Az új Resident Evil film
  • Waterhorse
    #201
    Holtak hajnala, sokkal jobb lett, ráadásul Resindet Evil-re emlékeztető jegyekből is több találhaó benne mint magában a Resident Evil filmben. Tudom még ajánlani neked a 28 nappal később című filmet, ami teljesen Resident Evil hatást keltett bennem, kivéve a zombikat, mert ez esetben, csak elmeháborodott fertőzött emberekről van szó, de sokkal inkább azt a hangulatott adja amit a Resindent játék városi jeleneiben érezhettünk. Nem az akcót élezték ki benne, és mégis népszerűbb, sikeresebb lett mint a Resevil játékadaptáció.

    Ezen kívül persze vannak jobban sikerült játékadaptációk is pl. a Tomb Raider, vagy House of The Dead, esetleg a Bloodrayne, aminek csak trailerét láttam, de az tetszett. Alone in the Dark is érdekelne, de abból is csak trailert láttam.

    A Resident Evil mint film valóban jó lett volna, és tényleg megállná a helyét ha nem ezt a címet viselné. Lehetett volna az eredeti címe Hipe is, mint ahogy a magyarok elnevezték, és semmi köze nem lenne a játékhoz, na hát akkor valóban nem lenne egy rossz szavam se a filmről.