inkább az van, hogy egymás nyakán vannak, volt egy szituáció tegnap is amikor Dybala méterekről robbant oda, hogy elrúghassa a Higuain felé érkező labdát...

Szóval van min törnie a fejét Allegrinek, szerencsére az nagy könnyebbség ebben a szituációban, hogy mindkét sorozatban az élen vagyunk. Egyelőre...