-
Ezzel én is így vagyok. Inter mikor volt fontos tényező az elmúlt 20 évben? Amikor Ronaldo ott játszott pár évig jók voltak, plusz itt-ott volt egy két jó év (pl. BL-elődöntő), majd amikor leraboltak minket és nem volt ellenfél Olaszországban. BL-ben különben sose játszottak fontos szerepet. Felőlem mehetnek a süllyesztőbe, ellenben egy jó Milan nagyon hiányzik, Romában úgy tűnik van elképzelés és némi pénz is (azért Dzekót csak el tudták hozni a Citytől). Napoli nem tudom mit fog csinálni, ha távozik Higuaín. Náluk legalább úgy tűnik van jó edző. Fiorentinától kb. ennyi telhet, más meg nincs.
#42675: Igen, nem csak a rendszer hibája, de valószínűleg a pénzeket nem így kellene elosztani, mert csak nagyobb lesz a szakadék az első 3 és a többi csapat között. Ezt valamilyen szinten ki lehet egyenlíteni remek szakmai munkával és egységes csapattal, ahol mindenki tudja a feladatát (lásd Simeone Atlétije vagy Allegri Juvéja ellen mindenki vért hugyoz), de ha a nagyok egyre gazdagabbak lesznek, akkor minden sztár ott fog játszani és érdektelen lesz az egész. Már majdnem itt tartunk. Plusz ha esetleg pár évig nincs BL (lásd Milan vagy akár mi Conte előtt), akkor totál lecsúszhat egy csapat.
Emellé jönnek még az arab olajból finanszírozott csapatok+az egész arab befolyás (Barca, Real, PSG, City mind katari-emírségekbeli mezszponzorok; katari VB), így eljutunk oda, hogy semleges szemmel az egész egy vicc. Csak azért nézem a BL-t, mert szurkolok a Juvénak. Régebben ez nem így volt.