Olyan játékokról sírjál ide, amit nem méltán értékelt az akkori világ!
  • Gregorius
    #234
    Nem tudom, ha valaki ezekre azt írja, hogy "a többit meg nem nagyon ismerem", akkor az bizony el van feledve. Azok a játékok a híres, sikeres játékok, amikre az ember azt mondja; "Ja, igen, ismerem, tök jó volt", vagy azt mondja, hogy "Az szar volt", de ha valaki azt mondja nem ismerem, akkor ne mondd azt, hogy nem erről szól a topic. Lehet, hogy te ismered őket, de sokan életükben nem hallottak róla. Nem csak azért írtam ide őket, mert annyira tetszettek, hanem, mert ha megkérdezek valakit róluk, (nem a fórumozókról írok, hanem az életben, ismerősöket, akik szintén játszottak számítógépes játékokkal) nem ismerik őket. Nem játszanak velük, nem hallottak róla, ergo elfelejtett játékok.

    Rengeteg haverom van, akiknek egy hónapja raktam fel a gépére a Civilization-t, pedig már 20 év fölött járnak, de még életükben nem játszottak vele. (Ami nem meglepő, mert nehéz beindítani a mai gépeken.)

    Persze most egy kicsit magam ellen is beszélek, mert azok a játékok, amik pedig soha nem is voltak igazán a köztudatban, azok ismeretlen, és nem elfeledett játékok. Elfeledni csak ismert játékot lehet.

    De megígérem, hogy utoljára tartottam topic-értékelőt, most már csak akkor szólok, ha ráéreztem teljesen, hogy miről van szó