Az új Resident Evil film
  • Kaplan
    #223
    Na megnéztem! Háááááttt....
    Nem is tudom , picit összecsapottnak érzem , kevés a zombis jelenet sztem .... Nemesis jól megvan csinálva de a végén hülyeség amit alice és nemesis csinál , miért kellett?
    Jill naon nagy karakter az elején amikor beront a rendőrőrsre és az nagyon kemény
    FIGYELEM A VÉGÉN AKKOR SPOILER VAN , HOGY.....
    Mostmár csak azért is kíváncsi leszek az Afterlifera , hogy megtudjam , hiddjek-e a szememnek vagy csak egy jó tervet eszelt ki Jill-Oliveira.... A Feka csávó nagyon nagy .. Nikolájt sajnálom egy nagy beszólása volt: Ül!!! Akkor volt áááá....király! Aki látta tudja .
    Rövidnek éreztem a filmet az jó volt , hogy belevették a fjátékbeli szereplőket.
    A hibákat leszámítva , egész élvezhető film volt... megnézem az Afterlife-t de nem akkora lelkesedéssel mint ezt... Sajnálom , hogy egy picit összecsapott folytatást láttunk aminek az volt a feladata, hogy még több pénzt behozzon a konyhára . Nem érzem , hogy nagyon megfeszítették volna magukat a forgatáson.
    Ez a tipikus szódával elmegy film, pedig én akkora re fan vok hiddjétek el ha olyan jó film lenne nem lennének eléggé vegyes érzelmeim.
    A SPOILER: -Nem eljárás indúlt Jill és Oliveira ellewn hanem átálltak de nem hiszek még mindig a szememnek . Lehet adtak nekik egy ultimátumot..