Az új Resident Evil film
  • varin
    #217
    Üdv mindenkinek, először írok erre a fórumra és leírnám a filmről amit tudni érdemes !!!

    Tehát Spoiler !

    Rendkívül szimpatikus volt nekem az első részben Matt karaktere. Sajnálom, hogy Nemesis lett belőle. Sajnos nem ragaszkodik annyira a játékhoz mint szeretném. A játék nagyrészt egy rendőrörsön játszódik, a film pedig sok helyszínen. Már kétszer néztem meg a filmet, de Alice karaktere a film első felében nagyon mű volt. Ez alatt azt értem, hogy amikor beugrott motorral a templomba, leszaltózott a motorról az eléggé sablondolog volt. Jill veszettül jól néz ki :) De az a másik csaj(ázsiai) nagyon ronda volt. Olyan feje volt mint egy transzfesztitának. Lenne 1-2 észrevételem a filmmel kapcsolatban, ezeket a film nézése közben írtam ki:

    -A kiscsaj amikor jönnek érte az "ügynökök" otthagyja a föciatlaszát a padon
    -Teljesen üres az utca amikor karamboloznak... sehol egy ember
    -Dr. Ashfordot alakító színésznek nagyon szar a hangja :)
    -Amikor Alice kijön a kórházból akkor még rajta volt az orvosi köpeny kitűzője, viszont amikor leveszi a fegyverboltban akkor már nem....
    -A temetőből hogyan jönnek elő zombik ?? megfertőzte őket a sírban is a vírus ? vagy csak elbújtak oda ?
    -Nikoláj miért halt meg ? Tök nagy arc volt :)
    -Dr. Ashfrodból hogy lett zombi ? hiszen fejbelőtték... utólag már nem fertőződhetett meg... vagy mégis ?
    -A film végén az volt, hogy Olivera és Jill megvádolták az UC-t, hogy ők robbantották fel a várost. Nos mivel ez nem bizonyosodott be, miért nem lett bírósági tárgyalás rágalmazás vádjával ?

    A kedvenc filmem volt a Kaptár, mostmár ez :) Fantasztikus film volt. Remélem, hogy nem hordják annyira igazságtalanul le a kritikusok. Érdekesség, hogy azért nem lett Resident Evil 2: Nemesis a címe, mert van egy ilyen Star Trek film. Ma éjszaka azért megnézem mégegyszer a filmet. A Cinemától 80%-ot kapott, úgyhogy sikeres KELL legyen ez a film Amerikában is. És a befejezés alapján egyértelmű, hogy KELL legyen 3. rész is ! Adódik a kérdés, hogy a 3. részben az UC fogja irányítani Alice-t ?

    Egyébként a mo-i bemutató Január 13.-án lesz.