Olyan játékokról sírjál ide, amit nem méltán értékelt az akkori világ!
  • Gregorius
    #276
    Meg fogsz lepődni, de sajna a diagnosztikád marhára mellé ment, mert annak idején C16-on kezdtem programozni, és azóta is azt tanulom az egyetemen, ezért én magamat is nyugodtan a gépbuzik közé sorolhatom, de ettől még nem lesz minden haverom az, és nem feltétlenül magamból kéne kiindulnom, ezért szoktam néha baromira nem egoista módon mások szemszögéből is nézni a világot. Ennyit arról, hogy én csukott szemmel járom a világot, (...mert had ne mondjam, ki teszi) és hogy ki a gépbuzi.
    A C64-es játékokat, pedig azt sem értettem, hogy megint hogy kevered ide, mikor teljesen egyetértünk abban, hogy nem lehet idesorolni őket. Ahogy te is mondod, abban az időben nem igazán volt eleresztve az ország a termékekkel, ezért nem is arathattak sikert nálunk, tehát el sem felejthettük őket.
    Azt meg, hogy ki szarik a világba, az aki ott él, vagy az aki a gépben, az megint egy érdekes észrevétel volt.
    Na abban, hogy nem másokból kéne lemérnem, hogy egy játék elfelejtett-e, vagy sem, abban lehet, hogy igazad van, de akkor minek ez a fórum? Ha én emlékszem egy játékra, csak akkor fogom ide írni, igaz. Ha pedig mindenki helyeslően bólogat, akkor mindenki ismerte, szerette, és most is szereti. Mert én azt, hogy a világ hogyan értékelt valamit nem a magazinok értékelésére hagyatkozva fogom megállapítani, hanem inkább körbenézek az ismerettségemben, vagy esetleg felvetem itt, és lehet rá azt mondani, hogy azok nem voltak, mert te például szeretted, és ismerted őket, de te még nem a többség vagy.
    Ezen kívül pedig azért vontam vissza az alant említett példákat, mert valóban félreértettem a topicot és ezért mindenkitől szeretnék ezúton is elnézést kérni, akit ezzel megzavartam, és azoktól is, akiket jól felidegesített ez a kis vita, akik pedig jól szórakoztak azokat el kell, hogy keserítsem, de részemről akkor ennyi.
    Antijedi, a többi címet, ami megmaradt viszont tartom, és bocs, de nagyon csíptem, amikor letámadsz (akárkit, nem pont engem) az ismeretségi köre miatt!
    Nem szándékoztam ennyire felnyomni az agyad, de egy kicsit hamar felkaptad a vizet, és ez nem feküdt nekem. Persze nekem sem kell a szomszédba menni a válaszért, úgyhogy remélem nincs harag.

    És ez is: Axelerator, király game volt, de nem emlékszem rá, hogy bármiféle sikert is aratott volna. Ezt persze csak abból szűröm le, hogy minden kopott agyú, világraszaró haverom tőlem értesült a játékról évekkel a megjelenése után.