ibogldrc.jpg

• Trunks
    Paraszt, abban egyetértünk. Nem szabadott volna ilyet csinálnia, az is tény. Viszont a fault, amit a bíró befújt, se volt komoly, ezek után kicsit meglökte a piros lap után a bírót. Elvesztette a fejét, nem kellett volna ilyet tenni, viszont nem volt benne durvaság. Perisic fojtogatása a kupameccsen szerintem ennél rosszabb volt, az sárga lapot ért. Az egészben semmi logika nincs. Amíg egy rasszista "te néger szar!" nagyobb eltiltással jár, mint egy brutális lábtörő becsúszás (lásd Anglia), addig kár az egészről beszélgetni.

Ez a bajom az egész focival és lassan az egészet megutáltatják velem. Egyszerűen teljesen kiszámíthatatlan a bíráskodás. Egy eset néha sárgát ér, néha pirosat, néha meg le se fújják. Totál össze-vissza. Lásd tegnap Torres második sárgája (ami szerintem jogos volt), majd 5 percre rá Busquets teljesen hasonló szabálytalansága nem ért lapot, pedig neki még sárgája se volt. Hasonló a hosszabbítás is. A bíró véletlenszerűen hosszabbít általában 3 és 6 perc között, majd miután az letelt, ha épp olyan kedve van még továbbtartja 2 percig. Vagy épp ha a 4 perc hosszabbításból 3 fetrengéssel telt, akkor is lehet, hogy lefújja pont a 4 perc letelte után. Egyszerűen nem értem ezekre miért nem lehet kitalálni valamit.